Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vyplatí se koupit WII?

Otázka

Odesláno

Zdravím všechny.

Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor jestli se to vůbec vyplatí nebo jestli jsou to za níže uvedených podmínek vyhozené peníze:

• rád hraju počítačové hry i ve svých 29-ti a to i když skoro nemám čas (firma, přítelkyně, domácnost)
  • do WII určitě nechci žádný modchip, nepotřebuju aby mi na stole leželo 50 her a já si kvůli toho žádnou neužil. Navíc chci plnou záruku.
  • nepotřebuji WII připojovat k internetu ani na něm hrát 3D FPS, předelávky NFS a podobné hry - na to mám highend počítač kde jsou ty hry daleko lepší než na jakékoli konzoli. U WII se chci bavit u her které na PC nejsou.
  • prakticky chci WII pouze na WII sports, WII play, Super Mario Galaxy a Mario Party 8. Nic víc (zatím) nepočítám.
  • nové WII Sports Pack + další ovladač s WII play + další Nunchuk + Super Mario Galaxy + Mario Party 8 je u nás za 11 800 Kč včetně DPH.

Navíc už je teď možnost provozovat WII remote i pro ovládání PC her, tak pořád nevím. Ale na PC samozřejmě nejsou žádné hry přímo pro to určené.

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Sestra se švárou to koupili dětem k vánocům - od vánoc se k tomu jejich děti kvůli mě a švárovi pořádně nedostali (pokud nepočítám to, jak se baví když na nás koukaj jak proti sobě plácáme tenis :))

Pokud by šlo na WII přehrávat i DVD-video, byla by to pro mne jasná volba pro takový jednoduchý medium centrum do obýváku. Je jasný z tvého dotazu, že na to to nechceš. Hry o kterých se zmiňuješ jsou ale na WII prostě super a i mě (38 let) otřelého herního hráče na PC to docela vcuclo.

Stejně si budeš muset udělat názor sám a sám se i rozhodnout, ale jak to jednou koupíš (jde o ten první moment utracení peněz) nebudeš litovat

• 0
Odesláno
  JanisXP napsal:
Mám to doma a je to super... Fakt doporučuju na takovýto hry který nejsou na PC je to good(hlavně teda v multiplayeru, kdy se s kámošem u toho vždycky nasmějem)... Bohužel nemám moc dobré PC , takže mi na něm nějaké ty FPS chybí (ale to není tvůj případ)

JJ je to fakt zabava .. jak si mi ukazoval tu strilecku ... fakt dobry :) nejvic se mi libi ty ovladace ty sou supr

• 0
Odesláno

No myslím že pár kvalitních her tam je (ne jenom Wii sports) , např Mario Galaxy, Mario strikers, RE4 , Excite truck, Zelda.. (ale nejlepší hry stejně vydává Nintendo , akorát se mi zdá že toho Maria už je až moc)...

EDIT: Akorát mi tam trochu chybí hry typu CoD4 a jelikož nemám nějak moc nadupané PC , tak asi Wii prodám a koupím PS3 , ale na multiplayer je Wii bezkonkurenční.....

• 0
Odesláno

Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor ...

Docela mě zajímá jestli ses rozhodl koupit a pokud ano , jak to hodnotíš. Z dotazu to vypadá , že jsi byl rozhodnutý - protože ty argumenty přesně sedí . Pokud hraješ FPS tak je to pořád nejlepší s myší na PC a za zavřenejma dveřma. Ne každá partnerka má pochopení pro romantické večerní zvuky samopalu.

No a existence ( stálé domácí) partnerky je pro rozhodnutí koupit wii klíčová. Tuhle konzoli milujou lepší polovičky proto , že se nemusej učit jak se to ovládá , protože se to ovládá tak nějak samo. Sports , Play , Wario , Rabbids jsou tak úspěšný protože to hrajou dvojice . Prostě místo televize - cvak tenis . XBox a PS jsou počítače připojený k televizi , jiná forma one man show . Wii je prostě We.

• 0
Odesláno

mam 30 rokov a po navsteve manzelkinej kamaratky v Anglicku som isiel hned do WII. Vysvetlim preco...

na PC mam uz odohrane vsetky mozne zanre a hrat som zacinal este na SINCLAIR ZX SPECTRUM... Okrem PC som mal moznost intenzivne hravat na PS one, PS2, XBOX a vsetkych generaciach PC od x286... cize pamatam si toho celkom dost...

Muskm skonstatovat ze odkedy mame doma WII som PC ani nezapol. U nas hraci este stale pozeraju hlavne na grafiku a vizualnu stranku hier. Ja mam doma dost vykonne PC (zvlada CRYSIS na plne detaily s DX10), ale fakt je ze na PC mi pridu hry vsetky na jedno kopyto a nevydrzim ani jednu dohrat do konca, skratka napriek super grafike a hratelnosti ma to prestane bavit... WII je po dlhom case nieco ine.

Vonku povazuju WII za prvu skutocnu next gen konzolu. Nejde o vykon a grafiku, tam sa samozrejme na PS3 a X360 nechyta, ale ide o samotnu filozofiu a inovatorsky pristup k hraniu. Ja si pamatam ako sme na 8 bitovych PC hrali hodiny a hodiny jednoduche hry ktore mali skvelu hratelnost a len smutne konstatujem ze pred kupou WII mi prave toto chybalo u vacsiny sucasnych hier...

WII prislo s revolucnym ovladanim pohybom a ako poznamenali moje decka, nie je to sice PS3 ale je to ovela vacsia zabava. a toto je vec ktora prebija vsetky argumenty proti... nikdy som si nemyslel ze budeme cela rodinka travit cas pri konzole a bavit sa sami na sebe. U mna ma WII preto jednoznacne body PLUS a odporucam kazdemu kto hlada nieco pre PARTY, a pre spolocne hranie pre rozne vekove kategorie pohlavia... ako tu uz odznelo, ostatne konzoly su len ina forma ONE MAN SHOW ako ju pozname z PC

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu