myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ahoj robim mensiu galeriu PSP Online takze by sa mi hodili vselijake screenshoty z devhooku z roznych hier..ak mate atd tak mi napiste rad ich tam pridam... taktiez by boli cool aj trebars vase fotky wifi klucov/kariet/routerov atd ;) :D http://www.playstation-online.ic.cz/e107_plugins/autogallery/autogallery.php?show=PSP%20Online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 No co uz tak si to rozdame na "Den Studenstva" (v SK to je v Piatok) Dobry den,dnes (utorok) Vam posielame objednany PSP WiFi USB klúč. Doma ho mozete cakat priblizne vo stvrtok. Prajem vela dobrej zabavy :-) S pozdravom **** www.****.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 nj :) ale budes mrtvy chapes... :) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ak mas EUROPSKU SONY hru tak nick si musis vytvorit na www.yourgamingname.com ... pre US SONY hry a Electronic Arts atd sa to robi priamo v hre len ty **** v EU to spravili cez Central Station -_- Jj,dekuji. Chce to po me ale nejakej Network Access Code a ja nevim kde ho vzit . Pisou tam neco o sitovym adapteru.... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ten bol ku PSP na cervenom papiery...otazne je ci ho maju aj japonske PSP /viz tvoj podpis/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 nj :) ale budes mrtvy chapes... :) :PAko by povedal Stevie Wonder:Uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ten bol ku PSP na cervenom papiery...otazne je ci ho maju aj japonske PSP /viz tvoj podpis/ Mám taky japonský PSP a je tam červenej papír, ale není na něm žádný čislo :x :x ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ten bol ku PSP na cervenom papiery...otazne je ci ho maju aj japonske PSP /viz tvoj podpis/ Ted jsem projel krabici a zadnej cervenej papir jsem nenasel :cry: Jeste se zkusim podivat po uctence ,snad u ni bude i ten papir. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 pockajte mrknem na to... toto je ono :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Tak bohuzel,zadny cislpo jsem nenasel,jeste si zkusim procust ten japonskej manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 pockajte mrknem na to... toto je ono :wink: Jo tak ten nemam :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Tak to sem k tomu nedostal sakra :( :( :cry: Takze ted mi nezbyva nic jinyho nez si sehnat americky verze her ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ano...ale IBA SONY... to jest ze mozes hrat proste vsetko len nie SONY EUROPSKE hry.. a tie sa aj tak moc nehravju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Nejak to musi jit :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Tak ted v tom mam sakra zmatek - takze napr. pro hrani evropske verze MoH nepotrebuju ten kod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ne...protoze hra je od Electronic Arts :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Tak to je super, nic jinyho nez MoH popripade naky sporty nebo NFS od EA nepotrebuju. Takze po vanocich snad bude MoH a hezky v multiplayeru!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 To je skoda,takze kdyz budu chtit hrat nejakou hru online tak musim mit Us verzi nebo od Ea. Aspon neco :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 jj presne tak proste nic od SONY z EUROPY ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Dneska si jedu konečně pro Wi-Fi key, tak snad se taky přidám - jestli to rozchodím :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 sorry nechci do toho moc kecat ale pokud mas v planu Wifi Key do USB a mas XPcka tak se s tim podle me trochu budes muset poprat... protoze budes muset v XPckach bud nastavit premosteni pripojeni ze sitovky na ten USBKEY, a nebo sdileni internetu (kdyz sem takto potreboval prihodit NTB k PC a nechtelo se mi kupovat router, tak mi to chvuilku fungovalo a chvilku ne) vyresil sem to wifi routerem pred PC a za nim mam PC, NTB a ted i PSP a naprosto bez problemu a nezavisle brouzdam a gamesim cim chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 ja mam Wifi Key...bolo k tomu instalacne CD a vsetko urobilo za mna...fici mi to na 110%... (inak to mam nastavene cez ICS) takto to vypada u man...program na obsluhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 a kolik ten tvůj key stál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 1500Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Kua ja si chci zahrat s vama!!! Bohuzel muzu jen origose,ale mam v planu koupit brzy nejakou novou hru. Tak premyslim nad Syphon Filter,Socom:FTB (druhy dil uz je snad taky venku ne?) a samozrejme MoH:Heroes. Wifi mam vyreseno uz davno,ale dosud jsem nemel zadnou hru s infrastructure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.