Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 prehledny hry sou po wifi podle me nhl 07 a fifa 07 a nba...takova strilecka ..proste na psp multak mi moc nejde do hlavy..normalka miris mysi :D ale tady kdyz se potkate , musite se otocit na sede zamirit a vystreelit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 no ale de si na to zvyknout...a nhl a fifa..mě to moc nebavilo, pro evo by to ale mělo vyřešit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 prave ze me bavi fifi ne pes ..ale je to jedno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 neries...proste to si treba zahrat moh je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 sorry nechci do toho moc kecat ale pokud mas v planu Wifi Key do USB a mas XPcka tak se s tim podle me trochu budes muset poprat... protoze budes muset v XPckach bud nastavit premosteni pripojeni ze sitovky na ten USBKEY, a nebo sdileni internetu (kdyz sem takto potreboval prihodit NTB k PC a nechtelo se mi kupovat router, tak mi to chvuilku fungovalo a chvilku ne) vyresil sem to wifi routerem pred PC a za nim mam PC, NTB a ted i PSP a naprosto bez problemu a nezavisle brouzdam a gamesim cim chci Máš pravdu, koupil jsem ASUS WL-167g a docela jsem se s tím zapotil, ale chyba byla asi spíš v softu, co jsem stáhl z internetu (ikdyž byl oficiální od ASUS). Ovladače jsou ok, ale musel jsem naistalovat utilitu z přiloženýho CD, která mi sama vytvořila přemostění - udělala mi z toho klíče software acces point (sám o sobě to neumí, jen klienta). Akorát, že se s tím musí manipulovat přes tu utilitu a ne přímo ve win. Ale hlavně, že už to chodí. Jinak zatím tedy si mě můžete napsat Nick: Jajar Hra: NFS Carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 super... ale zozen si MoH !! akoze to je best pecka na online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 sorry nechci do toho moc kecat ale pokud mas v planu Wifi Key do USB a mas XPcka tak se s tim podle me trochu budes muset poprat... protoze budes muset v XPckach bud nastavit premosteni pripojeni ze sitovky na ten USBKEY, a nebo sdileni internetu (kdyz sem takto potreboval prihodit NTB k PC a nechtelo se mi kupovat router, tak mi to chvuilku fungovalo a chvilku ne) vyresil sem to wifi routerem pred PC a za nim mam PC, NTB a ted i PSP a naprosto bez problemu a nezavisle brouzdam a gamesim cim chci Máš pravdu, koupil jsem ASUS WL-167g a docela jsem se s tím zapotil, ale chyba byla asi spíš v softu, co jsem stáhl z internetu (ikdyž byl oficiální od ASUS). Ovladače jsou ok, ale musel jsem naistalovat utilitu z přiloženýho CD, která mi sama vytvořila přemostění - udělala mi z toho klíče software acces point (sám o sobě to neumí, jen klienta). Akorát, že se s tím musí manipulovat přes tu utilitu a ne přímo ve win. Ale hlavně, že už to chodí. Jinak zatím tedy si mě můžete napsat Nick: Jajar Hra: NFS Carbon ano ano je jasne ze pokud si s tim trosku pohrajes tak dosahnes sveho cile :-) nicmene ja sel cestou nejmensiho odporu :-) a navic nemusim nechavat zapnute PC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 btw. zznam hracou najdete aj tu: :arrow: Zoznam Hracov ;) ak chcete nieco zmenit tak mi povedzte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Velmi pekny zoznam. Zajtra tam budem aj ja. p.s. aky nick si tam mam dat?! Ten co je US alebo EU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 ..jajar jw pridanej :wink: ..jinak jak si do toho senamu pridal ty obrazky, tak to vypada good...akorat to nak poresit aby byly vsechny vedle sebe a tim padem stejny radkovani v cely tabulce(nevim jestli to nak de)...ale jinak nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 helejte mam ten usb klic wifi od asus.nejde mi vubec zapnout wifi.poadte prosim na pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 ..jajar jw pridanej :wink: ..jinak jak si do toho senamu pridal ty obrazky, tak to vypada good...akorat to nak poresit aby byly vsechny vedle sebe a tim padem stejny radkovani v cely tabulce(nevim jestli to nak de)...ale jinak nice podla vsetkeho too bude len rotahovat stranku ....takze to nepojde pod seba tak to nechcem ani ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 shadow.wizard...........MaTuShSVK.................SOCOM(US), MoH, NHL 07, Syphon Filter Dark Mirror........................................342117882 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 pridany do zoznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Podte nieco zaparit. Dnes vecer od 20:00 dohodnime sa co. Momentalne som na MoH. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 hlasim sa do sluzby!!! dohodneme sa na icq ;) ehm ehm zdravicko!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 tak co kto da dnes????????????????????????????????????????? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 uuuu ja bych dal ale mladej je s PSPckem v Tunisu na mesic :-( mam utrum :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 tak co kto da dnes????????????????????????????????????????? :) ..dneska mam tridni sraz :arrow: hospudka :twisted: ..snad zajtra 8) ..jina zacal sem hrat taky kampan a uz sem vyhral naky ty oblecky - pyzamo, monterky atd....sice dobra sranda ale do boje je to strasne neprakticky, clovek je pak videt na pul mile :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 nej je ten oblek ze Secret Police Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 tak co kto da dnes?? ja wizard atry..... :twisted: :P :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 hehe vy to rozjizdite teda ve velkem :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 lol hral som aj z wizardom ale nie je na screene...nedopadol moc dobre :D :P ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Noooo, včera jsem ten MoH chvilku zkoušel (pro jistitu nejdřív pár misí v kampani) a... taky jsem nedopadl nejlíp :D . Ale docela mě to baví, takže bych se třeba jakože do počtu mohl přidat :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 jo to by bol dobry napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.