Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 28, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 klidne se taky pridam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 super o 17 : 00 nazov roomu CSSR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 MoH Online Grupáč Dnes o 17:00 tak prídite, a buďte na ICQ! ..taky se stavim..sice sem sotva sednul k nakymu rysovani :oops: ...aspon si rovnou dachnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ok premyslim ze si taky zazidim do psp verejnou ip :-D EDIT:nevite na jakym portu bezi ten server? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 je to uz je za 7 minut :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jeste otazka v jakym briefing roomu to bude?jsem novy tak newim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Já tam teda žádnou hru se jménem CSSR nevidím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 a pro jakou hru to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Já taky nevidim CSSR EDIT: Už vidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 PODTE NA CHAT teff: MOH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 28, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Pro vsechny co si chteji zahrat prijde i na http://pspchat.rix.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 a bude neco pro socom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ok musim uz skoncit ale dobre sa mi hralo! :D hehe tak zatial trenujte, snad nabuduce :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ja uz si taham moh :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 No mě taky, už jsem si na ty mínusový hodnoty zvyknul :D . Myschoo: ty si do těch střel snad leješ nitroglycerin nebo co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 lol tak to ja tam budu cca -200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 sak pohodicka... kazdy nejako zacal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jo tak v tom pripade ja zacinam uz 3 roky na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ty krvo to je mischoo tak dobrej nebo ste takovy lamky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 28, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ty krvo to je mischoo tak dobrej nebo ste takovy lamky? :) ja sem pri konci uz nehral, ale on je fakt takovej bot :D (sice ja sem to po delsi dobe :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 lol pohodicka 4 ludia okolo mna ... pohodicka vsetci hladia do zeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jo jo je vidět, že my slováci nejsme žádný máčůvky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ty krvo to je mischoo tak dobrej nebo ste takovy lamky? :) ja sem pri konci uz nehral, ale on je fakt takovej bot :D (sice ja sem to po delsi dobe :D ) A já si furt řikal, proč to růžový pyžamo přede mnou stojí jak solnej sloup a nevaděj mu moje broky - zachránils mě od posledního fleku :D . Jinak myschoo je fakt maniak :P . lol pohodicka 4 ludia okolo mna ... pohodicka vsetci hladia do zeme :D Lháři, já ten souboj viděl (pochopitelně z bezpečný vzdálenosti :) ) a jeden Tě dostal :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 lol to ste este nestretli sethsethCZ. . .. 1300 kills+ rank okolo 130 ... a ma okolo 50 hod aj viac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jsou v medalu nejaky online statistiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.