Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jo jo je vidět, že my slováci nejsme žádný máčůvky:) vole ty si slovak tak asi jak já rus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 no dobře tak napůl slovák..matka je slovenka a otec čech..dětství jsem ale trávil v prešově a michalovcích..jo jo to byly časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 prešov? to poznas shusheň.wizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 nevim v prešově jsem byl naposled tak před 9 lety.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 nevim v prešově jsem byl naposled tak před 9 lety.. Tak to jsi byl jeste mladej kluk ted uz ti je 101... :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 tak ode dneska hraju taky MoH infra :) tak doufam ze me moc nevyklepnete ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 kua kua kua jeste me neprisel ten key !! :( asi az v pondeli :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 no tos posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Tak uz jsem taky s PSP online.Teda to uz jsem vlastne davno,ale nejak mi chybely hry.Coz jsem nyni napravil a momentalne se vyskytuju jak na Medal of Honor,tak na Socom:FTB 2. Takze mne muzete pripsat do seznamku a kdyby si chtel semnou nekdy zahrat,tak se mi ozvete na ICQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 tak me napadlo , jak budu mit ten klic a zacnu hrat on-line , co takhle udelat nejakej jednoduchej web na domouvani takovychhle akci ... chat , nejaky statistiky z hrani , zajimavy screeny z hry atd klidne bych se do toho pustil a neco udelal ... je to jen navrh tak napiste jestli to ma cenu.. .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 tak me napadlo , jak budu mit ten klic a zacnu hrat on-line , co takhle udelat nejakej jednoduchej web na domouvani takovychhle akci ... chat , nejaky statistiky z hrani , zajimavy screeny z hry atd klidne bych se do toho pustil a neco udelal ... je to jen navrh tak napiste jestli to ma cenu.. .. . www.playstation-online.ic.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 heh dik vycurat :) az na to ze sa mi doieb@l kod na zoznam hracov :/ Skuruťák: este nam povedz nick a bude to ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 me tam pak taky muzes pripsat :) a jen MoH ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 uz hraju i moh ale nechapu proc tam maj tak dementne udelany ovladani .poje prezdivka je teffcz t.eff_cz mi to nechteo vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 tak ovladani sem si nastavil na sniper a vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ovladani je v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 tak ovladani sem si nastavil na sniper a vyhovuje ano, cele je to o tom, ake ovladanie si nastavis, a na ake si teda potom aj zvyknes... tiez som sa chvilu hladal... Teraz uz presne ovladam svoj pohyb aj smer striel, len akosi to na myschaa nefunguje, ma killoval, jak keby cheatoval... (dufam a verim, ze nie) ale uz som si nasiel lepsiu zbran :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 uz jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 jaky ovladani pouzivate ?? by me fakt zajimalo .. me padlo docela to Pathfinder... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 jaky ovladani pouzivate ?? by me fakt zajimalo .. me padlo docela to Pathfinder... nebudem prezradzovat svoju taktiku predsa, ze? aj tak si nepamatam na nazov toho profilu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 jaky ovladani pouzivate ?? by me fakt zajimalo .. me padlo docela to Pathfinder... ja pouzivam commando... jen me stve ze nejde vice zrychlit otaceni.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ja pouzivam....hups :) tajne ... hehe ale verte neverte cheaty to nie su :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ježiš tak co je na tom tajnyho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Pro vsechny co si chteji zahrat prijde i na http://pspchat.rix.cz/ zdar rix, nechapu...sem tam ale nioc nez chat...??? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ježiš tak co je na tom tajnyho ? ale sak to bol ftiiip! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.