Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 217
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Možná by to chtělo míň tuningu a víc pursuit stylu.Jsem fanda tuningu ale toho už bylo dost.Ctělo by to zas něco jinýho

...moje rec...od premiery filmu RYCHLE A ZBESILE sou tim vsici jak posedly :roll:

...je to porad a vsude - NFS UNDERGROUND I + II, MOST WANTED, CARBON, JUICED, MIDNIGHT CLUB(ci jak se to menuje..)..atd

...zlaty hot pursuity dvojky :wink:

..jinak hral to uz nekdo pres INFRASTRUCTURE....me to nejde :(

Odesláno
Ja jsem mel nejdriv CSO a to bylo neuveritelne sekany...Ale ted mam jenom rip jazyku a UPDATU a mam ISO a jeste k tomu to spoustim v 2.71 SE-B pres DEVHOOKA na 333HMZ a jede to jako po masle fakticky se me to jeste neseklo :cool: .Zkuste :-)

Taky taky to tak kalím a prvně jsem ripnul si sám,ale pak jsem skusil to uplně malí riplý ISO od Shadowa a uplně stejný takže NFS Carbon jede i na 512MB kartě neni problém :wink:

Odesláno
Me tak carbon bavi,treba je super ta pomoc od partaku v zavode,napr.kdyz me souper predjede,poslu partaka a ten ho vyboura,nebo polozi pred kola hrebikovej koberec a pod.

to tam jde? ze ho odtlaci da hrebikovy koberec ja myslel ze kdyz das o nebo /\ tak akorat jedes za nim vetsi rychosti a tak ale tohle jak se voli co chci aby delaly?

partaka mas videt vzdy v hornim rohu, i s cudlikem ktery zmacknou :?: :idea: :arrow:

Odesláno
Me tak carbon bavi,treba je super ta pomoc od partaku v zavode,napr.kdyz me souper predjede,poslu partaka a ten ho vyboura,nebo polozi pred kola hrebikovej koberec a pod.

to tam jde? ze ho odtlaci da hrebikovy koberec ja myslel ze kdyz das o nebo /\ tak akorat jedes za nim vetsi rychosti a tak ale tohle jak se voli co chci aby delaly?

partaka mas videt vzdy v hornim rohu, i s cudlikem ktery zmacknou :?: :idea: :arrow:

JJ s těma partákama fakt cool nápad.... Akorát jednou mi ta holka položila hřebíky a ten nepřítel se tomu vyhnul a já jsem píchnul... :o Ale asi nejvíc používám tamtoho rozrážeče vzduchu a taky toho vybourávače... :twisted:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu