By Dawe Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Stahl jsem si The simpsons game ,spustim a naběhne mi černá obrazovka ... co s tim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 jestli nemáš UMD nastav UMD mod na Sony driver (recovery nebo vsh menu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 To s tim UMD mam nastaveny tak že ho tam nemusim mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 dělaj to jenom Sipmspni nebo i jiná gamesa? ale určitě bych zkusil nastavit vyšší takt cpu... :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Děla mi to celkem dost her i gta vcs .....atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 a v recovery zkus nastavit advancved-advanced-a dej ty dve veci na enabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Leden 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Zkoušel jsem vyžší takt cpu - nic a recovery - nic pořad to samí stalo se mi to ještě u ssx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 uz se to tady se sim.. resilo musis si v recovery nastavit z m33 na sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Leden 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 dop.... ja smazal takovejch her ... dik ja to tu hledal všudemožně a nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
By Dawe
Stahl jsem si The simpsons game ,spustim a naběhne mi černá obrazovka ... co s tim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts