SirPotkanus Odesláno Červenec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2016 Hrajete nekdo pres projektor? Tak sup sem se zkusenostmi...rady a tipy vitany:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Červenec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 Mam od března epsona eh-tw5300 a šupa jediny s čim je potřeba počítat že čím víc světlo tím víc napikaču:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Červenec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 HD28DSE + 106 platno a velka parada :psp: samozrejme potvrzuju viz. kapella. Rolety z Ikea a je po promlemu se svetlem 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 Mám HD projektor Benq GP10, paráda, neměnil bych už zpět za TV. Obraz promítám na bílou zeď, vymalovanou primalexem polar a udělal jsem si barvou černé orámování. Světlo vyřešeno roletami za pár set z Jysku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Pouzivam ps3/ps4 pres projektor a domaci kino uz pres dva roky. A je to oproti hrani na tv nebe a dudy. Bez projektoru bych uz nehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 A v čem je to lepší? A nevnímáte pri promítání na zdi texturu omitky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 Jak to myslis v cem je to lepsi? Je to asi takovej rozdil, jako kdyz celej zivot koukas na filmy na mobilu a pak si ho poprve pustis na televizi. Proste obraz jako v kine. Obraz z projektoru poustis ma platno, ne na zed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 Takže jde jen o velikost obrazu? Já o projektoru uvažoval ale z důvodu abych šetřil oči protože když už sednu k hraní tak hraju třeba 8hodin ale odradila mě kvalita obrazu a nutnost tmy.. ale dneska už jsou třeba jinde? Kolega nahoře psal, že promítá na zeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Dle mě už jde vidět na projektor i ve dne (samozřejmě hůř) ale jde to. Technika se posunula o dost dál a myslím si že kvalita ve FULLHD bude taky dostačující. Je toho opravdu hodně, rád si nechám poradit snad nějáký slušný projektor do 20k seženu. Chci to přednostně na hry. Spíš mě zajímá, jsou i SMART projektory? jako jsou TV ? s aplikacemi apod. ? Budu si teď zařizovat hernu tak po něčem koukám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Projektory toho umej spoustu, ale taky si za ne pak dost zaplatis... Ja mam DLP Optomu full hd a ma to takovou svitivost, ze se na to da koukat i s rozsvicenymi svetly v mistnosti. Ale zatemnena mistnost je samozrejme stale potreba. Stacej obycejny zaluzie. Mam uhlopricko 2 a pul metru a pri hrani a sledovani filmu je to uplne jiny zazitek. Na tv temer nehraju, protoze me to nebavi, bez velkyho obrazu to proste neni ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Jak piše kolega na demnou koukam dost i na filmy a ten zažitek oproti televizi je jinde zjistil jsem že si na tem velkym obraze člověk všimne i drobností co na televizi ne a posunuje to zažitek dál.Jestli můžu doporučit projektor tak teho epsna do dvacky nic lepčího neni doporučil mi ho člověk co projektory testuje tak takovýmu borcovi nevěř no ni...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 před 8 hodinami, BioToXx_ napsal: Dle mě už jde vidět na projektor i ve dne (samozřejmě hůř) ale jde to. Technika se posunula o dost dál a myslím si že kvalita ve FULLHD bude taky dostačující. Je toho opravdu hodně, rád si nechám poradit snad nějáký slušný projektor do 20k seženu. Chci to přednostně na hry. Spíš mě zajímá, jsou i SMART projektory? jako jsou TV ? s aplikacemi apod. ? Budu si teď zařizovat hernu tak po něčem koukám. tak doufam ze v ty herne nekdy udelas nejakej turnajek a pozves me korva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 a co ja? ja bych to tam umel paradne rozmlatit v nejakym ultimatnim ragi, rekni pak. jinak a premyslel taky nad projektorem, ale kdyz uz mi predchozi majitel nechal bednu na zdi, tak jsem to zavrhl... az se podela, koupim poradny platno, mam tam obrovskej prostor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 ereko to bys musel dorazet ty slibotechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 to vis zeo a by me zmlatite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Par obr. pro porovnani. Normalni bily obyvak bez spesl uprav atd... prosklene dvere vlevo a okna cca 5m pres celou sirku prave steny. Venku svetlo - 1 roztazeno, 2 zatahle zaluzie (nekreji cela okna), 3 zatahle rolety (stale lehke svetlo v mistnosti). Profil obrazu na projektoru uz si bohuzel nepamatuju :-( a foceno telefonem Dvojka uz je na vlastni oci hratelna jen ta cerna neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 no žádná sláva ani ze zatáhnutýmá roletama zlatá televize teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Musím souhlasit ještě na tom musí hoši zapracovat a vymáčknot z toho svítivost 69x větší než má slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 S tim nesouhlasim pri zatazenych roletach je obraz cupr fotky kecaj je to jen pro porovnani co s obrazem udela svetlo pro lidi co to neznaj. Problem neni ve svitivosti ale v tom ze cernou projektor neumi takze cerna je vzdy jen takova jak je "tma" v mistnosti. A cim horsi cerna tim horsi kompletni obraz protoze kontrast Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Presne tak! Kdo nevyzkousi, nepochopi, kdo vyzkousi, uz nic jineho nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 ne fakt, me projektor treba nikdy nijak extra nelakal, mozna kdybych to u nekoho videl tak bych zmenil nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Perreku, dyk to pisu, cype Kdo nevyzkousel, tak proste nepochopi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Jenze ja predtim mel napsane jeste neco ale rix mi to editnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Nezajem, nekydej nam hnuj na projektory, my je proste milujem a kazdy, kdo ho nema, tak nam zavidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2016 Dost to zvažuji, potřebuju to někde otestovat a nějkou mašinku tak do těch 25k pořídím. Jak jsem pochopil hlavní je mít LCD projektor s co největší svítivostí a kontrastem ? Ty fotky vypadají hrozně, nedokážu si představit jak by se snipovalo v battlefieldu Btw. Klidně uspořádám herní mejdan až budu bydlet ;) doufám že do Vánoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.