Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kdo hraje "infrastructure multiplayer"

Recommended Posts

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Hm no tak jsem dneska hrál Medala po netu a docela pecka - sice ještě nemám Wifi(snad bude), ale na lavičce se dá hrát taky:)Tak mě tam taky napište...

Georgeos.......chobotCz.............MoH,NFS:CARBON, NHL 07..........325488793

No ještě to budu muset natrénovat, neni to jak ve škole ve třech lamkách, dneska sem to potkal nějakýho čecha a dával to uplně nejvíc, ale koukám že to asi nebyl nikdo z "nás" ...

Odesláno
Hm no popravdě mně to taky nešlo, ale myslel jsem že to je špatnou nebo pomalou wifinou, protože se to vždycky odpojilo po buli...Ale NHL mám na kartě a podporuje online tak sem ho tam napsal, ale jestli nefunguje tak nic no....
No ja som to raz skusal s EvilStom a vpohode nas pripojilo az nato ze nam to islo cca. 15FPS ;(
Odesláno

NHL je od EA že? Ani se nedivím, já si u NFS Carbon zahraju asi tak jeden závod z deseti :x . MoH je sice taky od EA, ale mám pocit, že jejich servery nějak nezvládají hry, který potřebujou sesynchronizovat - NFS -> synchro všech hráčů na start, NHL -> synchro dvou soupeřů na buly. Na MoH prostě přijdeš a vlezeš klidně do rozehraný hry bez jakýchkoli okolků. Asi tak mi to přijde.

Odesláno
NHL je od EA že? Ani se nedivím, já si u NFS Carbon zahraju asi tak jeden závod z deseti :x . MoH je sice taky od EA, ale mám pocit, že jejich servery nějak nezvládají hry, který potřebujou sesynchronizovat - NFS -> synchro všech hráčů na start, NHL -> synchro dvou soupeřů na buly. Na MoH prostě přijdeš a vlezeš klidně do rozehraný hry bez jakýchkoli okolků. Asi tak mi to přijde.

...jo..mam ten samej problem...

...wifi mam v cajku...hrani socoma a moha je v poho, ale u carbona si zajedu tak jeden zavo z 20...strasnej vopruz:(

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu