Glaedrrr Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 tahle gameska me hodne sklamala :cry: Citovat
H4nc Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 jj mě taky je to o ničem at už je gta:vcs a pes6 Citovat
prague77 Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 no, prvni mapa, prvni auto...byl jsem rozpacitej, ale kdyz se rozkoukas tak zmenis nazor. a pokud ne, tak je to tim, ze ma kazdy pravo na svuj nazor:P ja zvedam palec! :!: Citovat
Glaedrrr Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 jo kazdy ma jiny vkus :wink: ale kdyz srovnas ostatni zavodni hry tak si myslim ye nfs neni nic uzasnyho ale je to muj nazor Citovat
jirka71 Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Možná by to chtělo míň tuningu a víc pursuit stylu.Jsem fanda tuningu ale toho už bylo dost.Ctělo by to zas něco jinýho Citovat
atry Odesláno Říjen 30, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Možná by to chtělo míň tuningu a víc pursuit stylu.Jsem fanda tuningu ale toho už bylo dost.Ctělo by to zas něco jinýho ...moje rec...od premiery filmu RYCHLE A ZBESILE sou tim vsici jak posedly :roll: ...je to porad a vsude - NFS UNDERGROUND I + II, MOST WANTED, CARBON, JUICED, MIDNIGHT CLUB(ci jak se to menuje..)..atd ...zlaty hot pursuity dvojky :wink: ..jinak hral to uz nekdo pres INFRASTRUCTURE....me to nejde :( Citovat
H4nc Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 jako že nfs:u mě bavilo dvojka taky byla to novinka aměl jsem s toho dost ale ted už toho mám fakt dost Citovat
dj.speedy Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Ták to mě to teda baví.Jak v nfs carbon tak v realu.Tuning prostě žeru... :lol: Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Mno škoda že je to tak těžký :( Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Me tak carbon bavi,treba je super ta pomoc od partaku v zavode,napr.kdyz me souper predjede,poslu partaka a ten ho vyboura,nebo polozi pred kola hrebikovej koberec a pod. Citovat
MArval Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 e to taky moc nevzalo...ale hlavne me serX to sekani... Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 e to taky moc nevzalo...ale hlavne me serX to sekani... njn to chce vetsi kartu a ISO ne CSO :D za to prece EA nemuze ze se ti hra seka v PSPcku :D Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Ja jsem mel nejdriv CSO a to bylo neuveritelne sekany...Ale ted mam jenom rip jazyku a UPDATU a mam ISO a jeste k tomu to spoustim v 2.71 SE-B pres DEVHOOKA na 333HMZ a jede to jako po masle fakticky se me to jeste neseklo :cool: .Zkuste :-) Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Ja jsem mel nejdriv CSO a to bylo neuveritelne sekany...Ale ted mam jenom rip jazyku a UPDATU a mam ISO a jeste k tomu to spoustim v 2.71 SE-B pres DEVHOOKA na 333HMZ a jede to jako po masle fakticky se me to jeste neseklo :cool: .Zkuste :-) Taky taky to tak kalím a prvně jsem ripnul si sám,ale pak jsem skusil to uplně malí riplý ISO od Shadowa a uplně stejný takže NFS Carbon jede i na 512MB kartě neni problém :wink: Citovat
MArval Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 a muzete mi dat ten rip na ftp?:-)dekuju Citovat
.MaTy Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Me tak carbon bavi,treba je super ta pomoc od partaku v zavode,napr.kdyz me souper predjede,poslu partaka a ten ho vyboura,nebo polozi pred kola hrebikovej koberec a pod. to tam jde? ze ho odtlaci da hrebikovy koberec ja myslel ze kdyz das o nebo /\ tak akorat jedes za nim vetsi rychosti a tak ale tohle jak se voli co chci aby delaly? Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 No ty jak si pridavas do svyho CREW ty ruzny zavodniky atd...Tak kazdej ma jinou ''schopnost'' ty hrebiky ma zrovna ta mala cerna holka...Ten cernej dredac ma zase vytlaceni z vozovky + za zavod dostanes nejaky prachy navic atd...Kazdej proste dela neco jinyho :-) Citovat
prague77 Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2006 Me tak carbon bavi,treba je super ta pomoc od partaku v zavode,napr.kdyz me souper predjede,poslu partaka a ten ho vyboura,nebo polozi pred kola hrebikovej koberec a pod. to tam jde? ze ho odtlaci da hrebikovy koberec ja myslel ze kdyz das o nebo /\ tak akorat jedes za nim vetsi rychosti a tak ale tohle jak se voli co chci aby delaly? partaka mas videt vzdy v hornim rohu, i s cudlikem ktery zmacknou :?: :idea: :arrow: Citovat
Francik_3 Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 Me tak carbon bavi,treba je super ta pomoc od partaku v zavode,napr.kdyz me souper predjede,poslu partaka a ten ho vyboura,nebo polozi pred kola hrebikovej koberec a pod. to tam jde? ze ho odtlaci da hrebikovy koberec ja myslel ze kdyz das o nebo /\ tak akorat jedes za nim vetsi rychosti a tak ale tohle jak se voli co chci aby delaly? partaka mas videt vzdy v hornim rohu, i s cudlikem ktery zmacknou :?: :idea: :arrow: JJ s těma partákama fakt cool nápad.... Akorát jednou mi ta holka položila hřebíky a ten nepřítel se tomu vyhnul a já jsem píchnul... :o Ale asi nejvíc používám tamtoho rozrážeče vzduchu a taky toho vybourávače... :twisted: Citovat
prague77 Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 Hehe, no rozrazec, me se velmi casto stane, ze se netrefi a sejme me. asi musi trenovat chlapik :evil: Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 Nahodou nevite o nejakych cheatech na Carbon?tady jeste nejsou http://www.consolecheatcodes.com/psp/n.html Citovat
Milhause Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 hrál jsem multi přer infastructure a některý kurvy tam podváděj, pořád stojí na startovní čáře a pak asi v posledním kole tam nacouvá a vždy to vyhraje. Lidi jsou svině!!! Citovat
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 sekne se me hra v pulce kola asi v 7 zavode...furt na stejnym miste asi nakej bug :( Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 hrál jsem multi přer infastructure a některý kurvy tam podváděj, pořád stojí na startovní čáře a pak asi v posledním kole tam nacouvá a vždy to vyhraje. Lidi jsou svině!!! Hm tak to je dobra demence od tech lidi.Jinak mam dohrano 65% :) Citovat
.MaTy Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 me zbivaji 4 bosove uz skoro 3 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.