Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prvni ceska strana o R4ds+homebrew atd..

johu1.j

Recommended Posts

nechci byt zly, ale ten web teda dost kritickej :/ .. jsem zvedavej jak dlouho ti to vydrzi, snad dlouho, kazdopadne gl do dalsi prace :)

Když si to tak vezmu,tak já jsem před rokem také začínal s blbým blogem o PSP a myslel jsem si,jaká to nebude zašívárna... A dneska? Schází mi 45 lídí a moje celková vávštěnost činí 20,000 návštev. Což na blog a ještě k tomu,když je toto fórumn (giga konkurence), tak je to slušné číslo. Denně mám okolo 90ti lidí... A jede to... Všechno jak má. Přeju hodně zdaru!

EDIT: Chce to snahu a vytrvalost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vsechny udal jsem novou stranku o R4 a vse kolem ni tak kdo chce at pride viz. odkaz http://www.r4ds.wz.cz.

Postupne sem pridam homebrew aplikace a vse mozne tak se teste a mejte se. :cheesygrin:

Nenech se odradit;-) Neni dulezity vzhled, ale obsah. Snaha se ceni. Diky.
Odkaz ke komentáři

no nwm no =/ casem to predelam jinak na vltave to maj predrazeny ja si R4 s 1gb micro sd kupoval z http://www.r4ndsl.com a vyslo me to o litra min maji tam postovny zdarma a celkem rychly dodani (pokud maj na sklade)

Nevite nekdo nahodou jestly neni nejakej skript aby se to zobrazovalo podle velikosti obrazovky?Diky

EDIT: co myslite bude lepsi kdyz to vse predelam do tyhle velikosta nahled zde - www.r4ds.wz.cz/hlavni_strana2.html diky za odpoved

Odkaz ke komentáři

johu1.j diky za super stranku presne neco takovyho sem potreboval jenom proimte mohl bys tam dat vic cheatu?
Autor webu ma ke stazeni soubor CHEAT.DAT ktery obsahuje aktualni cheaty k velkem mnozstvi her. Pravdepodobne bude tento soubor aktualizovat az bude k dispozici.
co myslite bude lepsi kdyz to vse predelam do tyhle velikosta nahled zde - www.r4ds.wz.cz/hlavni_strana2.html diky za odpoved
Myslim, ze je to fajn. A mam navrh - nechtel bys svoje navody zverejnit zde na foru? Pridelil bych jim top pozici;-) Hodne lidi by to ocenilo.
Odkaz ke komentáři

Tak vcera jsem to predal celkove do toho mensiho rozliseni,dnes pridam nejake homebrew a PC aplikace a kdyz to stihnu tak jeste napisu navod jak si udelat z vaseho DS plnohodnotnou download stanici :bash:. To Metuj s tema navodama to muzem zkusit :cheesygrin:.

Odkaz ke komentáři

..vzhled neni dulezitej, ale kdyz je vylozene hnusnej, tak cloveka muze odradit od prohlizeni stranek:)

..tady to je v poho, jen me dos rusi ten kursor mysi - jak tam porad litaj ty carteige bo co..

..a pokud to je jedna z mala stranek o tyhle veci v CR, tak je naka navstevnost asi zarucena..

..jen takovej dotaz, kdyz si to kupoval primo z http://www.r4ndsl.com tak to se da platit jen pres paypal

EDIT:..tak uz sem to tam nasel, ze jinak to moc nechtej, toho sem se bal :(

Odkaz ke komentáři

sry, nechcu ti kazit iluze, ale co to je jako za vzhled sry ale vibec se mi to nelibi, to co lita za tou mysi omg... bejt tebou bych si nasel raci nakej fre templat a prepsal ho...

Me se to tak libi :cheesygrin: a hlavni je stejne obsah (nechci zadny templaty sem rad ze sem si to udal sam)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu