Wartryton Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nedá někdo NHL07?:D:D dal by si zitra??? sry ze jsem nemohl v sobotu jel jsem k babicce a dedeckovi :D a potom jsem hned jel na nocni lyzovani na snowboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nevite nekdo o nakym MMORPG?? sakra to byb byla rez kdyby vysel treba WoW na PSPcko :D:D me to strasne chybi, naky rpgcko po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nevite nekdo o nakym MMORPG?? sakra to byb byla rez kdyby vysel treba WoW na PSPcko :D:D me to strasne chybi, naky rpgcko po netuto by se mi libilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nevite nekdo o nakym MMORPG?? sakra to byb byla rez kdyby vysel treba WoW na PSPcko :D:D me to strasne chybi, naky rpgcko po netuto by se mi libilo! jj me WoW na kompu dycky strasne bavil a i jiny MMORPGcka... je to celkem skoda, ja myslim ze by to i slo udelat, dyt infrastructure PSPcko podporuje, klidne bych si za mesic i dve kila za account zacaloval... kdyz uz ma vyjit oblivion tak proc ne naky MMORPG :'( i tu originalku bych si poridil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Kde ste se vcera vyparili?Sem prisel do mistnosti a nikde nikdo tak sem sel hrat s amikama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nevite nekdo o nakym MMORPG?? sakra to byb byla rez kdyby vysel treba WoW na PSPcko :D:D me to strasne chybi, naky rpgcko po netu RPG po netu? To si zahraj Monster Hunter Portable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 a co takhle ultond legends? nedali byste nekdo tak za tejden az to projdu? abych vedel o co de... celkem by me ten kooperativni multiplayer zajimal, uz sem to zkousel s nekym ale byl nakej moc znalej...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Tak mám konečně wifi klíč, takže bych si taky rád zahrál. Zkoušel jsem carbony ale ono se to k tomu serveru nepřipojí. V čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 carbon, nhl a tieto hry maju dost nahouby servre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 carbon, nhl a tieto hry maju dost nahouby servre Možná jsem se špatně vyjádřil, ono to ten server ani nenajde, má riplou verzi zrovna od tebe. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 kdo dnes zahraje MoH??? uz jsem si ho pujcil od kamose tak dnes muzu zahrat pls rychle kdo bude hrat MoH tak ve 20:30........dystak moje icq 317 990 024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 pls pojdte nekdo zahrat.......napiste kdo tam pujde oki??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 tak som si znova nahodil MoH do PSP... ak by sa usporiadal v najblizsej dobe (kludne aj dnes) multak v MoH, dajte vediet, som na ICQ a rad rozdam body (radsej cechoslovakom, nez amikom) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Já bych taky něco zagamesil ted kdyz mám ten wifi klíč. Jenže carbony mi to prostě k tomu serveru nepřipojí. Vejde se MOH na 1 gb kartu? Nebo nějakej online rip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 2 SEMRY: uff, tak to ti neviem potvrdit, mam to na 2GB karte... ale ten moj MoH je CSO a ma tesne pod 1GB, tak asi bol skomprimovany tak, aby na 1GB kartu vosiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 lol ja mam 480 MB CSO moh...a nic ni je ripnute... o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 lol ja mam 480 MB CSO moh...a nic ni je ripnute... o_O lol tak nám to upni draku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 2 myschoo: pockaj, mas pravdu... som to asi doplietol... idem na to kuknut... tak pravda, splietol som to, zmylil som si to CSOcko s TDU CSOckom... na 2GB karte mam: Test Drive Unlimited (beta) - 979MB (cso) Medal Of Honor: Heroes - 489MB (cso) Taiko No Taitsujin Portable - 304MB (cso) a vliezlo to tak akurat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 kdo dnes zahraje MoH?? dystak moje icq 317-990-024......zaciname v 19:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 bandit: no vsak za to :) semry: zozenies hoci kde http://rapidshare.com/files/3659187/MoH_sk8_vid.part1.rar http://rapidshare.com/files/3663319/MoH_sk8_vid.part2.rar http://rapidshare.com/files/3667208/MoH_sk8_vid.part3.rar http://rapidshare.com/files/3670697/MoH_sk8_vid.part4.rar http://rapidshare.com/files/3673299/MoH_sk8_vid.part5.rar heslo: upbytigers vlastny upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 bandit: no vsak za to :)semry: zozenies hoci kde Slovenštině sice upně nerozumim ale předpokládám že to seženu na obvyklých místech ze? Rozumíme si? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 hodil som ti tam moje linky... a pokial myslim to miesto, tak myslim ze aj tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 prijde zahrat MoH jsme tam s THeBaNDiTem.....a chceme aby si s nama nekdo sel zahrat pls pojdte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 pondelok (12.02.2007) o 20:00 - multiplayer v MoH teda ak bude zaujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jj zejtra doufam dam ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.