Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak na hraní jsem se moc nedostal....udělalo se hezky,tak lítám okolo domu. :)
Ale Kariéru jsem pár zápasů odehrál,ale tam po pravdě hraji jen se svým hráčem,zbytek jede samo. :D
Online jsem odehrál asi 5 zápasů s tím,že jsem jednou remizoval a 4x dostal kotel. :D
Ale tyčky moc nedávám.....spíše se nedostanu ani ke střele - asi moje neschopnost :D , ale je pravda,že třeba do 70 minuty jsem hrál třeba 1:1 a pak dostal ze čtyř útoků 4 góly. :D
Ale že by to bylo nějak hodně rozdílné od FIFA16 se mi po pravdě moc nezdá.....ale nejsem ten pravý pařmen. :D

D4ve moje ID je jakubsmejda, tak klidně pošli žádost o přátelství. :wink:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Jsem totálně nasraný ,Hraji fut 17 kvalifikaci do víkendové ligy .Jeden zápas dám během 5 min břevno,tyčku,břevno a v prodloužení prohraji. Další zápas dostanu vyrovnávavací gol z penalty která ani nebyla  na 1:1 a v prodloužení samozřejmě další penalta . ale jako hlavní tečka dne bylo kdy jsem vedl 3:0 samozřejmě borec snížil jak jinak než s penalty já dal na 4 :1 a samozřejmě v prodloužení jsem prohrál 5:4 LOL s toho měl 5 přímých střel na bránu  .na začátku hrál úplný ♥♥♥ a pak naráz to umí LOL .Borec jde z rohu po straně střela a  gol co střela to gol tohle jestli nebyl heck tak to bych se hodně divil .Jako neřeknu kdyby mě tlačil atd ale to šlo úplně vidět jak hraje ♥♥♥ a naráz z ničeho nic úplná změna nezkutečné jsem měl chut to CD rozlámat .Další zápas chytnu penaltu za minutu další :D nemá slov je to fakt těžké hrát proti hře když chce aby si prohrál 

Odesláno
před 29 minutami, saman250 napsal:

Jsem totálně nasraný ,Hraji fut 17 kvalifikaci do víkendové ligy .Jeden zápas dám během 5 min břevno,tyčku,břevno a v prodloužení prohraji. Další zápas dostanu vyrovnávavací gol z penalty která ani nebyla  na 1:1 a v prodloužení samozřejmě další penalta . ale jako hlavní tečka dne bylo kdy jsem vedl 3:0 samozřejmě borec snížil jak jinak než s penalty já dal na 4 :1 a samozřejmě v prodloužení jsem prohrál 5:4 LOL s toho měl 5 přímých střel na bránu  .na začátku hrál úplný ♥♥♥ a pak naráz to umí LOL .Borec jde z rohu po straně střela a  gol co střela to gol tohle jestli nebyl heck tak to bych se hodně divil .Jako neřeknu kdyby mě tlačil atd ale to šlo úplně vidět jak hraje ♥♥♥ a naráz z ničeho nic úplná změna nezkutečné jsem měl chut to CD rozlámat .Další zápas chytnu penaltu za minutu další :D nemá slov je to fakt těžké hrát proti hře když chce aby si prohrál 

jop o kus vejš se řešilo že hra je nascriptovaná, aby pomáhala slabšímu hráči

Odesláno

Nepochopím jednu věc s každým skoro hráčem co hraji s česka tak ten hráč má kámoše co hraje fifu profesionálně.Poté co se rozehraje sezona a vyhraje dva zápasy následující zápas remizuje  s takovými goly co by chytl i brankář v okresním přeboru .Nejlepší  je když mu chybí k titulu 3 body tak pořád vypisuje a když ho už nechcete zas odmítnout i když jste celou noc nespaly a máte unavené oči tak ten borec napíše jj jasně zahrajeme si jen tak :D:D  přitom hraje na plno no a když vás porazí ten poslední zápas tak vám začne dávat rady že hrajete jen na dva hráče a další :D a že si musíte brát slabší tými  ( že ty hráči hrají za něj :D no asi myslel to jak jsem s messim  střelil šibenici ale tak ve fut to dávám normálně s hráčem 83 a v obyč zápasu i z hráčem  nižších hodnot  takže jsem se jen pousmál :D  přitom on hraje s Dortmundem jj ten je asi slabý :D ale když ho opomenete že jste se se tomu nevěnoval tolik k vůli unavě očí tak řekneš že jsou to jen výmluvy :D no a když mu řeknete že fifu umíte hrát taky třeba starší ročníky a odkážete ho na stránky nějakých turnajů at se podívá tak řekne to jsou jen výmluvy já nemusím nic :D    pozdější odveta samozřejmě nedostupná projistotu  odebrání s přátel na ps4 ...
:D
Jako mě to upřímně u prdele jestli vyhraji nebo prohru ano v fifa 15  jsem moc konkurence neměl a vím co jsem dokázal  ale 17 je o něčem jiném a raději sem tam prohraji a  budu hrát fotbal než abych byl nějaký buzik který bude mačakt jen trojuhleník a R2  a zjišťovat youtuber triky jak co nesnadněji dát gol  a pak rozdávat rady jak to umí .Takové lidi fakt nesnazším co hrají průměr a myslí si že jak jsou úžasný 

sorry raději budu prohrávat než abych hrál fotbal podle šablony 
Kdyby byla fifa strategická kde je opravdové logické fotbalové myšlení a každá šance jedinečná tak tyhle lidi by asi neměli ani šanci

Odesláno

asi jo :D 
napíšu v bodech :D 
bod číslo jedna : O tom že skoro každý má kámoše co hraje fifu profesionálně
bod dva : že když někdo z česka vyhraje tak už dává rady jak umí danovou fifu hrát přitom zápas předtím by rád za remízu 
Bod tři : Když vám někdo začne říkat jak danou fifu máte hrát viz článek a  řeknete mu že víte jak hrát fifu a ukážete mu úspěchy v předchozím ročníku tak vám řekne že se na ty výsledky nechce podívat  a že je to jen výmluva 

Bod čtyři 
odmítnutí odvety a kecy 

Bod pět
kritika šablonových golu viz typ trojuhelník plus rychlost R2 

Odesláno

Je zbytečný poukazovat na pravopis, kaslete na to svoboda projevu :D , co se týče Fify tak byla vždy o zábavě ( a nervech) je to arkada , jestli chceš simulaci tak obuj kopačky a běž na hřiště :) 

co se týče hry , tak čím více jsem fifu hrál tím více jsem poznal hru a to až tak že jsou situace předvídatelné, viz osobní souboje hlavičky přihrávky do běhu atd.  Zkrátka po těch 500 zápasech už to máte naučené a platí fakt jednoduchost. Čím více kombinací a složitější hraní, tím více jsi hážete klacky pod nohy.

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu