Marcuss Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 zdravim,mam problem,stahl jsem si aTube catcher 1,0 kdzy si stahnu video uz konvertovane pro psp, s priponou psp,tak netusim,kam to mam nahrat na kartu,zkousel jsem snad vsechno,predem dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zidbazar Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 zdarec no mas kartu naformatovanou pres PSP? pokud jo tak ti staci videon nahrat do slozky videa a pokud ne tak jsi naformatuj v PSP (kartu) a ta ti vytvori slozku video kam vse nahrajes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 psp bere video v mp4 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Leden 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 jo,to vsechno mam,ale proste mi to nepusti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcuss
zdravim,mam problem,stahl jsem si aTube catcher 1,0 kdzy si stahnu video uz konvertovane pro psp, s priponou psp,tak netusim,kam to mam nahrat na kartu,zkousel jsem snad vsechno,predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts