Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 kdybych mel wifi,tak hraju s vama :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 wifi kluce stoja par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2006 Hm no tak jsem dneska hrál Medala po netu a docela pecka - sice ještě nemám Wifi(snad bude), ale na lavičce se dá hrát taky:)Tak mě tam taky napište... Georgeos.......chobotCz.............MoH,NFS:CARBON, NHL 07..........325488793 No ještě to budu muset natrénovat, neni to jak ve škole ve třech lamkách, dneska sem to potkal nějakýho čecha a dával to uplně nejvíc, ale koukám že to asi nebyl nikdo z "nás" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2006 Mam jednu otazocku. Vidim ze hras NHL 07. Ja som to skusal hrat asi 15x ale stale ma vypojilo ze "sa druha strana nedokazala napojit". Co to ma znamenat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2006 Hm no popravdě mně to taky nešlo, ale myslel jsem že to je špatnou nebo pomalou wifinou, protože se to vždycky odpojilo po buli...Ale NHL mám na kartě a podporuje online tak sem ho tam napsal, ale jestli nefunguje tak nic no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2006 Hm no popravdě mně to taky nešlo, ale myslel jsem že to je špatnou nebo pomalou wifinou, protože se to vždycky odpojilo po buli...Ale NHL mám na kartě a podporuje online tak sem ho tam napsal, ale jestli nefunguje tak nic no....No ja som to raz skusal s EvilStom a vpohode nas pripojilo az nato ze nam to islo cca. 15FPS ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2006 NHL je od EA že? Ani se nedivím, já si u NFS Carbon zahraju asi tak jeden závod z deseti :x . MoH je sice taky od EA, ale mám pocit, že jejich servery nějak nezvládají hry, který potřebujou sesynchronizovat - NFS -> synchro všech hráčů na start, NHL -> synchro dvou soupeřů na buly. Na MoH prostě přijdeš a vlezeš klidně do rozehraný hry bez jakýchkoli okolků. Asi tak mi to přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2006 NHL je od EA že? Ani se nedivím, já si u NFS Carbon zahraju asi tak jeden závod z deseti :x . MoH je sice taky od EA, ale mám pocit, že jejich servery nějak nezvládají hry, který potřebujou sesynchronizovat - NFS -> synchro všech hráčů na start, NHL -> synchro dvou soupeřů na buly. Na MoH prostě přijdeš a vlezeš klidně do rozehraný hry bez jakýchkoli okolků. Asi tak mi to přijde. ...jo..mam ten samej problem... ...wifi mam v cajku...hrani socoma a moha je v poho, ale u carbona si zajedu tak jeden zavo z 20...strasnej vopruz:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 vivat la MoH !!!! Georgeos pridavam ta do zoznamu tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ...DNESKA MOH CCA VE 20.00 :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ...DNESKA MOH CCA VE 20.00 :?: :D :twisted: Jooo napisem este myschoovi a dame to cez Skypa :twisted: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ...DNESKA MOH CCA VE 20.00 :?: :D :twisted: Jooo napisem este myschoovi a dame to cez Skypa :twisted: :D ...nojo..vy si to uzivate...ja to hraju vzdycky v obejvaku u telky...a tady nemuzu hulkat do MICu, ptz rodina kouka na telku :) ...a v pokoji uz nemam dostatecne stabilni wifi na hrani:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ty vole skype je ve spojeni s MoH super neco delej atry mi te chceme !! :D inak budem tam aj wizo pride! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ty vole skype je ve spojeni s MoH super neco delej atry mi te chceme !! :Dinak budem tam aj wizo pride! ..ja vim, ale mam stizeny podminky...poslu nekdy rodinu do hospody nebo do kina a pak tady budu hulakat na celej byt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 atry odstraň mě z 1 příspěvku FIFA07,NHL07 to připojování je na h**** ..... A přidej mě tam NFS: Carbon :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 atry odstraň mě z 1 příspěvku FIFA07,NHL07 to připojování je na h**** ..... A přidej mě tam NFS: Carbon :) díky ...fifu ani nhl sem nezkousel, ale na carbona sem se pripojoval velmi tezce - tak 1 hra z 20 se spojila a uskutecnila :( ..ale jak chces.. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 SOCOM 2 ONLINE uz FUNGUJE! Takze kedy dame? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 SOCOM 2 ONLINE uz FUNGUJE!Takze kedy dame? :D Ked poradis ako s devhookom tak pohodka :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 sak som napisal navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 sak som napisal navodNo, idem nato (thx) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 ..dneska chci vyzkouset SOCOMa 2 MULTIPLAYER...cca ve 20.00(mozna 21.00)...jestli se nekdo chce pripojit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 jj s atrym dame hned..du se najist jeste edit. tak jdem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 sethseth............sethsethCZ............MoH pridat pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 Nick: Darkonecz.....Socom(US), MoH, Untold Legends II, NFS: MW, MGS: PO....ICQ: 115783619 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 asi je nacase, aby som sa pozrel, ako to sprevadzkovat, ked tak parite... :mrgreen: Wifi signal mam v celom byte, dobry router :) Uz len to rozbehat... a dam sem potom detaily ohladom nicku a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.