Dutch Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Custom firmware - 2.71 SE - X info: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5118&postdays=0&postorder=asc&start=0 Citovat Ak sa niekomu zdalo že v SE-A bolo málo nových funkcií na to, aby sa mu oplatilo updatovať, tak pri novej verzii SE-B sa mu to už určite zdať nebude. Okrem mnohých vylepšení prináša nová verzia jednu podstatnú zmenu. Spúšťanie ISO/CSO hier priamo z menu PSP!!! Áno je to tak moji milí, DEVHOOK už nebudete vôbec potrebovať!!! POPIS ZÁKLADNÝCH ZMIEN: -podpora ISO/CSO -všetky hry nefuknčné v SE-A už fungujú -homebrew pre fw. 1.50 sa už ukladá do klasickej zložky GAME a nie GAME150 -homebrew pre fw. 2.71 sa ukladá do zložky GAME271 -isa stále do složky ISO na rootu Aby se vám PSP nezasekávalo při nájezdu do GAME a zobrazovali se vám všechny hry,hb,dema, musíte vytvořit na rootu složku ISO a ve složce PSP musíte vytvořit složku GAME, GAME150, GAME271 Tento firmware se instaluje jedině z firmwaru 1.5 ! Baterie musi byt nabita minimalne na 75% Takze jako krok jedna doporucuji format memory sticku :arrow: 1. Naformatovana karta v psp - Settings/System Settings/Format Memory Stick :arrow: 2. Stahnete soubor z tohoto linku (dole je download-vyplnite SVOJE authorizacni cislo a stahujete) rarhost.com/download-eirhrk.html :arrow: 3. Otevrete archiv, zde naleznete slozku 2.71 SE-B - otevrete ji, dale jsou tam dalsi slozky - otevrete NEWINSTAL a je zde slozka PSP :arrow: 4. Celou slozku PSP prekopirujte do PSP (pravdepodobne se vas PC zepta, jestli chcete slozku prepsat - dejte ano vsem) :arrow: 5. Vypojte USB a v PSP najedte do GAME a spustte 2.71 SE-B Firmware Install Pokud se program nespusti a PSP se resetuje, tak to znamena, ze nemate PSP nabite alespon na 75% :arrow: 6. Zde se pise neco o tom, ze autor za pripadne poskozeni nenese zadnou vinu za brickle psp... Jestli souhlasite stisknete X pokud nesouhlasite a chcete si radsi nechat 1.5 stisknete R (R= prave horni tlacitko) Jakmile stisknete X zacnou se soubory nahravat a kopirovat do flash pameti, az skonci PSP se samo resetuje :arrow: 7. Nyni máte Custom firmware verze A - shlednete settings/system settings/system information :arrow: 8. Bude jeste potreba tento fw updatovat na verzi B - pripojte USB a otevrete opet archiv, ktery jste otevirali na zacatku, Otevrete slozku SEV_UPDATE v ni naleznete slozku PSP a celou ji prekopirujte do PSP (na root) :arrow: 9. Opet vypojte USB, najedte do GAME a spustte SE-B Update Pokud se program nespusti a PSP se resetuje, tak to znamena, ze nemate PSP nabite alespon na 75% :arrow: 10. Press X to start the update - Stisknete X pro start updatu. Az PSP napise done. Exiting in 5 seconds tak se resetuje za 5 vterin. :arrow: 11. Nyni mate PSP s fw 2.71 SE-B Vsechny ISO hry se nyni objevuji jako hombrew v GAME.. Update na SE-B'' (SE-B3) :arrow: 1. Stahnete tento archiv http://www.psp-hacks.com/file/885 :arrow: 2. Otevrete slozku PSP v ni slozku GAME150 :arrow: 3. Slozku seb3update nakopirujte na kartu do adresare x:/PSP/GAME150 :arrow: 3. V PSP najedte do Game/Memory Stick a spustte 2.71 SE-B3 Update Pokud se program nespusti a PSP se resetuje, tak to znamena, ze nemate PSP nabite alespon na 75% :arrow: 4. Press X to start the update - Stisknete X pro start updatu. Az PSP napise done. Exiting in 5 seconds tak se resetuje za 5 vterin. Upgrade SE-C Tento Upgrade můžete dělat z firmware 1.50 2.71SE-A 2.71SE-B 2.71SE-B' 2.71SE-B'' :arrow: 1. Stahnete tento archiv http://rapidshare.com/files/4914822/fw_SEC.zip nebo sosejte z tohoto linku http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/32348/fw_SEC.zip_16.61MB.html :arrow: 2. Otevřete ho a slozky PSP a seplugins nahrajte do PSP (na root), zeptase vas jestli chcete prepsat dejte "ano všem" Pokud upgradujete z fw 1.5, otevrete v psp slozku PSP a slozku GAME150 prejmenujte na GAME (GAME150 -> GAME) :arrow: 3. Vypojte USB a v PSP najedte do GAME a spustte 2.71 SE-C Firmware Install :arrow: 4. Zde se pise neco o tom, ze autor za pripadne poskozeni nenese zadnou vinu za brickle psp... Jestli souhlasite stisknete X pokud nesouhlasite a chcete si radsi nechat 1.5 stisknete R (R= prave horni tlacitko) Jakmile stisknete X zacnou se soubory nahravat a kopirovat do flash pameti, az skonci PSP se samo resetuje :arrow: 5. Nyni máte Custom firmware verze C - shlednete settings/system settings/system information Pridal jsem do tohoto archivu plugin na MP3 v menu,hrach (L1+nota) a moznost screenovani (R1+nota) Pokud se vam pri spusteni hombrew PSP sekne, tak v recovery menu vypnete oba dva plug-iny screenshot.prx -> disabled Recovery Menu Toto slouzi k obnove, nastaveni či nahrani jakehokoli jineho fw do PSP, tzn. pokud by jste chteli zpet fw 1.5. Spustite ho, kdyz hned po startu budete drzet prave horni tlacitko ( R ). :arrow: 1. Kdyz se vam stane, ze firmware nejakym zpusobem selze nebo se psp vubec nespusti, spustte recovery menu (drzeni R pri startu) a klinknete na Toggle USB :arrow: 2. Otevrete archiv (ten co jste pouzili na zacatku navodu), najdete slozku flasher for recovery. V teto slozce je slozka RECOVERY :arrow: 3. Slozku recovery nakopirujte do x:/PSP/GAME :arrow: 4. Stahnete si firmware ve forme EBOOT.PBP (pokud chcete zpet downgradovat stahnete fw 1.5) http://dl.qj.net/PSP-Gaming-Consoles-Firmwares/catid/163 :arrow: 5. Tento EBOOT.PBP prejmenujte na UPDATE.PBP :arrow: 6. UPDATE.PBP nakopirujte do slozky x:/PSP/GAME/RECOVERY/ :arrow: 7. Vypojte USB a dejte Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP :arrow: 8. Az bude vse hotovo psp na vyzvu restartujte a mate opravene, downgradovane psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 dekujeme ti Dutchi - je videt ze sis dneska pohral :D (9 krat downgradoval a upgradoval) :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Vycurat_Aspat napsal: dekujeme ti Dutchi - je videt ze sis dneska pohral :D (9 krat downgradoval a upgradoval) :D:D:Dtjn. :D pri tom 9reflashovani psp jsem mel bobky , ze uz se to musi bricknout nastesti to vydrzelo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Super navod. Ani som nevedel ze naco je RECOVERY :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Super návod. S tímto to musí pochopit každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 a kcemu to jako je ? :) PROSIM PRESNEJ POPIS COTOUMI :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 PAINkillerCZE napsal: a kcemu to jako je ? :) PROSIM PRESNEJ POPIS COTOUMI :)Mnoho vymozenostiZ PSPZONE Ak sa niekomu zdalo že v SE-A bolo málo nových funkcií na to, aby sa mu oplatilo updatovať, tak pri novej verzii SE-B sa mu to už určite zdať nebude. Okrem mnohých vylepšení prináša nová verzia jednu podstatnú zmenu. Spúšťanie ISO/CSO hier priamo z menu PSP!!! Áno je to tak moji milí, DEVHOOK už nebudete vôbec potrebovať!!! POPIS ZÁKLADNÝCH ZMIEN: -podpora ISO/CSO -všetky hry nefuknčné v SE-A už fungujú -homebrew pre fw. 1.50 sa už ukladá do klasickej zložky GAME a nie GAME150 -homebrew pre fw. 2.71 sa ukladá do zložky GAME271 a ktomu este si mozes nastavit vypnutie automatickeho nacitania UMD Disku, moznost vymenit si pozadie. Vsetky homebrew ti pojdu aj tu na FW 2.71 naozaj vsetkym odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 jo tak tohle je hodne dobra vecicka, diky za navod Dutch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 shadow.wizard napsal: PAINkillerCZE napsal: a kcemu to jako je ? :) PROSIM PRESNEJ POPIS COTOUMI :)Mnoho vymozenostiZ PSPZONE Ak sa niekomu zdalo že v SE-A bolo málo nových funkcií na to, aby sa mu oplatilo updatovať, tak pri novej verzii SE-B sa mu to už určite zdať nebude. Okrem mnohých vylepšení prináša nová verzia jednu podstatnú zmenu. Spúšťanie ISO/CSO hier priamo z menu PSP!!! Áno je to tak moji milí, DEVHOOK už nebudete vôbec potrebovať!!! POPIS ZÁKLADNÝCH ZMIEN: -podpora ISO/CSO -všetky hry nefuknčné v SE-A už fungujú -homebrew pre fw. 1.50 sa už ukladá do klasickej zložky GAME a nie GAME150 Homebrew jestly tím myslíš UMDemulator Devhook a Kalkulačku a další tak to právě nejde díky tomu to je na nic :( -homebrew pre fw. 2.71 sa ukladá do zložky GAME271 a ktomu este si mozes nastavit vypnutie automatickeho nacitania UMD Disku, moznost vymenit si pozadie. Vsetky homebrew ti pojdu aj tu na FW 2.71 naozaj vsetkym odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Ze by to bylo lepsi reseni nez 1.50 :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Vypada to velmi zajimave,ovsem stale mi ty funkce nestaci k tomu abych se presvedcil a pustil se do nejakeho flashovani :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Mám problém hodte mi sem někdo ten eboot asi budu dělat recovery. mam 1,50 všecno proběhlo bez jakkýchkoliv problému, ale když jsem hry nahrál v .cso nahrál do Game nebo i kdyz tam ty hry nejsou se mi to na Game sekne a pak se psp vypne Dělal jsem i formát karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 JanyD napsal: Mám problém hodte mi sem někdo ten eboot asi budu dělat recovery. mam 1,50 všecno proběhlo bez jakkýchkoliv problému, ale když jsem hry nahrál v .cso nahrál do Game nebo i kdyz tam ty hry nejsou se mi to na Game sekne a pak se psp vypneDělal jsem i formát karty mno..jsou tam jeste jiste bugy...a ja vul jsem jeste zapomnel do toho napsat ze hombrew se kopiruji ne do PSP/GAME ale do PSP/GAME150/A isa se normal kopiruji do slozky ISO na rootu, akorat se pak sami zobrazuji v game jako HB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 JanyD napsal: Mám problém hodte mi sem někdo ten eboot asi budu dělat recovery. mam 1,50 všecno proběhlo bez jakkýchkoliv problému, ale když jsem hry nahrál v .cso nahrál do Game nebo i kdyz tam ty hry nejsou se mi to na Game sekne a pak se psp vypneDělal jsem i formát karty iso/cso do složky ISO v rootu....do game se nedávaj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 No uz jsem udělal recovery. PSP opet funguje. Dík já byl zmaten. Tak to jdu udělat znova. Takze Root/ISO JJ uz to vali. Jenom po naformátování zmizi ta slozka Game150. takze se musi vytvorit znova jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 JanyD napsal: No uz jsem udělal recovery. PSP opet funguje. Dík já byl zmaten. Tak to jdu udělat znova. Takze Root/ISOjj, a myslim, ikdyž iso nebudeš použivat, tak tu složku tam mit musíš, jinak se to hryzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Takže eště další zrada mám v ISO hru kolomn a NFS: Rivals valej v pohode. Ale do ISA jsem dal v .cso medal of honor a pise to The game could not be started (80020148) dela vam to taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 JanyD napsal: Takže eště další zrada mám v ISO hru kolomn a NFS: Rivals valej v pohode. Ale do ISA jsem dal v .cso medal of honor a pise to The game could not be started (80020148) dela vam to takyNie nerobi mi to. Ja mam tiez hry v CSO a idu vpohode. Ked tak tak to spusti cez DEVHOOK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 taky hraju v poho medal of honor v cso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 JanyD napsal: Takže eště další zrada mám v ISO hru kolomn a NFS: Rivals valej v pohode. Ale do ISA jsem dal v .cso medal of honor a pise to The game could not be started (80020148) dela vam to taky zkus PSP resetnout, jinak medal mam taky v CSO a slape mi dobre :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Tak cez ten devhook co je u toho packu to valí. Beztak by mě zajímalo čím to je, že vám to valí. Mám toho medala co byl tady na foru a v .cso ma nějakejch 481MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 ono kdyz to tam nahrajes pres usb a pak to hned pustis tak to hazi chyby...kdyz to nahrajes do slozky ISO musis pak PSP uplne vypnout a nechat znova nacist celej fw...a hele mozna ti to nejde taky proto, protoze jsi neupdatoval z SE-A na SE-B, koukni se do settings/system settings/system information Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Mám tam 2,71 SE-B. A pokaždý když si naleju do PSP nějakou gamesku tak ho vypnu. No přes devhook to valí, ale né jak vám zkusím jeste jednou formatovat kartu. Tak jsem znova zkusil formatovat kartu i restore default settings a nic vali to jen cez devhook. :lol: :lol: :lol: :D heh pohrál jsem si krapet s nastavením recovery menu a hle ono to valí. Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Aká je podla vas pravdepodobnost BRICKNUTIA? Podla mna toho tak vela neprinasa (az na to nacitavanie UMDcka) aby som musel prejst z Devhooku na 2.71SE. Riziko bricknutia pri flashovaní je podla mna vacsie ako prinosy, ale uvidim, a vidim aj to ze viaceri z vas uz maju 2.71 SE-B_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 shobull napsal: Aká je podla vas pravdepodobnost BRICKNUTIA?Podla mna toho tak vela neprinasa (az na to nacitavanie UMDcka) aby som musel prejst z Devhooku na 1,5. Riziko bricknutia pri flashovaní je podla mna vacsie ako prinosy, ale uvidim, a vidim aj to ze viaceri z vas uz maju 2.71 SE-B_ Aj ja som sa obaval ale teraz uz som spokojny uzivatel 2.71 SE-B. Naozaj vsetkym odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts