eRik Odesláno Září 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2016 Jinak netuším, proč by MLS nemohla být normální liga, která se neřídí uefa pravidly, když je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saman250 Odesláno Září 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2016 před 31 minutami, eRik napsal: Jinak netuším, proč by MLS nemohla být normální liga, která se neřídí uefa pravidly, když je to tak... Tvl odborník tak za prvé se všichni řídí podle pravidel asociace fifa . ne Uefa bože každý se nimi řídí jen se to tak nedodržuje a že ty najdeš video na netu kde to rozhodčí nechá opakovat tak to je jasné klidně tam najdeš i video kde dá rozhodčí 8 červených karet ..Kámo chtělo by to mín psát a raději si zajdi na fotbal jo a nepiš kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2016 Mne to je úplně jedno, já tady píšu hlavně kvůli fife 17, a jen jsem řekl, že zmenšit úhel hráči, kterej pencli kope je proti pravidlum a proto to není ve hře. That's all. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2016 Po zkušenostech s demem jsem ještě více natěšený, než jsem si myslel že budu ... pro mě krok kupředu a ve srovnání s PES je to tutovka = Předobjednáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 Tak jsem vcera vecer parkrat prubnul demo a musim rict, ze me to chytlo...grafika, licence, journey, hratelnost (i kdyz celkem arkadovita, nicmene zabavna). Jsem zarytej PESak, ale letos jsem se rozhod pro FIFU. Pak jsem jeste objevil recenzi PESu na IGN a dali tomu 9.5, coz nechapu a i jako priznivci serie mi to prijde dost prestreleny, pac hodnotim hru jako celek a grafika i samotnej grafickej interface, chybejici licence to dost srazej a to bych urcite jeste neco nasel... I na metacritic to ma veskrz pozitivni reference. Pockam jeste, jak obstoji FIFA, ale jsem rozhodnutej a prebehnu andre.11 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 jedniné co sráží to pesko jsou fakt ty licence místo aby licence přidávali tak ještě ubírají to je fakt, ale komunita se postará a už ted jsou patche na komplet ligy, ale je každého volba co si vybere u mě fifa nemá šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 to jsem si taky rikaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 pokud si peskař tak tě za chvíli fifa omrzí dávat furt ty samé golý nebaví nikoho jsou lidi co hrajou celý život fifu tak ti to nepoznaj, ale pokud si hral pro evo tak stejně za chvíli přejdeš zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 Tak nakonec jsem taky zkusil jeden zápas dema, a myslím že nemá cenu debatovat. Král je pouze jeden a to je prostě FIFA!, ikdyž pejskaři si budou říkat zase svoje... Prodeje zase ukážou no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wuadeq Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 Prodeje o kvalitě produktu nevypoví nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devveCZ Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 Můj výtvor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 Aha, tak mi řekni podle čeho bys chtěl posoudit PES a FIFU? Každej tu hru prostě hodnotí jinak a někdo je schopnej ti i nejlepší věci kritizovat, takže to prostě nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Září 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2016 http://uk.ign.com/articles/2016/09/22/fifa-17-review nezdalo se mi to...PES lepsi na hristi, FIFA mimo hriste luk.parizek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2016 Taky názor, bohužel pouze subjektivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2016 Kazdej názor je subjektivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2016 tady je jedna z prvních recenzí http://bonusweb.idnes.cz/fifa-17-recenze-0d6-/Recenze.aspx?c=A160920_150545_bw-xboxone-recenze_srp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 Tak v noci jsem zahrál pár zápasů online, a zase super fotbal. Jinak sec. slot zase funguje jako primární, takže kdo chce ušetřit bude spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 Super zprava btw mate nekdo predobjednavkovy bonusy?nikdr je nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 před 17 minutami, RakovinaRohu napsal: Tak v noci jsem zahrál pár zápasů online, a zase super fotbal. Jinak sec. slot zase funguje jako primární, takže kdo chce ušetřit bude spokojen... Jaktože funguje jakao primární? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 Už od ročníku 2015 zde funguje určitej fígl : Zapneš FIFU na svém sec. účtu a počkáš až se dostaneš na výběr jazyka, potm si zvolíš jazyk a hned hru schodíš do základního menu ps. Zde přepneš na svůj hlavní účet, klikneš na fifu a hraješ:) Veškeré trofeju atd. jde na tvůj hlavní účet. Přeju hezké hrání. Dweightee888 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devveCZ Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 Kdo hraje ULTIMATE TEAM na XBOXu tak si mě přidejte. ID: devveCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 Čaute, chci se s vámi podělit o své nasrání. Dnes jsem si pořídil novou FIFU 17. Konkrétně elektronickou Super Deluxe verzi za 2.699, no a co byste řekli? ... Nejde mi FUT. Jen mi to hodí hlášku, že během připojování k režimu FUT 17 došlo k chybě a že mě hodí do hlavní nabídky... To jako kurde vážně? Člověk na to rok čeká, zaplatí skoro 3 litry a ono to nejede? Řekněte mi prosím někdo, že máte podobné problémy. Vím že FIFA byla vždy zabugovaná, tak snad to není jen u mně. Jo a jsou to hajzli, díky za pozornost. ps. Nejde to už několik hodin, takže to není ani chvilkový výpadek serveru. pps: Ani po 10ti hodinach FUT stale nejede, uz mi nejde ani web app ani mobile app. Pěkná dávka nervů za skoro 3 litry větší adrenalin než skákat z letadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 ja FUT normalne hral, bez problemu, ale co nechapu je to ze nemam predobjednavkovy bonusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2016 Rak038 tohle jsi dovedu vysvětlit pouze masivním náporem hráčů nicméně fut je normálně onlineOdesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2016 před 20 hodinami, rak038 napsal: Čaute, chci se s vámi podělit o své nasrání. Dnes jsem si pořídil novou FIFU 17. Konkrétně elektronickou Super Deluxe verzi za 2.699, no a co byste řekli? ... Nejde mi FUT. Jen mi to hodí hlášku, že během připojování k režimu FUT 17 došlo k chybě a že mě hodí do hlavní nabídky... To jako kurde vážně? Člověk na to rok čeká, zaplatí skoro 3 litry a ono to nejede? Řekněte mi prosím někdo, že máte podobné problémy. Vím že FIFA byla vždy zabugovaná, tak snad to není jen u mně. Jo a jsou to hajzli, díky za pozornost. ps. Nejde to už několik hodin, takže to není ani chvilkový výpadek serveru. pps: Ani po 10ti hodinach FUT stale nejede, uz mi nejde ani web app ani mobile app. Pěkná dávka nervů za skoro 3 litry větší adrenalin než skákat z letadla. Takhle mi ten fut na 16 nešel celej rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.