Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor jestli se to vůbec vyplatí nebo jestli jsou to za níže uvedených podmínek vyhozené peníze:
rád hraju počítačové hry i ve svých 29-ti a to i když skoro nemám čas (firma, přítelkyně, domácnost)
do WII určitě nechci žádný modchip, nepotřebuju aby mi na stole leželo 50 her a já si kvůli toho žádnou neužil. Navíc chci plnou záruku.
nepotřebuji WII připojovat k internetu ani na něm hrát 3D FPS, předelávky NFS a podobné hry - na to mám highend počítač kde jsou ty hry daleko lepší než na jakékoli konzoli. U WII se chci bavit u her které na PC nejsou.
prakticky chci WII pouze na WII sports, WII play, Super Mario Galaxy a Mario Party 8. Nic víc (zatím) nepočítám.
nové WII Sports Pack + další ovladač s WII play + další Nunchuk + Super Mario Galaxy + Mario Party 8 je u nás za 11 800 Kč včetně DPH.
Navíc už je teď možnost provozovat WII remote i pro ovládání PC her, tak pořád nevím. Ale na PC samozřejmě nejsou žádné hry přímo pro to určené.
Otázka
pcman
Zdravím všechny.
Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor jestli se to vůbec vyplatí nebo jestli jsou to za níže uvedených podmínek vyhozené peníze:
Navíc už je teď možnost provozovat WII remote i pro ovládání PC her, tak pořád nevím. Ale na PC samozřejmě nejsou žádné hry přímo pro to určené.
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts