Moderators romeno Odesláno Leden 10, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Na netu se obevila zprava o nove barevne verzi psp a to zelena :D K dyspozici zatim jen v japonsku a neni jeste jiste jestli vubec dorazi do USA ci EU . Cena je stanovena na 180 dolaru . Datum kdy vychazi je 21. unora . Tak co na nej rikate , me se docela libi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 jojo tahle zelena se mi taky dcla libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 no nic moc.zustanu u cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 nic moc pro holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 nerek bych ze ejnom pro holky ale spis pro nekoho kdo nechce mit jen vsudypritomnou cernou a de o nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 nerek bych ze ejnom pro holky ale spis pro nekoho kdo nechce mit jen vsudypritomnou cernou a de o nazor :) tahle barva je pro holky tzv "svetle modra" uz vidim kluka s takovym psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 tahle barva je pro holky tzv "svetle modra" uz vidim kluka s takovym psp :D no a co jako? ja bych ho klidně bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 no a co jako? ja bych ho klidně bral... hm to uz radsi si kup ruzovy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 hm to uz radsi si kup ruzovy :D hmm... růžoví ne ale nevim co vydíš na tomhle že by nemohlo bejt pro kluky... rozhodně lepší než nic, pořád je to psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 sakra tech verzi psp slim je ... ale kdyz jsem hledal fat jenom v cerne barve ... nenasel jsem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 zelenou barvu mam rad a bral bych ju.. ale tahle "svetloulince zelenkava" fakt ne.. libilo by se me neco takovyho: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 hmm... růžoví ne ale nevim co vydíš na tomhle že by nemohlo bejt pro kluky... rozhodně lepší než nic, pořád je to psp holky maji rady takovou barvu jako je ´"svetle modra" .. kluci ju zas tak moc nemusuji... no ale zase by si udelal dojem na nektery holky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Dobra barva...:) Mnohem hezci, nez klasicky black.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 zelenou barvu mam rad a bral bych ju.. ale tahle "svetloulince zelenkava" fakt ne.. libilo by se me neco takovyho: Asi tak jak rika Jogurt.Ta zelena je takova vyblitá:| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 No tahle barva PSP se mi moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Ja myslim ze lepsi nez vsudypritomny black.Black je sice elegantni ale pravda ze ho ma ted kazdy ale proti gustu zadny disputat chces cerny? kup si ho chces zeleny?navstiv japonsko v evrope je pekny ho..o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 :roll:si rozmontujte psp,v šopalu si kupte sprej smontujte a je vyreseno xD PSP slim ICE SILVER FW 3.60m33---->enjoy the game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 zelenou barvu mam rad a bral bych ju.. ale tahle "svetloulince zelenkava" fakt ne.. libilo by se me neco takovyho: Jojo tohle by sse mi libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Mno ale jo docela to de..takova svezi..ale ja si vystacim s black :-) EDIT: Myslim,ze tuhle barvu muze mit klidne kluk..kdyz se libi.. a ruzovej je taky drsnej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Mě se ta zelená líbí... i tam světle modrá nevím proč řešíte co je pro kluky a co pro holky kdyt je to jen barva tak proč se nad tim ohlížet :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Je to mooc vyblitý :D Zelená se mi líbý třeba to co sem dal joGurt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 hele lidi myslite si snad ze modry triko je pro holky ??? no tak... nahodou to modry psp je vcelku dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 mě přijde docela originalní, černá je sice černá, ale to má každej.. :bash: takže je mi to přijde jako dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 hrůza ,vůbec se mi to nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 mně se líbí skoro každá jiná barva než ta lesklá černá. Proč nemít něco jinýho než ostatní? Trošku se odlišit a pořídit si barvu podle svýho výběru a mít z toho radost. Pozdějc, když to bude chtít prodat, dostanete za jinou barvu víc než za tu proflaknutou černou. Já jsem objednala nejdříve bílou slim z ebay-obchod však neproběh a zejtra se mi maj vratit peníze. Další už kupuju tady v Čechách a to žlutou edici. :-) Doufejme, že už se ňáké té PSP dočkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.