myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 jeste bude hrat bracha ... Betler mate dve PSP alebo sa budete striedat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 mame 2 psp , takze 2 hraci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 to maj snad dvě , proč by to jinak řikal ? P.S.: možná aby měl na koho svádět svůj výkon :) (peace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 to maj snad dvě , proč by to jinak řikal ? P.S.: možná aby měl na koho svádět svůj výkon :) (peace) no to bych taky potreboval :) nic slavnyho odeme necekejte :) sem docela dostaval kdyz jsem hral medala ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 mozna se taky pripojim, pred dvema dny jsem si koupil wifi tak bych to mohl odzkouset s nejakou hrou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 HESLO NA SERVER BUDE --> ponozka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ja taky celkem nic moc byl jsme mozna tak 5 prvni na nejakem serveru a tak 10 2-3 z tak takze nic moc ale trosku uz to ovladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Hej a co dame za typ hry ja bych dal CTF-Belgium forest,DM-Church(kostel) a jeste neco co vy na to???:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Hej a co dame za typ hry ja bych dal CTF-Belgium forest,DM-Church(kostel) a jeste neco co vy na to???:)JJ DM-Church to je najlepsie ked tam nieje vela ludi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 lol to je lukaskova oblubenaaaa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Hej a co dame za typ hry ja bych dal CTF-Belgium forest,DM-Church(kostel) a jeste neco co vy na to???:)JJ DM-Church to je najlepsie ked tam nieje vela ludi... JJ idealni pocet je tak 7-11 lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ted ještě sehnat medala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 super takze: myschoo shadow.wizard Osmen Betler Marchelino + kamos sethsethCZ rybak.d DarkS7der Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 super takze:myschoo shadow.wizard Osmen Betler Marchelino + kamos sethsethCZ rybak.d mě tam nehcete ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 v patek ve 20:00 se chodi do hospody a ne na MoH :)Snad neides pit?! Ci ano?! Aha asi ano mal si vcera narodeniny... kazdy patek by se melo chodit pit :) (aspon) to prospiva zdravi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 darks7der: no som nevedel ze ci ta mam mam napisat ked nemas moh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 darks7der: no som nevedel ze ci ta mam mam napisat ked nemas moh :) no to je fakt (aspon ses zapotil při psani miho nicku :) ) , ale ja ho snad do osmi seženu ostatně pít by se mělo každý den , v nej případě 3 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Tak já to taky zkusim. Ale hru mám od včerejška a teď jsem moc zvyklej na CS. Takže odemě taky nic nečekejte. :D A jinak snad se připojim, já totiž ad-hoc nerozchodil. Budu s PSP chytat signal u okna. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 hej lidi trochu se spozdim du jeste preinstalovat windows porad me totiz pada internet :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ted jsem hral asi hodku a pul socoma 2 a super ! musim rict ze me bavi vic nez medal ... fakt good ! nezahraje nekdo nekdy i socoma?? nebo ze by jsme dneska daly medala a priste socom .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 som online ale nikoho nevidim ... chmm PODTE NA CHAT!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 som online ale nikoho nevidim ... chmm Ja jsem taky online a taky nikoho nevidim:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 hmm , ja to zase nesehnal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak sme zahrali tri hry po 15 min celkom gut ale skoda mohlo byt viac ludi... shadow sa niekam vyparil o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 kolik vas bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.