Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps4 a projektor

SirPotkanus

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Moderators

Jak to myslis v cem je to lepsi? Je to asi takovej rozdil, jako kdyz celej zivot koukas na filmy na mobilu a pak si ho poprve pustis na televizi. Proste obraz jako v kine.

Obraz z projektoru poustis ma platno, ne na zed.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jde jen o velikost obrazu? Já o projektoru uvažoval ale z důvodu abych šetřil oči protože když už sednu k hraní tak hraju třeba 8hodin :D ale odradila mě kvalita obrazu a nutnost tmy.. ale dneska už jsou třeba jinde?

Kolega nahoře psal, že promítá na zeď.

Odkaz ke komentáři

Dle mě už jde vidět na projektor i ve dne (samozřejmě hůř) ale jde to. Technika se posunula o dost dál a myslím si že kvalita ve FULLHD bude taky dostačující. 

Je toho opravdu hodně, rád si nechám poradit snad nějáký slušný projektor do 20k seženu. Chci to přednostně na hry. 

Spíš mě zajímá, jsou i SMART projektory? :D jako jsou TV ? s aplikacemi apod. ? Budu si teď zařizovat hernu tak po něčem koukám. 

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Projektory toho umej spoustu, ale taky si za ne pak dost zaplatis... Ja mam DLP Optomu full hd a ma to takovou svitivost, ze se na to da koukat i s rozsvicenymi svetly v mistnosti. Ale zatemnena mistnost je samozrejme stale potreba. Stacej obycejny zaluzie. Mam uhlopricko 2 a pul metru a pri hrani a sledovani filmu je to uplne jiny zazitek. Na tv temer nehraju, protoze me to nebavi, bez velkyho obrazu to proste neni ono.

Odkaz ke komentáři

Jak piše kolega na demnou koukam dost i na filmy a ten zažitek oproti televizi je jinde zjistil jsem že si na tem velkym obraze člověk všimne i drobností co na televizi ne a posunuje to zažitek dál.Jestli můžu doporučit projektor tak teho epsna do dvacky nic lepčího neni doporučil mi ho člověk co projektory testuje tak takovýmu borcovi nevěř no ni...:D

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, BioToXx_ napsal:

Dle mě už jde vidět na projektor i ve dne (samozřejmě hůř) ale jde to. Technika se posunula o dost dál a myslím si že kvalita ve FULLHD bude taky dostačující. 

Je toho opravdu hodně, rád si nechám poradit snad nějáký slušný projektor do 20k seženu. Chci to přednostně na hry. 

Spíš mě zajímá, jsou i SMART projektory? :D jako jsou TV ? s aplikacemi apod. ? Budu si teď zařizovat hernu tak po něčem koukám. 

tak doufam ze v ty herne nekdy udelas nejakej turnajek a pozves me korva :D

Odkaz ke komentáři

a co ja? ja bych to tam umel paradne rozmlatit v nejakym ultimatnim ragi, rekni pak. jinak a premyslel taky nad projektorem, ale kdyz uz mi predchozi majitel nechal bednu na zdi, tak jsem to zavrhl... az se podela, koupim poradny platno, mam tam obrovskej prostor :)

Odkaz ke komentáři

Par obr. pro porovnani. Normalni bily obyvak bez spesl uprav atd... prosklene dvere vlevo a okna cca 5m pres celou sirku prave steny.

Venku svetlo - 1 roztazeno, 2 zatahle zaluzie (nekreji cela okna), 3 zatahle rolety (stale lehke svetlo v mistnosti). Profil obrazu na projektoru uz si bohuzel nepamatuju :-(
 a foceno telefonem :blush: Dvojka uz je na vlastni oci hratelna jen ta cerna neni :rolleyes:

HD28_01.jpg

HD28_02.jpg

HD28_03.jpg

Odkaz ke komentáři

S tim nesouhlasim pri zatazenych roletach je obraz cupr :wink: fotky kecaj je to jen pro porovnani co s obrazem udela svetlo pro lidi co to neznaj.

Problem neni ve svitivosti ale v tom ze cernou projektor neumi takze cerna je vzdy jen takova jak je "tma" v mistnosti. A cim horsi cerna tim horsi kompletni obraz protoze kontrast :biggrin:

Odkaz ke komentáři

Dost to zvažuji, potřebuju to někde otestovat a nějkou mašinku tak do těch 25k pořídím. Jak jsem pochopil hlavní je mít LCD projektor s co největší svítivostí a kontrastem ? 

Ty fotky vypadají hrozně, nedokážu si představit jak by se snipovalo v battlefieldu :D 

Btw. Klidně uspořádám herní mejdan až budu bydlet ;) doufám že do Vánoc :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu