H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 hm..jestli to vůbec klapne prtže nás je málo..! :( EDIT:jj Dragunov dáme MoH... EDIT2:mě taky dneska zprovoznil dutch wifi...takže lačes ..tak co kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 na jakym portu bezi server MOH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 20:30 neeeee....To je moc brzo jeste toho mam ted celkem dost na praci...Ale tam po ty devaty urco...Od 21:00 bych ja mohl mit cas ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 ono MoH je naozaj lepsi,asi aj preto ze tam je manual AIM inak aj ja by som sa pridal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 myschoo jedeš s náma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 jdu to zalozit DMZ nastaveno nazev bude "cs_by_teff" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 kedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 OK takže jsme zatím 3 já,Th3answer a Dragunov..tak co přidá se ještě někdo??zítra jsou prázdniny ne?:P;) skoda ze nemam MoH....mozna si ho koupim...abych mohl hrat svama.... co máš za FW .. proč njedeš na DG?OMG... 2.81....stim neudelam nic...skoda :( jak neuděláš ... UPGrADe na 3.03 a pak s GTA LCS DoWNgRAdE na 1.5 ... sry za OT nechal jsem se unést.. :D :D na to uz jsem se ptal ale ja nemam GTA LCS....to me taky tak nasralo....ja bych si to od nekoho nejradsi pujcil....ale nevim od koho...mam 2 kamose co maj PSP ale oni nemaj takovou hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 uz to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 2myscoo:Dragunov psal že ve 21:00 ... tak ideš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 VSETCI CHODTE DO CHATU!! ODKAZ HORE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 kdo chce hrát MoH ať se připojí na místnost MikeEU...hrajem tam 4..;) ale rychle..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 uz je pozde skoncili jsme!zas zitra zakladam v 20 00 jmeno teffcz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 pls. na jakym portu to bezi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 takco dame dneska multak jak vcera kdo chce hrat at sem napise! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 takco dame dneska multak jak vcera kdo chce hrat at sem napise! ;) bych hrál... :lol: ale nejde to, bohužel, a nevím pro.. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 ja dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 ..neexistuje naka osekana verze MOHa..jen na multak... ..me ta plna proste "prestala" fungovat..nechapu proc :( (myshoo urcite pamatuje, ze sem hraval :) ) ..socom mi bezi 1 i 2...net mi beha taky v poho...ale na moh se proste nepripojim...nevite nekdo o nakym reseni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 ..neexistuje naka osekana verze MOHa..jen na multak.....me ta plna proste "prestala" fungovat..nechapu proc :( (myshoo urcite pamatuje, ze sem hraval :) ) ..socom mi bezi 1 i 2...net mi beha taky v poho...ale na moh se proste nepripojim...nevite nekdo o nakym reseni :( vím že je jenom na scoma ale na MoH..nevim ... ale já mám verzi která má kolem 200MB... www.pspiso.com tam jsem to tahal , zkus to tam...zapříme..:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 dnesk nemuzu zakladat jsem na chalue myschoo zaloz.ale ja hrat nemuzu (smazl jsem iso) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 ja se dneska pripojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 pojďte ještě někdo zahrát ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Posledna hra ... celkom good :P sak zase zajtra??? no ja by som dal! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 jj já bych taky dal...já bych ještě hrál kdyby si neodešel...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 jj dneska to bylo dokonali :-) Vzdycky to omezime treba na 10lidi to je ok ;-) .Byli sme dobri :-D I ja jsem se divil ze me to ''celkem'' slo :-) Zejtra parimi again :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.