dvoracekd2 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Stahl jsem si film primo do PSP ve formatu MP4 a chtel bych si do nej pridat cesky titulky, ale nechce se mi ho znovu konvertovat, jak to mam udelat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nutis Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 to myslim nejde ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 znova překonvertovat :) nebo http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007030012 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 stáhní si vurtual dub a narvi je dotoho natvrdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dvoracekd2
Stahl jsem si film primo do PSP ve formatu MP4 a chtel bych si do nej pridat cesky titulky, ale nechce se mi ho znovu konvertovat, jak to mam udelat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts