jemikoss Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Zdarec [emoji4] Hned ze začátku se musím přiznat že jsem noob hlupák a více méně PSkový neuměl [emoji23] tak mi to prosím znovu nepřipomínejte [emoji23] teď blíže k věci se kterou bych chtěl poradit [emoji18] Mám ps 3 (nečekaně [emoji23] ) a nějak teď koketuju s Linux Ubuntu a dočetl jsem se že je možnost to přes hack otherOS++ dát i do PSka což by bylo super kvůli komunikaci s PC a celkově (tím už vás nebudu zatěžovat [emoji6] ) Takže mám verzi ps3 Slim CECH-2504B s nejnovějším firmwarem (bo jak se to píše [emoji23] ) co mám udělat pro to abych tam dostal nějakou verzi Linuxu :) předem díky moc [emoji4] a neukamenujte mě [emoji23] Odesláno z mého HM 1SW pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bo3fly Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Linux jde na ps3 do firmware 3.21, na vyšším nejde. Jediná možnost je downgrade konzole cca za 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jemikoss Odesláno Červenec 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Tím pádem mi ale nepůjdou hrát hry nepletu se? A nebo tam dám firmware 3.21 nainstaluju Linux a aktualizují na novou verzi? Nebo to už je totální blábol? :D Odesláno z mého HM 1SW pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bo3fly Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Linux jede na oficiálním firmware 3.21, jedině, že by se udělal jailbreak na 3.55 pak na nejnovější CFW (na cfw je možné dát linux a hrát hry jen ne online.) A nelze využívat služeb sony, konzole by dostala ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jemikoss Odesláno Červenec 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Jo takhle :) super díky moc :) Odesláno z mého HM 1SW pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bo3fly Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 http://www.dashhacks.com/ps3/otheros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jemikoss Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2016 To je co? Odesláno z mého HM 1SW pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.