odsybmx Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 pomocte mi mám fw 3.03 oe-c a když ci zapnout náky iso tak mi to hodí chybu 80020321 sry určitě to tu bylo mocktát ale já si psp přivez po půl roce z opravny a nák sem to všechno zapomel..:ziped::blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 starý firmware updatuj na vyšší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Musis mit nejake UMD v mechanice, je jedno co... Nebo UMD fakovat jestli to pujde v Recovery Menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 odsybmx Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 starý firmware updatuj na vyšší nemyslí si že to pomůže už se vtech fw nevyznám ae předtím sem thp8 spouštěl na tomhle fw fpoho:ziped::roll: Musis mit nejake UMD v mechanice, je jedno co... Nebo UMD fakovat jestli to pujde v Recovery Menu. stší demo dik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 nový vyžadujou novější FW takže to určitě pomůže :dozey:....(3.52 M33 nebo 3.71 M33) a u M33 fw UMD nepotřebuješ.....jinak Demo disk stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 b) 80020321 - V mechanice není UMD topic pro zacatecniky :) bud ho tam dej bo ti to v tomhle FW nepujde (ve vyssich by ti to slo pod jinejma iso driverama)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 2odsybmx: jinak jak pise tekk, pokud budes chtit hrat nejnovejsi hry update CF na nejnovejsi te nemine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 odsybmx Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ok díky kluci moc ste mi pomolý update nekdy dýl až bdu mít čas VÝC TO BUDU POBÍRAT.. MOCSIK:bash::):psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
odsybmx
pomocte mi mám fw 3.03 oe-c a když ci zapnout náky iso tak mi to hodí chybu 80020321 sry určitě to tu bylo mocktát ale já si psp přivez po půl roce z opravny a nák sem to všechno zapomel..:ziped::blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts