mootoo Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Co budeme potrebovat: -mikropajku -cin -drot -jumper (z nejakej starej maticnej dosky alebo cdrom) -horuce lepidlo -izolacku Ako nato: 1. Rozoberieme si bateriu. Nieje to zlozite ale moze to dlho trvat :) Odpajkujeme akumulator. K jumpru pripajkujeme drot a zaizolujeme ho, najlepsie zakvapnut horucim lepidlom a preistotu este zamotame do izolacky. Teraz mate pred sebou nieco taketo :) : Klik pre obrazok 2. Ideme spajkovat :) . Prispajkujeme droty na oznacene miesta a poistime to teplym lepidlom. Fat stara bateria (ma na nalepke len text) Klik pre obrazok Slim Klik pre obrazok Fajn teraz mate toto : Klik pre obrazok 3.Teraz vyrezeme dierku pre jumper tak aby sa dal vytiahnut a nalepime na kraj akumulatoru kontakty jumperu a pripajkujeme akumulator spet na dosku. Upravime droty a fixneme lepidlom na dosku.Ziskate nieco taketo: Klik pre obrazok 4.No a teraz uz len baterku zlepime naspet a jeto :) Klik pre obrazok Ak je Jumper von bateria funguje normalne ak date jumper dnu mate PB :). Tak vela stastia Jo a tu je ako to funguje ;) poprosim nejakeho moda nech to video hodi normalne mne to nejde :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Díky. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 přesunuto do tutoriálů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Moc peknej navod ..ani to neni slozity..akorat vim jakej sem lempl a jak by ta baterka pak vypadala..i kdyz by teda fungovala. Nemam psp dlouho a pandoru sem jeste nedelal tak jen abych v tom mel uplne jasno. Jestli to dobre chapu tohle je HW ekvivalent k SW uprave pres Pandora's Battery Firm. Installer a Pandora's Battery Creator(ke kteremu je potreba mit uz psp s CFW)? Takze pokud si tohle clovek udela, zvladne pak DG sam jen s pomoci MMS a tyhle baterky..je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Ano je to tak navod na MMS bez druheho PSP som tu uz pred casom dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 tohle mě dokáže tak akorát naštvat,jelikož si to netroufnu dělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 tohle mě dokáže tak akorát naštvat,jelikož si to netroufnu dělat :) tak podarilo se sice jsem se u toho dost zapotil ale nakonec se dilo podarilo8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Ukaž foto jak si to spáchal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 funguje to iba na original baterie od sony ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 funguje to iba na original baterie od sony ? pravdepodobne ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 o taky mesiac budem mat dalsiu baterku tak potom to idem hned skusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 potom dajte vase foto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 este k tomu jumpru....z coho si to tam dal ty ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Tady na tom videu to řeší pomocí mini přepínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokel Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 co mam pouzit za drat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 zdarec vsem mam takovy problem jak jsem rozdelal baterkuvidim ze to je jakesi jine nez na obrazku problem je ten ze jedina deska co je u baterky je na bae zhoza a je fakt mala tak newim kde a co tam delat pozdeji prodam foto pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 co mam pouzit za drat??? nwm jaky chces ale nejlepsi by podle me byl kynar a tady sou ty fotky moji baterky, pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 tak tu su fotky mojej pandory zo slimaka, thx za navod ;) zatial som to zlepil len paskou, ale drzi to dobre takze asi to tak aj necham... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Nějak se mi podělala FAT baterie.Dělal sem s ní softw. pandoru a teď mi nejde nabít.Jde to nějak hardwerově předělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 cus lidi nafotil sem este neco z druhe strany te moji "divne" batery a prosim moc hlavne tebe mooto o radu co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Nechci riskovat na originál baterii,tak prosím poraďte jakou baterii bych si měl koupit, za kolik a kde. Taky bych se chtěl zeptat, jestli je tohle bezpečnější než přerušování 6. nožičky u čipu? A když se dá baterie přepínat, tak jí po přepnutí můžu zase nabíjet a normálně se dostanu do XMB? Asi dost lamácké dotazy, ale prosím odpovězte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 mazik já to mám taky jako on pls poradte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 ja som pouzil original psp baterku, pretoze som si nebol isty ci aj na fake baterkach je to rovnake... baterka slape ako predtym, akrat ze teraz tam mam jumper, ktory ked zasuniem tak je z toho pandora :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 ta baterka co ste fotili sa neda urobit ,stravil som s tym tyzden a neukecal som ju na pandoru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Čau , tak tady je moje úprava baterie. Kouknete na to a pište svoje názory. Bohužel zatim jsem to neuved do chodu (čekám na kartu která mi má přijít). Použil jsem miniaturní přepínač (umístění vypínače je vidět na obrázku 4). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.