johu1.j Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Zdravim vsechny udal jsem novou stranku o R4 a vse kolem ni tak kdo chce at pride viz. odkaz http://www.r4ds.wz.cz. Postupne sem pridam homebrew aplikace a vse mozne tak se teste a mejte se. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 nechci byt zly, ale ten web teda dost kritickej :/ .. jsem zvedavej jak dlouho ti to vydrzi, snad dlouho, kazdopadne gl do dalsi prace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 nechci byt zly, ale ten web teda dost kritickej :/ .. jsem zvedavej jak dlouho ti to vydrzi, snad dlouho, kazdopadne gl do dalsi prace :) Když si to tak vezmu,tak já jsem před rokem také začínal s blbým blogem o PSP a myslel jsem si,jaká to nebude zašívárna... A dneska? Schází mi 45 lídí a moje celková vávštěnost činí 20,000 návštev. Což na blog a ještě k tomu,když je toto fórumn (giga konkurence), tak je to slušné číslo. Denně mám okolo 90ti lidí... A jede to... Všechno jak má. Přeju hodně zdaru! EDIT: Chce to snahu a vytrvalost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Zdravim vsechny udal jsem novou stranku o R4 a vse kolem ni tak kdo chce at pride viz. odkaz http://www.r4ds.wz.cz.Postupne sem pridam homebrew aplikace a vse mozne tak se teste a mejte se. :cheesygrin: Nenech se odradit;-) Neni dulezity vzhled, ale obsah. Snaha se ceni. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 =) jo no je to moc velky jeste stim zkusim neco udelat jinak dik a budu se snazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 jo pěkný informace .. jen ta optimalizace pro nějaký tvoje rozlišení 2052/1600 pro mě není .. .. ale jinak hooodně štěstí a ať máš spousty náštěv a ať se ti vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 aach ta optimalizace ... proc jsi to neudelal pro 1024 x 768 ? hodne lidi to odradi prece kazdy nema 19 nebo 21 monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 no nwm no =/ casem to predelam jinak na vltave to maj predrazeny ja si R4 s 1gb micro sd kupoval z http://www.r4ndsl.com a vyslo me to o litra min maji tam postovny zdarma a celkem rychly dodani (pokud maj na sklade) Nevite nekdo nahodou jestly neni nejakej skript aby se to zobrazovalo podle velikosti obrazovky?Diky EDIT: co myslite bude lepsi kdyz to vse predelam do tyhle velikosta nahled zde - www.r4ds.wz.cz/hlavni_strana2.html diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 johu1.j diky za super stranku presne neco takovyho sem potreboval jenom proimte mohl bys tam dat vic cheatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 johu1.j diky za super stranku presne neco takovyho sem potreboval jenom proimte mohl bys tam dat vic cheatu? Autor webu ma ke stazeni soubor CHEAT.DAT ktery obsahuje aktualni cheaty k velkem mnozstvi her. Pravdepodobne bude tento soubor aktualizovat az bude k dispozici.co myslite bude lepsi kdyz to vse predelam do tyhle velikosta nahled zde - www.r4ds.wz.cz/hlavni_strana2.html diky za odpoved Myslim, ze je to fajn. A mam navrh - nechtel bys svoje navody zverejnit zde na foru? Pridelil bych jim top pozici;-) Hodne lidi by to ocenilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Tak vcera jsem to predal celkove do toho mensiho rozliseni,dnes pridam nejake homebrew a PC aplikace a kdyz to stihnu tak jeste napisu navod jak si udelat z vaseho DS plnohodnotnou download stanici :bash:. To Metuj s tema navodama to muzem zkusit :cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ..vzhled neni dulezitej, ale kdyz je vylozene hnusnej, tak cloveka muze odradit od prohlizeni stranek:) ..tady to je v poho, jen me dos rusi ten kursor mysi - jak tam porad litaj ty carteige bo co.. ..a pokud to je jedna z mala stranek o tyhle veci v CR, tak je naka navstevnost asi zarucena.. ..jen takovej dotaz, kdyz si to kupoval primo z http://www.r4ndsl.com tak to se da platit jen pres paypal EDIT:..tak uz sem to tam nasel, ze jinak to moc nechtej, toho sem se bal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 sry, nechcu ti kazit iluze, ale co to je jako za vzhled sry ale vibec se mi to nelibi, to co lita za tou mysi omg... bejt tebou bych si nasel raci nakej fre templat a prepsal ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ja sem platil kreditkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 sry, nechcu ti kazit iluze, ale co to je jako za vzhled sry ale vibec se mi to nelibi, to co lita za tou mysi omg... bejt tebou bych si nasel raci nakej fre templat a prepsal ho... Me se to tak libi :cheesygrin: a hlavni je stejne obsah (nechci zadny templaty sem rad ze sem si to udal sam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 johu1.j diky za super stranku presne neco takovyho sem potreboval jenom proimte mohl bys tam dat vic cheatu? Jo tak dnes vysla nova databaze 1.16.08-stahuj : [url]http://www.r4ds.wz.cz/files/CHEAT.DAT[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 vynikajici!!!!!neposlouchej zavidej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 nevite nekdo nahodou co je na tom pravdy ze od verze kernelu 1.11 se uz nemusi patchovat? Abych vam tam zbytecne nepsal ze to musite patchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Patchovat se uz snad nemusi. Alespon tech cca 70% her co jsem zatim zkusil;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Patchovat se uz snad nemusi. Alespon tech cca 70% her co jsem zatim zkusil;-) To jo ale myslel jsem spis homebrew aplikace ´=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Jaj, promin. To mi nedoslo. HB moc nezkousim, takze si nejsem jisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Ok ted ho pridavam na stranky tak to tak vecer uploudnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 dobré stránky jen tak dál uvažuji o změně karty :) na r4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 jj R4 ti muzu jenom doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 dost zajimavej web jen tak dal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.