Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NFS:CARBON

atry

Recommended Posts

sekne se me hra v pulce kola asi v 7 zavode...furt na stejnym miste asi nakej bug :(

Jj, je to jakýsi bug, ale ne NFS. Vsadím se, že to hraješ na FW 2.71 SE-B. Musíš na to použít Devhook pro 2.71 (ten co byl v tom balíku společně s 2.71 SE-B tady na fóru). Taky mi to dělalo to samý (a taky McPraskovi). Teď už mi to jede OK, tak si jdu konečně pořádně zahrát, ať si můžu o hře udělat obrázek :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 217
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous

No zatim nejlepsi NFS pro PSP podle me, ale celkem me zklamaly ty mapy.....v EA asi nejsou moc schopny vytvorit novy mesto:( Kdo hral Most Wanted na PC urcite si vsimnul, ze ty mesta jsou skoro uplne stejny...

Odkaz ke komentáři

Tak asi po hodině pořád nevím, co si o tom myslet. Ovládání se mi nějak nechce dostat pod kůži, město teda nic moc, pocit rychlosti... hm, zatím mám sice pořád první auto, takže nic moc, no snad to bude už jen lepší (i to ovládání). Pomocníci dobrá věc, ale někdy jsou totálně mimo :D.

He, sry jestli už to tu bylo, nečetl jsem celej topic, ale víte, že si můžete v menu nechat hrát vlastní MP3-ky? V závodě to nejde, ale i tak je to dobrá věc :) .

Odkaz ke komentáři

mne sa to virtualne pretekanie vcera stalo osudnym...som to trepol v realnom zivote :(((

Hm, tak to je určitě nemilý. To máš z těch her :lol: . Ne sorry, vtípek :wink: .

Tak už mě to začalo celkem slušně bavit. Město už je o něco větší (i pestřejší) po pár vyřazených Bossech :), auta lepší, policie "přítulnější" (už to neni flustrace, dokonce to je i zábava).... Akorát ta AI je pořád taková nějaká... divná - ostatní do vás vráží a berou vás s sebou do zdi nebo svodidel, ikdyž i oni sami z toho nemůžou i při nejlepší vůli vyváznout bez následků. Možná to jsou parťáci jiných Crew a oplácí vám to, co jim provádíte vy :D . A taky framerate je někdy dost dikutabilní. No ale celkově se z toho nakonec přece jen vyklubala zábavná hra a začínám se rozmýšlet, jestli ji u sebe zařadit před NFSUR (MW ani neberu v úvahu, to je paskvil). Nicméně nad koupí pořád váhám, láká mě ta speciální edice (jestli bude i pro PSP).

Odkaz ke komentáři

hm, ja sundal 5 bossu a zatim zadny poldove :(

jinak jsem zkusil i carbony na pc a grafika je takovej nater, ze nechapu.

ac to v recenzich zdrbali...

Jj, demo na PC je fakt bomba, ale vždycky mi to asi po půl minutě závodu spadlo :? .

Jinak ty policajty jsem potkal vždycky jen při freeroam módu. V závodech asi nejsou (jsem v 11-té části města - innercity).

Odkaz ke komentáři

Ehm takže... nakonec jsem se neudržel a Carbon jsem koupil (zajímavý, má vyjít až zítra :D ) . Nechci slyšet žádný narážky typu "proč to kupuješ, když můžeš hrát ISO"; "jseš trouba" atd... To jen pro pořádek.

Ale proč to vlastně píšu: schválně jsem si nechal UMD vybalit, abych se mrknul, jaký je na UMD update a.... první zklamání - 2.80. No nic, říkám si "jen to zkus", o nic nejde a hop... hra nabíhá, paráda! Čekám, jde intro a... zklamání číslo dvě - nenašlo to save, co jsem měl z ISO hry, ikdyž jak ISO tak UMD jsou evropské verze. Ale co, říkám vezmu to a doma si s tím pohraju (měl jsem odjeto 52%). No pohrál jsem si co to šlo, ale výsledek žádný - ISO hra má adresář ULES00577001 a UMD ULES00576001. Zkoušel jsem přehazovat soubory i do adresáře pro UMD a pohrát si s PARAM.SFO (jak ručně, tak i v PBP Unpacker), ale nic. Takže jdu jezdit zase hezky od nuly :D .

Huh, nějak jsem se rozepsal, takže bych to shrnul asi tak: kdyby nááááhodou někdo chtěl taky koupit NFS Carbon, tak vězte, že jde rozjet i na FW 2.71 SE-B, ale nefunguje save z ISO hry. Možná zkusit mrknout na obal, jestli tam bude napsáno ULES00577, to by potom podle mě šlo.

Odkaz ke komentáři

Já už to mám dojetý na 100% prost né jenom všech 14 map,ale všechny závody ve všech mapách kompletně jinak v 14 mapě jsou jen čtyři závody,ale je to bomba hra dojel jsem jí koupil jsem nejrychlejší auto a jezdím Free Run akorát jsem nepotkal ještě polici a ještě mám ten rip na těch 380 nebo tak :)

Odkaz ke komentáři

Guest PAINkillerCZE

sekne se nekomu carbon v polovine zabodu ? proste jedu nekolikatej zavod a dicky ve stejnym kole na stejnym miste se proste PSP SEKNE a vubec stim nic nejde delat..musim retart psp a az pak zase rozjet carbony...asi naka chyba v levelu nebo fakt nevim

Odkaz ke komentáři

sekne se nekomu carbon v polovine zabodu ? proste jedu nekolikatej zavod a dicky ve stejnym kole na stejnym miste se proste PSP SEKNE a vubec stim nic nejde delat..musim retart psp a az pak zase rozjet carbony...asi naka chyba v levelu nebo fakt nevim

Asik to spouštíš přes fw:2.71 SE-B z GAME co měl jsem stejnej problém musíš to spustit přes devhook a pak je to už v pohodě! :wink:

Odkaz ke komentáři

Guest PAINkillerCZE

Asik to spouštíš přes fw:2.71 SE-B z GAME co měl jsem stejnej problém musíš to spustit přes devhook a pak je to už v pohodě! :wink:

jj mas pravdu spoustim to pres to :) ok dik budu to spoustet pres devhooka

Odkaz ke komentáři

jj mas pravdu spoustim to pres to :) ok dik budu to spoustet pres devhooka

Jj a stačí 222mhz a neseká se to :wink:

Odkaz ke komentáři

Já už to mám dojetý na 100% prost né jenom všech 14 map,ale všechny závody ve všech mapách kompletně jinak v 14 mapě jsou jen čtyři závody,ale je to bomba hra dojel jsem jí koupil jsem nejrychlejší auto a jezdím Free Run akorát jsem nepotkal ještě polici a ještě mám ten rip na těch 380 nebo tak :)

mas otevrene vsechny bonusy?je jich tam 30,ja sem neco pres 70%a mam otevreny 1 coz se mi zda trochu divny.A co tam v tech bonusech vsechno je??diky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu