Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s titulkami filmou *.PMP

gorel

Otázka

Zdravim.

Pouzivam prehravas PMPMOD 2.02. Vsetko nastastie uz pracuje spravne a konecne sa mi podarilo skomprimovat film do formatu pmp pomocou programu AviToPmp.

Problem nastal v tom, ze mam titulky k filmu nazvane presne ako film aj sa mi zobrazuju v ciernej spodnej casti filmu, ale chyba je v tom, ze sa titulky buchaju jeden na druhy a nezmazavaju sa a po case je to uz len necitatelna machula. Mal niekto podobny problem ?

Ak obraz roztiahnem na celu obrazovku a titulky su v obraze tak sa pekne premazavaju, ale to je na nic nakolko obraz je zdeformovany.

Vie mi prosim niekto s tymto helfnut kde moze byt problem.

vdaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mě napadá jenom to, že jsi titulky konvertoval (PMP 2.02 zvládá jak sub tak srt), jenže jsi zvolil jinou verzi titulků, i když je to taky sub (ale tam se ukládá jen čas zobrazení, ne čas zmizení), musíš to uložit ve formátu MicroDVD (taky sub). Nejlepší bude, když si ty titulky otevřeš a koukneš, jestli tam nic nechybí a není to nějak pošramocené... ;-)

Odkaz ke komentáři

• 0

me se to teda jeste nikdy nestalo...

a taky si myslim, ze je to titulkama... stahnui si nejakej titulkovej editor a mrkni, jestli jsou jednotlive titulky dobre nastavene, casovych intervalech(aby, kdyz zkonci jeden titulek, nebezel uz jiny)...

pokud je to v poradku tak je uloz jako *.sub

a jestli to ani potom nepujde, tak to asi nebude problem titulku a navrhuju stahnout PMP mod odjinud :wink:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu