Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Czech Open 2008


atry

Recommended Posts

FRISBEER CUP 2010 - CZECH OPEN

Nuzsr.jpg

OFIKO STRÁNKY (a veškeré info): http://www.frisbeer.cz/

..je to divný...rok zase pryč a je tu další FRISBEER CUP :)

..již třetí ročník..tento ovšem vyjímečný..

..jammeři z ČR si ve světě během posledních 2 let vybudovali silnou pozici (nejen co se skillů v soutěžích týče, ale i na poli "aftercompetition kaleb")..

..a tak netrvalo dlouho a zahraniční soutěžící během roku o českym turnaji pěli chválu kudy jezdili - to mělo jediný následek - všichni chtěj přijet na FRISBEER..

..v roce 2008 nám na turnaj přijelo necelých 20 zahraničních hráčů a byl sme z toho na větvi...letos je již registrovaných 70 HRÁČŮ (z toho cca 15 čechů) a FRISBEERCUP se stavá největším indoorovým turnajem (který kdy byl konán) a druhým největším turnajem roku (více soutěžících jezdí jen na mistrovství světa...cca 100)..

..z tohoto důvodu jsme opustili naši domovskou tělocvičnu na petřinách a přemístili se do SOKOLA na VINOHRADECH v Riegrových sadech - jednak je sem lepší dostupnost (metro Jiřího z Poděbrad či tramvaj č. 11 zast. Vinohradská tržnice...popřípadě tram 10 a 16 zast. šumavská) a také je zde tribuna pro 700 diváků.

Turnaj musel být "roztažen" na 3 dny vzhledem k počtu soutěžících a přidání nové divize MIXED PAIRS (smíšené dvojice). Čili začínáme již 12.2 v pátek a končíme v neděli 14.2. velkým finálem.

Jste vítáni kdykoliv během turnaje, HLAVNÍ SHOW pro diváky bude ale především NEDĚLNÍ FINÁLE od 13:00. Nejlepší soutěžní výkony se vystřídají s exhibicemi dalších atraktivních sportů. Součástí nedělního odpoledne bude i workshop pro začátečníky, možnost vyzkoušet si hru s diskem nebo případně hned zakoupit nový talíř. Vstup je zdarma, v případě velkého nadšení akceptujeme dobrovolné příspěvky.

Takže neprozevlujte víkend vemte rodiče, děti, sourozence, babičky nebo svoje slečny a přijdě se podívat na sady, které jen tak někde neuvidíte!

FINÁLE proběhne v neděli 14.2. od 13:00 do 16:00

13:00 – 13:30 finále mixed pairs (smíšené dvojice)

14:00 – 14:30 finále open pairs (dvojice)

15:00 – 16:00 finále coop (trojice)

- v průběhu finálových kol budou k vidění exhibice footbagu, freestyle fotbalu, beatboxu nebo tance

..doprovodné exibice

FREESTYLE FOOTBAG

FREESTYLE KARATE

FREESTYLE FOOTBALL

a další

..budem se těšit na vaší podporu..aloha

..pro představu "o čem" tenhle sport vlstně je přidávám videjko z loňského ročníku

..sestřih POUZE českých borců (a že se je eště dost co učit od kolegů ze zámoří)

___________________________________________________________

loňskej FRISBEER CUP 09 - CZECH OPEN

stickera6copyfz4kopiewwbv6.jpg

..zdar..

..rok uplynul jak voda a už je tady druhej ročník otevřenýho mistrovství ČR ve freestyle frisbee..

..takže než tady zakládat ňáký nový věci a znova vysvětlovat, tak to šoupnu sem..

..bude to větší, lepší a mocnější..

..takže zvedněte svoje pozadí aspoň na chvíli od kompu a konzolí a přijďte podpořit český týpky nebo se naučit ňáky vychytávky s frisbeečkem na léto..

..předběžný čísla slibujou velkou akci - cca 12 lidi z ČR a přes 30 ze zahraničí (Itálie, Německo, Slovensko, Maďarsko, Dánsko, USA,..)

..během nedělního finále zase všemožný exibice (žonglování, Vašek klouda - footbag, Fany - beatbox..a další..

..prodej frisbeeček, trik atd...

OFIKO INFO k turnaji: http://www.freestylefrisbee.cz/frisbeer

_________________________________________________________________

předloňskej FRISBEER CUP 08 - CZECH OPEN

396979.jpg

Zdarvim,

..15-17 unora probehne v Praze jedna velka FREESTYLE FRISBEEova akce mezinarodniho formatu - CZECH OPEN 2008!!!

..prestoze u nas tenhle sport nema nijak dlouhou tradici, behem poslednich let (2-3 :) ) se utvorila mala skupinka lidi, ktery se tim zabejvaj a za svoje vykony se nemusej stydet (napriklad skvele umisteni 4. misto na ITALIAN OPEN 2008 )..

..takze sme se rozhodli udelat tuhle akci, ktera bude takovym predskokanem jeste vetsi akce, jenz probehne v lete - samotne MISTROVSTVY EVROPY s mistrama z celyho sveta8)

..mistrovstvi evropy bude spojene s MISTROVSTVIM SVETA ve FOOTBAGU (kde bude nas -uz asi 6ti nasobnej MS- Vasek Klouda obhajovat titul) - celkove to bude asi hodne "vyzivna dvojakce" :)

..no ale to predbiham...to je za dlouho

"Czech Open bude spojen s vyjimecnou kvalitou, kterou zaruci predevsim prijezd zahranicnich hracu v cele s aktualnim mistrem sveta, Evropy a hracem cislo jedna svetoveho zebricku Fabiem Sannou, ktery prijede z italskeho Terstu. Dale je ohlasena navsteva pocetne skupiny nemeckych jammeru(Schreck, Capellman, Woo, Lenarz....), zastoupeni bude mit i Dansko v podobe Jana Soerensena (disctwirls) a nasi bratia ze Slovenska v cele s Juro "Chorche" Turanem. Dalsi hraci jsou ocekavani.

Nesmime ovsem zapominat ani na ceske borce, u kterych doslo od lonskeho rocniku k obrovskemu zlepseni!

Pavel Baranyk

Tournament Director"

EDIT:

..hlaseni sou dalsi zahranicni megahraci..napriklad nekolikanasobnej mistr sveta TOM LEITNER...a dalsi!!!

..jeste se zminim, ze behem souteze probehnou i naky exibice

FOOTBAG - kluci z cesky repre, kteri u nekolik let po sobe vyhravaj zavody po celym svete)

YOYO - asi ne vsichni tusite co vsechno se s touhle veci da delat

BOJOVY UMENI - ted sem zapomel ktery:) ...ale je to hrznej mistr.. hustej :-D )

..pridam par videicek, aby ste si dokazali predstavit "co s frisbeeckem dela mistr sveta a evropy" nebo "co to vlastne je disctwirls"

FABIO SANNA

DISCTWIRLS - JAN SOERENSEN

..jen mi prislo uzitecny zminit se o tyhle akci...mozna se najde par lidi, ktery by se radi prisli mrknou, popripade se neco priucili...

..tak kdo budete mit chut, tak dorazte...vstup je free

..treba ja sem se na takovyhle akci skoro pred rokem k tomuhle dostal a delam to do tedka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

UP :)

..budu to takhle nenapadne "aktualizovat", kdyz se tu nerozrostla zadna diskuze:)

..jde vlastne ciste o "reklamni" zalezitost...

..jestli to je v rozporu s pravidly fora, tak me "vokartete"

..a nebo to tu mesic nechte a po akci to muzete smazat nebo presunout do archivu..

..mejte se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EDIT:

..hlaseni sou dalsi zahranicni megahraci..napriklad nekolikanasobnej mistr sveta TOM LEITNER...a dalsi!!!

..jeste se zminim, ze behem souteze probehnou i naky exibice (asi hlavne v nedeli behem finals..este upresnim presnej timeplan programu)

FOOTBAG - kluci z cesky repre, kteri u nekolik let po sobe vyhravaj zavody po celym svete

YOYO - asi ne vsichni tusite, co vsechno se s touhle veci da delat

BOJOVY UMENI - ted sem zapomel ktery:) ...ale je to hroznej mistr.. hustej :-D )

..mejte se a tesim se na kohokoliv z Vas!

(casu zatim dost:) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CZECH OPEN muze bejt cokoliv..vyjadruje to neco ve smyslu "otevrene mistrovstvi republiky (ceske)", kde se muzou zucasnit i sotezici z jinych zemi..takze to neni vazane primo na nejake sportovni odvetvi...

..de o to, ze u nas v republice(a podobne na tom sou i jiny staty) se timhle zabejva par lidi, takze poradat naky "mistrovstvi ČR" nema smysl, ptz se vsichni zname a bylo by to o nicem, takze se to dela touhle "otevrenou formou" (i v jinejch zemich..italie-tam byli nasi borci na 4 mjiste!!,slovensko-tam sme to vyhrali, ptz to byl ciste "ceskoslovensky" souboj:) )

..jinak v tuto dobu je hlaseno 12 ceskych soutezicich (vcetne me:) ) a zbytek cizinci- 20? (vcetne opravdovych svetovych spicek v tomto pro divaky velmi atraktivnim sportu)...

..myslim, ze navstevnici nebudou litovat..uz sem vypisoval, co za mistry prijede a jaky exibice budou v prestavkach predvedeny..

..v sobotu probehnou klasicky "skupiny" a finale vcetne exibic(footbag, yoyo, bojova umeni) probehne v nedeli..cca od 12.00-16.00 este upresnim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..tak uz mame naky ofiko info na strankach

..akce teda probiha behem soboty a nedele..

..pro divaky by melo bejt nejatraktivnejsi FINALE v nedeli odpoledne - tj. 13.30-1600 (to bude prokladany exibicema)

..samozrejme plati, ze bude probihat i nakej "worksop", kde se dozvite naky zaklady jak na to...

..naky frisbeecka budou ke koupeni (frisbo na frieestyle frisbe pocitejte tak komem 350kc...da se sehnat i za 250 od typka co to ve velkym vozi do cech a nevydelava na tom..ale taky je nektery juggling shopy prodavaj az za 550 :( )

..jednim ze sponzoru je KLUB PRATEL PIVA se spratelenym pivovarem..takze by se melo tocit pivko za lidovou cenu..a snad je v ty hale i nakje "sportovni bar"(to nevim presne)

..atd viz OFIKO INFO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..tak doufam ze prijdete..ne zebudete porad doma zalezli u PSPcek,Xboxu,WIIcek a PS3ek :)

______________________________________

Určitě jste si někdy házeli v parku frisbeečkem sem a tam. Co je ovšem takové šolíchání proti FRISBEE FREESTYLE? Ukážeme vám, kam až sahají možnosti létajícího disku! Přijďte se podívat, přiučit se pár frajeřin, případně zírat s bradou spadlou u kolen!

Takže, co vás čeká? Show nejlepších světových freestylerů, kteří žijí už i desítky let prakticky s frisbeečkem v ruce. Triky na hranici fyzických možností. K tomu exhibice dalších borců: Vystoupí elitní čeští yoyaři. Adrenalin rozpumpuje několikanásobný mistr světa v kickboxu Marek „Tatanka“ Svitek. Mikrofonu se chopí nejlepší české beatboxové duo Fany a Nasty. Footbag si mistrně povodí Vašek Klouda, který v něm nemá ve světě konkurenci. Celou paletu žonglérského umění vybalí Vašek, žonglér všeho druhu.

Otevřené Mistrovství ČR v napohled nejatraktivnější disciplíně ze všech frisbee sportů, ve freestylu, pořádáme poprvé. A hned nabralo na tento sport neuvěřitelných rozměrů. Přijede velká část evropské elity, hráči z Německa, Itálie, Maďarska, Slovenska, Dánska nebo USA. Z velkých jmen vypichujeme světovou jedničku Fabia Sannu a legendárního amerického hippíka Tommyho Leitnera.

Jste vítáni kdykoliv během víkendu, HLAVNÍ SHOW pro diváky bude především NEDĚLNÍ FINÁLE od 12:30. Nejlepší soutěžní výkony se vystřídají s výše jmenovanými exhibicemi. Součástí nedělního odpoledne bude i workshop pro zvědavce a začátečníky, možnost vyzkoušet si hru s diskem nebo případně hned zakoupit nový talíř :) Vstup je zdarma, v případě velkého nadšení akceptujeme dobrovolné příspěvky.

Kdy: 16. a 17. února 2008

VELKÉ FINÁLE: NEDĚLE 17.2. ODPOLEDNE (od 12:30 do 16:00)

- 12:30 – 13:45 finále coops (trojice)

- 14:00 exhibice jojo

- 14:10 – 15:30 finále pairs (dvojice)

- v průběhu finále exhibice beatbox, kickbox

- před vyhlášením: exhibice footbag

- 16:00 vyhlášení vítězů

Kde:

Basketbalová hala na ZŠ Petřiny-Jih, Šantrochova ulice 1800/2.

Tramvajemi číslo 1 nebo 18 od centra na zastávku Obchodní dům Petřiny, autobusy číslo 179, 184, 191 na zastávku Větrník.

zdroj: freestylefrisbee.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..tak akcicka krasne probehla..

..celkem vic jak 30 freestyleru z celyho sveta - cesko, slovensko, nemecko, madarsko, italie, USA, dansko...

..na nedelni finale byla sportovni hala prijemen preplnena divakama, takze suprova atmosfera..

..vysledky najdete TADY

..postupne se doplnej i fotky a videjka...

..na akci byly i naky televize...zvladnul sme identifikovat jen primu..pak snad stream a ocko..nejsem is jist...(kazdopadne v nekterejch zpravach se objevila reportaz...ja ji nevidel)

..v budoucnu se na NASICH STRANKACH objevi skola triku a navod jak zacit - takze nevahejte

..mejte se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

..kdyz uz tady to tema je, atk este doplnim...

..diskuze o freestyle frisbee na CT 4 SPORT - hostem Michala Dusíka je Kuba Zahradnicek...

TADY

..video-reportaz z FRISBEERU na "NAEX GAMBRINUS TV" (sem vubec nevedel, ze neco takovyho existuje:) )

TADY

naky clanky

XMAN - magazin na Idnes

aktualne na CENTRUM

..a este par videicek primo z kace FREESTYLE FRISBEER CUP

..videjko od nemeckych (berlinskych) freestyleru - takovej sestrih catchu (chytek)

..a videjko od Tomma Leitnera - prevazne ze sobotniho trenovani pred soutezi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 11 months later...

FRISBEER CUP 09 - CZECH OPEN

stickera6copyfz4kopiewwbv6.jpg

..zdar..

..rok uplynul jak voda a už je tady druhej ročník otevřenýho mistrovství ČR ve freestyle frisbee..

..takže než tady zakládat ňáký nový věci a znova vysvětlovat, tak to šoupnu sem..

..bude to větší, lepší a mocnější..

..takže zvedněte svoje pozadí aspoň na chvíli od kompu a konzolí a přijďte podpořit český týpky nebo se naučit ňáky vychytávky s frisbeečkem na léto..

..předběžný čísla slibujou velkou akci - cca 12 lidi z ČR a přes 30 ze zahraničí (Itálie, Německo, Slovensko, Maďarsko, Dánsko, USA,..)

..během nedělního finále zase všemožný exibice (žonglování, Vašek klouda - footbag, Fany - beatbox..a další..

..prodej frisbeeček, trik atd...

OFIKO INFO k turnaji: http://www.freestylefrisbee.cz/frisbeer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 11 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu