Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor jestli se to vůbec vyplatí nebo jestli jsou to za níže uvedených podmínek vyhozené peníze:
rád hraju počítačové hry i ve svých 29-ti a to i když skoro nemám čas (firma, přítelkyně, domácnost)
do WII určitě nechci žádný modchip, nepotřebuju aby mi na stole leželo 50 her a já si kvůli toho žádnou neužil. Navíc chci plnou záruku.
nepotřebuji WII připojovat k internetu ani na něm hrát 3D FPS, předelávky NFS a podobné hry - na to mám highend počítač kde jsou ty hry daleko lepší než na jakékoli konzoli. U WII se chci bavit u her které na PC nejsou.
prakticky chci WII pouze na WII sports, WII play, Super Mario Galaxy a Mario Party 8. Nic víc (zatím) nepočítám.
nové WII Sports Pack + další ovladač s WII play + další Nunchuk + Super Mario Galaxy + Mario Party 8 je u nás za 11 800 Kč včetně DPH.
Navíc už je teď možnost provozovat WII remote i pro ovládání PC her, tak pořád nevím. Ale na PC samozřejmě nejsou žádné hry přímo pro to určené.
Otázka
pcman
Zdravím všechny.
Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor jestli se to vůbec vyplatí nebo jestli jsou to za níže uvedených podmínek vyhozené peníze:
Navíc už je teď možnost provozovat WII remote i pro ovládání PC her, tak pořád nevím. Ale na PC samozřejmě nejsou žádné hry přímo pro to určené.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts