Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypalene hry > modcip nebo flash


muWme

Otázka

Zdravim, chystam se koupit X360 premiu ten novejsi model s HDMI a novou technologii. Kdyz budu chtit hrat vypalky budu muset dat MODCIP nebo jen flashnout mechaniku??

Bude ten obraz opravdu pres to HDMI na LCDcku kdz to propojim HDMI kabelem o tolik lepsi nez standardni HD kabel??

Diky predem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

pokud chces vyuzivat xbox na online hrani doporucuju modchip.Jinak ti staci flash. Na HDmi vs component kabel rozdil neni viditelny zadny. I kdyz ma novy xbox lepsi chlazeni koupil bych si k nemu radeji vetrak , i treba ten nejlevnejsi model za 200.Prokazatelne prodluzoval zivotnost starsich poruchovych xboxu a je lepsi vecem predchazet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no budu od nejakeho bazaru kupovat tu novou uz s flashi a dava mi na to zaruku... jak se vyhnu BANU na online?? na zaklade ceho me zabanujou?

a co vlastne vsechno zabanujou celou IP ? ze se nedostanu na zadne ONLINE sluzby? a to NATRVALO ? a co kdybych nakrasne chtel hrat treba online nejakou smahnutou hru ?

PS: ktera sekce je pro zacatecniky? (viz podpis Dante1986 ) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
a jsou nejaka obecna pravidla jak se ubranit (co NEDELAT) aby mi zabanovali konzoli??

predpokladam spravne ze po BANU se s ni nedaj hrat vubec zadne hry? nebo jen ty ONLINE a normalni pojedou dal... popr. jestli se neco delat s konzoli kdyz je zabanovana?

Po BANu se nemůžeš jenom připojit na xlive, hrát singleplayer můžeš a klidně i system link nebo splitscreen. Základní pravidlo pro předcházení banu je každou hru, kterou stáhneš projet v XDVD Mulleteru AutoFixem. Ono to vyzkouší jestli je hra správně opatchovaná a když ne, tak ji většinou opraví a neměli by tě vychytat, pak to můžeš ještě projet Kreon Checkerem, protože Mulleter prej jeden typ chyby nenajde, ale možná nová verze už tenhle neduh nemá. Na netu je takhle neošetřenejch her docela dost, co jsem já měl tak Project Gotham Racing 4, Gears Of War, Orange Box, Halo 3 a nevím co ještě, už si nepamatuju, ale všechno mi opravil mulleter. Gears už jsem párkrát hrál online a pohodička. A taky by jsi měl samozřejmě udržovat aktuální verzi firmware v mechanice :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu