Skuruťák Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 heh dik vycurat :)az na to ze sa mi doieb@l kod na zoznam hracov :/ Skuruťák: este nam povedz nick a bude to ok :D Na Medalu mam nick SkurutakCZ a na Socom:FTB2 mam nick Skurutak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Ovladai MoH na PSP je naprosto v pohode.Az jsem byl prekvapeny,jak je to use friendly.Mozna to je taky trochu tim,ze jsem levak,ale prijde mi to skoro na uzovni dvou sticku z velkych konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je... ...nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 na tom zacatku seznamu je jen ze ze hraju jen socom ale uz hraju i moh takze t.eff teffcz moh 323392360 ale na socomu jsem t.eff_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 na tom zacatku seznamu je jen ze ze hraju jen socom ale uz hraju i mohtakze t.eff teffcz moh 323392360 ale na socomu jsem t.eff_cz ..no to sou napady...davat si ruzny prezdivky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 njn t.eff_cz mi to nechtelo vzit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) Vycurat_Aspat ..... Vycurat - MoH.............. 339651754 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) Vycurat_Aspat ..... Vycurat - MoH.............. 339651754 ;-) ..no vidite, ze to de... ..dikes.. (takhle to da min prace..nez to dohledavat v nekolika prispevcich..lenost :oops: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) Skuruťák...........SkurutakCZ............MoH,Socom:FTB2..................286791675 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 ke me pripis jeste Tiger Woods 07 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Zajimalo by mne,kdo jeste hraje "aktivne" MoH a Socom:FTB2,abych se mu mohl kdyztak ozvat v pripade,ze bych hledal spoluhrace(protihrave). :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak muzete me pripsat na seznam , v medalovi ale dostavam docela naprdel ... sem si teda veril vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) 2OSMEN :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) 2OSMEN :idea: sry ...Osmen...OsmenCZE...Medal, SOCOM..190058235.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 no ja by som dnes dal :) kto dnes da nech mi napise na ICQ, od 18:00 budem mat cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 DNES o 20:00 Medal of Honor Heroes Multiplayer, miestnost CZSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 v patek ve 20:00 se chodi do hospody a ne na MoH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 v patek ve 20:00 se chodi do hospody a ne na MoH :)Snad neides pit?! Ci ano?! Aha asi ano mal si vcera narodeniny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ja jsem nemocnej takze neska hraju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) Ja hraji MoH a chystam se i na socom 1/2 jeste newim nick v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 DNES o 20:00 Medal of Honor Heroes Multiplayer, miestnost CZSK Okk to je super dnes sem tam jeste s kamosem v 8:00 sem taky nemocnej :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 super takze: myschoo shadow.wizard Osmen Berter Marchelino + kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 jeste bude hrat bracha ... Betler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 já možná taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 hrajete s devhookem nebo rovnou z 3.02 OE ?? Ja jsem to ted zpoustel s tim hybrid devhookem a jelo to myslim i o neco lip ... Akorad me nejdou delat screeny ... :( v XMB me fotit jde ale ve hre ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.