maraudik Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 jestli jeste nekdo schanite slusnej rip,tak vam muzu hodit odkaz,ale je to na sendspace,jsou tam riply:filmy,update a pady,jinak to ma kolem 270mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 ou ... tak to neni moc prijemne ... to se mi jeste nikdy nestalo ... no ... stejne v cso to ma nejak 800 mb ... Doporučuju ten RIPkit od shadow.wizard na druhý stránce, budeš to mít do 400MB a bez padání FPS (teda jestli se v CSO o FPS dá vůbec mluvit, u mě to byla spíš slideshow) Jinak teď jak už to frčí bez problémů, začínám tomu přicházet na chuť. Sice jsem od tý spolupráce parťáků čekal něco na způsob Ford Street Racing, ale tenhle styl je taky docela fajn, asi nejvíc používám Draftera a nepotřebuju nitro :). Akorát to volný město - je to dobrý, ale dost chudý, jednou za pár km potkám auto :D. No nic, jdu hrát a uvidím, jestli koupit, nebo zůstat u ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Hey lidi co blbnete... Je to super hra a hratelnost a ovládání bych dal tak 90%... Nevím, co se vám na tom nezdá... :roll: Ale možná je to dáno tím, že mám full 1,4Gb iso a ne žádnej rip a podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 hele a k cemu by jste prirovnali to mesto (velikosti) ?? a jsou tam dalnice nebo treba i neco na zpusob aglomeraci nebo venkova jako v MW na PC ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 cau mam problem kdyz spustim ten program na rip tak chvili bezi ale pak hned vyskoci takova ta tabulka z odesilat/neodesilat a program se ukonci nevite cim by to mohlo byt? premenoval si to na original.iso miesto nfs.iso ? edit. a jo tak uz to ide ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Mno dálnice tam jsou, ale na venkově jsem ještě zatím nikde nebyl... Ale jezdil jsem tam třeba i v nějakým říčním korytě nebo co... Je to dobrý! Jinak město je rozděleno na části města podle těch crew... Což jsou skupiny (gengy), se kterými tam postupně soupeříš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 hmm podle toho co rikate to zni teda fakt good ale pockam si az nekdo bude trochu dal a hru bude moct posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Hey lidi co blbnete... Je to super hra a hratelnost a ovládání bych dal tak 90%... Nevím, co se vám na tom nezdá... :roll: Ale možná je to dáno tím, že mám full 1,4Gb iso a ne žádnej rip a podobně... RIP nemá na ovládání vůbec vliv. Jinak já si na ovládání nestěžoval (zapoměl jsem na to :) ). Fakt je, že je lepší než u MW, ale Rivals mi přijde stejně nejlepší (myslím z NFS). 90% bych tomu asi nedal. Ale jak říkám, hraju to chvilku, takže závěry zatím dělat nebudu (ikdyž dobrá hra by tě měla chytnout hned od začátku a nepustit až do konce :)) hele a k cemu by jste prirovnali to mesto (velikosti) ?? a jsou tam dalnice nebo treba i neco na zpusob aglomeraci nebo venkova jako v MW na PC ?? Velikost nevím, k čemu přirovnat, ale různorodost mi nepřijde zrovna nejpestřejší. A taky je docela mrtvo. Ale budu se opakovat - hraju to chvilku :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Me tahle hra neuveritelne bavi...Fakt ten pribeh a jak se musite vybojot mazi tema uzemima!Ten soundtrack je taky super....Jezdeni volne po meste super...Dobrej pribeh.Fakticky dobra hra jeste uvidim jak se to vyvine :-) .Btw kolik uz jste vybojovali uzemi??Ja vcera prvni a dnes se vrhnu na druhy :cool: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 ...no tak ja sem se toho taky vcera na chvilku zasek, takze to zas uplnej propadak neni(mam as 13-15% odehrano) ...kooperace se svoji crew je novej prvek(nehral sem MW, ale myslim, ze tam to nebylo), ale prijde mi nefer, ze protivnici proti me nic podobneho nepouzivaji - teda alespon ted nazacatku - mozna to jeste prijde... ...a to mesto skutecne vypada ja "mesto duchu", auti tam clovek poka tak jedno za 3 minuty a to i na dalnici :) (nevim jestli se da nekde nastavovat hustota traffic) ...ale tak nakonec to de, na ovladani sem is zvyknul a s lepsim autem je to neuveritelnej rozdil nez s tou sunkou na zacatku(jak uz psal pejnkyler) ...urcite stoji tahle hra za vyzkouseni - vydrzte alespon do koupe a vylepseni svyho prvniho auta!!! - pripadnou koupi tyhle hry musi kazdej zvazit sam....ja byh ji asi nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 mam jeste par dotazu ma to Infrastructure ?? sou tam flojdi taky tak rychli jako v NFS:MW ?? jak je to s tema takedownama ?? jaky jsou tam herni mody ?? co vsechno tak jde tunit ?? jakou to ma grafiku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 mam jeste par dotazu ma to Infrastructure ?? sou tam flojdi taky tak rychli jako v NFS:MW ?? jak je to s tema takedownama ?? jaky jsou tam herni mody ?? co vsechno tak jde tunit ?? jakou to ma grafiku ?? Ty takl to už si zahraj nebo si sežeň recenzi to ti tu nikdo nebude popisovat je to nejlepší hra co jsem hrál je to něco jako NFSU2 na PC je to bomba už jsem ve 4 městě z 14,ale je to fakt dobrý tuningu je málo,ale bohatě stačí obtížnost a ovládání je perfektní a grafika v celku ujde a soundtrack nemá chyby to je jasný jinak je to fakt nejlepší pařba! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 mam jeste par dotazu ma to Infrastructure ?? sou tam flojdi taky tak rychli jako v NFS:MW ?? jak je to s tema takedownama ?? jaky jsou tam herni mody ?? co vsechno tak jde tunit ?? jakou to ma grafiku ?? Ty takl to už si zahraj nebo si sežeň recenzi to ti tu nikdo nebude popisovat je to nejlepší hra co jsem hrál je to něco jako NFSU2 na PC je to bomba už jsem ve 4 městě z 14,ale je to fakt dobrý tuningu je málo,ale bohatě stačí obtížnost a ovládání je perfektní a grafika v celku ujde a soundtrack nemá chyby to je jasný jinak je to fakt nejlepší pařba! :D Hmm tak to je ale cudne...je to nejlepší hra co jsem hrál To nemyslis vazne. Staci si pozriet ked hras TAKEDOWN tam to je ako na Bycich zapasoch. Auta sa ti povaluju po ceste a zrazis ich do 3 sekund zato ked mas policajtov tak tych pokial znicis tak to trva 1 minutu takze o najlepsej hre asi tazko mozeme rozpravat. Ale "100 ludi, 100 chuti" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 ..jojo...ty takedowny sou fakt humpolacky udelany.. ..rozchodil nekdo multak infrastructure :?: - ja se dostanu do lobby, prihlasim se do hry, dam ready a uz mi pise , ze se "connectin to oponent" a pak to napise, ze to nejde :( ..pritom socom i Moha(a ten jede taky pres EA server) mi fungujou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 hej tahle hra je fakt udesna ... auto se chova jak kluzak ... skuste se rozjet a pri rozjezdu jet ze strany na stranu ... to se chova jak motorovy clun :D :D maryja !! jinak jsem nevidel aby auto se otocilo na tak velkem uhlu ... jezis to je strasne ... neni vubec citit na zemi ... kdo nejezdi jeste autem ten to nepozna ... ale proste vidim v tom lehke papirove auticko ... nehorazna arkada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 mam jeste par dotazu ma to Infrastructure ?? sou tam flojdi taky tak rychli jako v NFS:MW ?? jak je to s tema takedownama ?? jaky jsou tam herni mody ?? co vsechno tak jde tunit ?? jakou to ma grafiku ?? Ty takl to už si zahraj nebo si sežeň recenzi to ti tu nikdo nebude popisovat je to nejlepší hra co jsem hrál je to něco jako NFSU2 na PC je to bomba už jsem ve 4 městě z 14,ale je to fakt dobrý tuningu je málo,ale bohatě stačí obtížnost a ovládání je perfektní a grafika v celku ujde a soundtrack nemá chyby to je jasný jinak je to fakt nejlepší pařba! :D tak mi napis link na recenzi nebo mi kup originalku ty chytraku btw. sry ze jsem se zeptal ale myslel jsem ze od toho je tu tohle forum :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Mno je to nejlepší hra díky tomu že jde pařit mně nezajímá jestly je to reálný jak ve skutečnosti mně zajímá aby se to dalo hrát a né mýt u toho nervy jak kokot :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igraczegh Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 zatial to vyzera tak ze som najdalej...mam uz 8 uzemi a nejakych viac ako 50 percent prejdene...je to super...neuveritelne ma to bavi...to ze tam je ten crew je bomba...drafter,assasin aj brawler su pecka...ale najradsej mam draftera...zatial mam najlepsie auto supru ale chystam sa kupit skyline alebo imprezu...este som sa nerozhodol... :)...je uplne super ze je tam tolko aut....tusim 30...proste strasne vela...a ten zaciatok bol fakt suchy ale teraz to je bomba..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 jo NFS:carbon je nejlepší z verze Needu na PSP co jsem hrál hrál jsem všechny a carbon nemá chybu fakt bomba ještě chci call of duty 3 a budu vysmátej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Lidi mohli byste mi "típnout" nějakej screen s hudem a mapu :?: A car list by taky neškodil :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 nebo videjko pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 hej tahle hra je fakt udesna ... auto se chova jak kluzak ... skuste se rozjet a pri rozjezdu jet ze strany na stranu ... to se chova jak motorovy clun :D :D maryja !! jinak jsem nevidel aby auto se otocilo na tak velkem uhlu ... jezis to je strasne ... neni vubec citit na zemi ... kdo nejezdi jeste autem ten to nepozna ... ale proste vidim v tom lehke papirove auticko ... nehorazna arkadaU hry se máš hlavně bavit.Pokud jeto takhle tak je zábava jistá.Já nevím jak koho ale mě štvou hry u kterých se nervuju protože jsou děsně reálný a tím pádem nehratelný.NFS jsem hrál všechny a nikdy mě to nezklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sph1_NX Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 Caff all mam takovej problem s touhle super gameskou. Mam od kamose ten rip z 1,46Gb verze na +/- 375MB . Je to ISO a porad mi to v jednom miste na mape(pri jakymkoliv zavodu) zamrza, proste se to kousne a nic uz dal se nedeje. Musim restartovat PSP a jet znova, kde mi to opet zamrzne a takhle porad dokola. PLS nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sph1_NX Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 Caff all mam takovej problem s touhle super gameskou. Mam od kamose ten rip z 1,46Gb verze na +/- 375MB . Je to ISO a porad mi to v jednom miste na mape(pri jakymkoliv zavodu) zamrza, proste se to kousne a nic uz dal se nedeje. Musim restartovat PSP a jet znova, kde mi to opet zamrzne a takhle porad dokola. PLS nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 No urci presne na akej mape. Ale na zamrzanie ti moze pomoct naformatovat kartu a nahrat to znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.