Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP Mod Chip HELP!!! Prosím poraďte..


JackColl

Otázka

Zdravím,

tak jsem se po již předlouhém čekání na jakýsi downgrader z FW 2.8 a po celkem pozitivnich ohlasech rozhodl, že si pořídím již tak proslulý PSP Mod Chip!! (Myslím, že je jenom jeden jediný, ale přo přesnost je to Sony PSP Undiluted Platinum (U.P.) PSP Mod Chip)

Našel jsem si ho v e-shopu někde v americe, objednám ho odtamtud, v tom není problém, sehnal jsem dokonce i někoho, kdo je schopen mi ho nainstalovat do PSP..

V čem je spíš větší problém je, že až čip dostanu, nechám si ho nainstalovat, tak určitě nebudu vědět co a jak s tím dál.. Čip je prý úplně čistý a musí se do něj nahrát nějaký FW (asi 1.5.. nebo radši custom FW?)..

Chtěl bych se tedy optat těch povolaných (tedy vás!), co byste mi poradili? Je to obtížné nainstalovat do toho pak řádný FW, abych mohl spouštět HB a ISA a tak podobně, však mi rozumíte :wink:

A ještě bych vás chtěl požádat, aby jste se mnou mluvili absolutně polopaticky, jelikož já nemám skoro ani ponětí o takový oblastech PSP softwaru, jako jsou DevHooky a podobně.. :oops:

Děkuji moc všem, co přispějou jakoukoliv informací!! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu