myschoo Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 ty voe s teba sa stava sniper killer! bacha na dragunova!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Hehe na tyhle mape je to nejlepsi...Ale dneska jsem paril se 16lidma deatmatch a byl jsem druhej :-) Jsem mel takovou radost :lol: :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 nedá někdo NHL07?:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Tak co kdo dneska zapari :cool: .Dame zase mistnost treba pro 8lidi...Hehe uz se tesim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 jj já dám 100% večer nemám nic na práci .. když jsem nemocný..ale budem hrát dýl ne jak včera...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Já už se těšim jak mi příjde router... Hrajete i Tekkena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 tekken nejde infrastructure ;) ja dnes ANO :) sak zase dame skype grupac :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Tekken jde infrastructure ne? V menu mám tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 to je len stahovanie bonusov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Dneska jsem objednal wifiklíč brzi mě očekávejte ve svých řadách :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 ja bych dal dneska taky opet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 OK..aji shadow bude hrát...:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 a v kolik to bude? v 8 jako vzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 nevím tak co takle v 8..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 jj sak dame o 20 00.. budte na skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 ok :-D Uz se TESIIIIM ;-) Bude u me ASI doufam kamos takze nas bude o jednoho vic :cool: EDIT: LOL a nezapomente si nabyt svoje PSPcka aby se vam nevybila baterka uprostred hrani jako me vcera :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 No takze budem hrat aj ja... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 OK .. takže v 8 na SKYPU...ale budem hrát déle ne včera... :P ... jaj už se těším.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 kdo hraje tak nezapomeňte .. za 10 minut na SKYPU...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 VSETCI podte na SKYPE ak ma nemate v kontaktoch tak: myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 tak ako, hralo sa? Alebo sa este hraje? Prave dnes som zmazal MoH z karty (nahodil som GTA:VCS kvoli AdHoc multaku) a zatial ten MoH nemozem najst na DVDcku... kua. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Prave jsme dohrali pred par minutama :-) Ale zase bude neboj ;-) A jestli mas ICQ THeBaNDiT tak ze by ses me prosim ozval??Mam jeden dotaz a myslim ze by jsi ho ty vedel :-) Diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 JJ hralo sa v takejto zostave: H4nys, Vycurat_Aspat, myschoo, :.Dragunov.: a shadow.wizard boli sme vsetci na Skype... Deathmatch som (samozrejme) vyhral ja ale INF mi nejak neslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Prave jsme dohrali pred par minutama :-) Ale zase bude neboj ;-) A jestli mas ICQ THeBaNDiT tak ze by ses me prosim ozval??Mam jeden dotaz a myslim ze by jsi ho ty vedel :-) Diky ;-) jo, mam ICQ, sak som aj v zozname ( :lol: na prvej stranke tohto topicu), tak sa ozvi ty mne, ja nemam na teba ICQ cislo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.