g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Ahoj,stáhnul jsem si film o kapacitě 690Mb a rád bych si ho vypálil na DVD a pustit na DVD přehrávači,ale nevím jak spojit titulky s filmem... Neporadíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 titulky a film stejne pojmenovane das do stejne slozky a spustis v prehravaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 virtual dub nebo xvid4psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Zkusím,díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No,tak jsem vypálil na DVD a v pohodě... Jede to,ale film se kouše! Sice mírně,ale je to vidět. A k tomu mi moje DVD čte nějáké špatné titulky... Čte to sice ty které tam mám,ale třeba místo ,,ř" to napíše nějákej klikihák. Neví co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 no DVD ti nejspíš nepodporuje znaky čský abecedy...budeš tam muset dát ty titulky na pevno tím programem co sem ti psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No,tak jsem vypálil na DVD a v pohodě... Jede to,ale film se kouše! Sice mírně,ale je to vidět. A k tomu mi moje DVD čte nějáké špatné titulky... Čte to sice ty které tam mám,ale třeba místo ,,ř" to napíše nějákej klikihák. Neví co s tím? jj to je tim ze prehravac neumi urcite znaky, mozna ze by pomohla zmena FW v prehravaci (pokud neco takoveho existuje) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No,tak jsem vypálil na DVD a v pohodě... Jede to,ale film se kouše! Sice mírně,ale je to vidět. A k tomu mi moje DVD čte nějáké špatné titulky... Čte to sice ty které tam mám,ale třeba místo ,,ř" to napíše nějákej klikihák. Neví co s tím? mno tak jedine spoj titulky a film aby ty title byly v nem nastalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Tak já to zkusím,zatím díky moc! A Tekkene,prosímtě že by jsi mi nedal na sebe icq? Pro radu nebo tak... EDIT: A co to sekání??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No,tak ten virtual dub mi ten film nechce načíst... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 tak xvid4psp ,tam by to melo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 tak xvid4psp ,tam by to melo jit Ten zase nemám odkuď stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 vyber si jakou verzi chceš :P http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=xvid4psp&catid=&go.x=0&go.y=0 (ne icq ti nedám :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 vyber si jakou verzi chceš :P http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=xvid4psp&catid=&go.x=0&go.y=0(ne icq ti nedám :)) Děkuji... Snad se v tom vyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.