Dj_Shark Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Kde tu hru stáhnu, ale ne na rip? -> nevim co s tim ripem mám dělat :( Nevim jak na to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Nedá se nic dělat. Budu si muset vystačit s tím co tam je :lol: Jestli chceš lepší tuning, pořiď si NFS: Underground Rivals, taky toho sice není tolik, co na PC, ale rozhodně víc, než v Carbon. Akorát je tam docela málo tratí a nic moc kolize (v pěti případech z deseti skončíš v protisměru :) ). Dj_Shark: vždyť na předchozí stránce máš odkazy od Jurise na už ripnutou verzi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Hele chlapi, až to dostanu trochu do ruky tak bych tak bych rád s někým změřil síly přes wifi. Jsem z brna. Co vy na to? Taková malá výzva :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Hele chlapi, až to dostanu trochu do ruky tak bych tak bych rád s někým změřil síly přes wifi. Jsem z brna. Co vy na to? Taková malá výzva :twisted: Já bydlím kousek od Brna a v Brně jsem často jinak mám to dojetý na 95% už mám 15/30 bonusu a 34/40 obrázku! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Need For Speed - CARBON Own The City (365MB FULL RIP) VELKOST: -365MB ISO -259MB RAR RIPPED: -UPDATE -DUMMY SUBORY -VSETKY JAZYKY OKREM ANGLICTINY LINKY: http://rapidshare.com/files/1821177/NFS_CARBON_PSP_FULL_RIP.part1.rar http://rapidshare.com/files/1826608/NFS_CARBON_PSP_FULL_RIP.part2.rar http://rapidshare.com/files/1830541/NFS_CARBON_PSP_FULL_RIP.part3.rar PASSWORD: upbytigers Je to vlastny upload a je to testovane a funkcne. Hm ale ja stáhnu všechny 3 soubory a co potom nejsou mi rozbalit v Total Comandru ani v klasickym Windowx XP programu WinRaru...Tak co s tim jak na to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Vy to máte v češtině nebo klasici v Angličtině?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 v češtině? :!: to asi fakt zatim u hry na psp nehrozí hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 mam 2hry v cestine na PSP:PES5 a TT2(obe samo zrejme nevysly v CZ je to dodelavane) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 no tak to jedině pokud to jde tak podomácku udělaná čeština :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 no jak jinak oficialne ji nikdo neudelal,napr.ta do PES5 je predelana z PC verze,nekde tady byl i odkaz na instalaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Juris: mě nefunguje to heslo! :( Používám WinRar 3.51. EDIT: Už to fachá, při zkopčení byla před heslem mezera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Need For Speed - CARBON Own The City (365MB FULL RIP) VELKOST: -365MB ISO -259MB RAR RIPPED: -UPDATE -DUMMY SUBORY -VSETKY JAZYKY OKREM ANGLICTINY LINKY: http://rapidshare.com/files/1821177/NFS_CARBON_PSP_FULL_RIP.part1.rar http://rapidshare.com/files/1826608/NFS_CARBON_PSP_FULL_RIP.part2.rar http://rapidshare.com/files/1830541/NFS_CARBON_PSP_FULL_RIP.part3.rar PASSWORD: upbytigers Je to vlastny upload a je to testovane a funkcne. Hm ale ja stáhnu všechny 3 soubory a co potom nejsou mi rozbalit v Total Comandru ani v klasickym Windowx XP programu WinRaru...Tak co s tim jak na to ?? Už to mám bylo to ve verzi PowerArchivu stáhl jsem si nejnovější verzi a je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Teda lidi, je tady někdo kdo to hraje z originálky jako já? :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 jo ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 moc lidi origose nehraje -,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 hmmm a neni cemu se divit protoze hry nejsou nejak levny takze si samozrejme nemuzu koupit kazdou co chci hrat iso sou the best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 asi tak..stejne prodam psp potrebuju prachy na ridicak :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Teda lidi, je tady někdo kdo to hraje z originálky jako já? :lol: :lol: :lol: Já taky :D :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Asi proto, že to stojí takový prašule. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 asi tak..stejne prodam psp potrebuju prachy na ridicak :O ridicak a neni proto zbytecny prodavat psp spis si najit nejakou tu brigadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Teda lidi, je tady někdo kdo to hraje z originálky jako já? :lol: :lol: :lol: ...ted se tady zase zbyytecne rozjede nekolikastrankova debata o originlalech a ISO... :roll: ..nekdo hraje origo, nekdo ISA a nekdo oboji..nema snad smysl se zase prit, co je lepsi a koho je vic...(ikdyz chapu, zes svuj dotaz takhle nemyslel, jen mi je jasny v co se to zase zvrhne..:( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Teda lidi, je tady někdo kdo to hraje z originálky jako já? :lol: :lol: :lol: ...ted se tady zase zbyytecne rozjede nekolikastrankova debata o originlalech a ISO... :roll: ..nekdo hraje origo, nekdo ISA a nekdo oboji..nema snad smysl se zase prit, co je lepsi a koho je vic...(ikdyz chapu, zes svuj dotaz takhle nemyslel, jen mi je jasny v co se to zase zvrhne..:( ) Jj, to mě taky trklo, ale až když jsem na to odpověděl. Takže doufám, že to byl jen chvilkovej úlet a další diskuze bude zase už jen ke hře samotný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Jasan, nemyslel jsem to špatně. Jen jsem se nad tím pousmál. Ať si každý hraje co se mu líbí ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Chvíli před koupí PSP jsem si říkal, jak si budu kupovat originálky, ale co jsem objevil tohle forum, tak jsem opačného názoru a zatím jen koukám a semtam stáhnu nějaké ISO. Spíš vítám, když mi originálku (zatím jen na PC) nadělí někdo jinej. Je zajímavý, jak se mi příbuzenstvo a jiní trefí do noty, nedávno k narozeninám jedny z nejlepších RTS na PC, Company of Heroes a Joint Task Force, ale to jen, aby řeč nestála. Sry za OT, jsem hold ukecanej, ale za to mě snad nebudete bacit :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Tak jsem předevčírem obsadil celý město a... upřímě, dost mě to teda zkamalo. Rázem zmizeli všechny volný závody na mapě, takže teď je mi to město tak akorát na dvě věci - jezdit jak trubka a hledat bonusy, s trochou štěstí potkat policii, která se objeví jednou za uherskej rok a dát si s nima pár her na kočku a myš (což je občas docela fraška), nebo při větším štěstí (stalo se mi dvakrát za celou hru) narazit na člena jinýho gangu a dát s ním závod. Prostě pokud si chci zazávodit, musím všechno vybírat z menu (nebo z pause menu při freeroam). Je sice hezký, že nemám peníze na všechny auta s kompletním vylepšením, což mě ještě u hry tak nějak drží, ale prakticky nemožnost hledat závody jízdou městem se mi vůbec nelíbí. Ikdyž je Carbon mnohem lepší, než MW, přijde mi, že EA zase něco nedotáhli do konce (jestli si mysleli, že se stanete bossem celýho města a tím se nikdo neodváží uspořádat závod... hmmm, docela naivní). Co si o tom myslíte vy, kdo jste už obsadil město? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.