dark_one Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 fajn, fajn, pocitam, ze vecer bude skutecny masakr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Tak jde ste byli vsichni :-( .Byli jsme tam s dark_onem asi pul hodiny a napojili se jenom Amici :-( .Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 ja vas nikde nemuzu najit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Lidi pojďte zapařit Socoma :) tam de i Heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 parite nekdo NHL 07 ?,??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Kromě NFS carbon se nic jinýho nehraje z aut? Začínám uvažovat o wifi klíči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Tady je problém právě v tom, že není moc aut, který by šli infrastructure. Z NFS to jsou jen MW a Carbon, ale já hraju jen Carbon, u MW mě drtí ovládání. Velká škoda je, že infra nejde třeba u TRD 2, nebo Ridge Racer, tam by to myslím bylo hodně dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 dáme dneska nebo zítra MoH??:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 dáme dneska nebo zítra MoH??:P já bych určitě dal! napiš mi na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 dáme dneska nebo zítra MoH??:P já bych určitě dal! napiš mi na ICQ ale musime jeste tak 5 lidí sehnat ... aby nás bylo dost..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Jestli se me podari nastavit moje wifi pomoci Dutche tak dneska na 10000% zaparim :cool: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 zaparite nekdo semnou NHL 07???nebo nejakou zavodni hru....a jesli jde tak muze to byt i VIRTUA TENNIS...zahraju si i PES 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 OK takže jsme zatím 3 já,Th3answer a Dragunov..tak co přidá se ještě někdo??zítra jsou prázdniny ne?:P;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 mozdna ja ale musim najit USB kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 já můžu jen dens... zjetra jdu spát ke kámošoj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 OK takže jsme zatím 3 já,Th3answer a Dragunov..tak co přidá se ještě někdo??zítra jsou prázdniny ne?:P;) skoda ze nemam MoH....mozna si ho koupim...abych mohl hrat svama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 OK takže jsme zatím 3 já,Th3answer a Dragunov..tak co přidá se ještě někdo??zítra jsou prázdniny ne?:P;) skoda ze nemam MoH....mozna si ho koupim...abych mohl hrat svama.... co máš za FW .. proč njedeš na DG?OMG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 OK takže jsme zatím 3 já,Th3answer a Dragunov..tak co přidá se ještě někdo??zítra jsou prázdniny ne?:P;) skoda ze nemam MoH....mozna si ho koupim...abych mohl hrat svama.... co máš za FW .. proč njedeš na DG?OMG... 2.81....stim neudelam nic...skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 OK takže jsme zatím 3 já,Th3answer a Dragunov..tak co přidá se ještě někdo??zítra jsou prázdniny ne?:P;) skoda ze nemam MoH....mozna si ho koupim...abych mohl hrat svama.... co máš za FW .. proč njedeš na DG?OMG... 2.81....stim neudelam nic...skoda :( jak neuděláš ... UPGrADe na 3.03 a pak s GTA LCS DoWNgRAdE na 1.5 ... sry za OT nechal jsem se unést.. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 proc stale MOH proc ne nekdy ten socom(ten mi jde lip nez moh)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 jj ja bych dal taky socoma!!!! ten je lepsi nez MoH podle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 ja Socoma neumím...:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 ja Socoma neumím...:P naucis :D je to good hra..mam headset tak bych se mohl i svama domluvit na tiktice atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Lidi faka me wifi (thx moc Dutch) .takze dneska na 100% parim MOH.Ale PRIJDTE ne jak minule :evil: .Na kdy to domluvime??Ja bych dal tak 21:30... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 to driv 20 30? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.