Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kdo hraje "infrastructure multiplayer"

Recommended Posts

Guest PAINkillerCZE
Odesláno

prehledny hry sou po wifi podle me nhl 07 a fifa 07 a nba...takova strilecka ..proste na psp multak mi moc nejde do hlavy..normalka miris mysi :D ale tady kdyz se potkate , musite se otocit na sede zamirit a vystreelit :D

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
sorry nechci do toho moc kecat ale pokud mas v planu Wifi Key do USB a mas XPcka tak se s tim podle me trochu budes muset poprat... protoze budes muset v XPckach bud nastavit premosteni pripojeni ze sitovky na ten USBKEY, a nebo sdileni internetu (kdyz sem takto potreboval prihodit NTB k PC a nechtelo se mi kupovat router, tak mi to chvuilku fungovalo a chvilku ne) vyresil sem to wifi routerem pred PC a za nim mam PC, NTB a ted i PSP a naprosto bez problemu a nezavisle brouzdam a gamesim cim chci

Máš pravdu, koupil jsem ASUS WL-167g a docela jsem se s tím zapotil, ale chyba byla asi spíš v softu, co jsem stáhl z internetu (ikdyž byl oficiální od ASUS). Ovladače jsou ok, ale musel jsem naistalovat utilitu z přiloženýho CD, která mi sama vytvořila přemostění - udělala mi z toho klíče software acces point (sám o sobě to neumí, jen klienta). Akorát, že se s tím musí manipulovat přes tu utilitu a ne přímo ve win. Ale hlavně, že už to chodí.

Jinak zatím tedy si mě můžete napsat

Nick: Jajar

Hra: NFS Carbon

Odesláno
sorry nechci do toho moc kecat ale pokud mas v planu Wifi Key do USB a mas XPcka tak se s tim podle me trochu budes muset poprat... protoze budes muset v XPckach bud nastavit premosteni pripojeni ze sitovky na ten USBKEY, a nebo sdileni internetu (kdyz sem takto potreboval prihodit NTB k PC a nechtelo se mi kupovat router, tak mi to chvuilku fungovalo a chvilku ne) vyresil sem to wifi routerem pred PC a za nim mam PC, NTB a ted i PSP a naprosto bez problemu a nezavisle brouzdam a gamesim cim chci

Máš pravdu, koupil jsem ASUS WL-167g a docela jsem se s tím zapotil, ale chyba byla asi spíš v softu, co jsem stáhl z internetu (ikdyž byl oficiální od ASUS). Ovladače jsou ok, ale musel jsem naistalovat utilitu z přiloženýho CD, která mi sama vytvořila přemostění - udělala mi z toho klíče software acces point (sám o sobě to neumí, jen klienta). Akorát, že se s tím musí manipulovat přes tu utilitu a ne přímo ve win. Ale hlavně, že už to chodí.

Jinak zatím tedy si mě můžete napsat

Nick: Jajar

Hra: NFS Carbon

ano ano je jasne ze pokud si s tim trosku pohrajes tak dosahnes sveho cile :-) nicmene ja sel cestou nejmensiho odporu :-) a navic nemusim nechavat zapnute PC :-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu