Pizzadox Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 Jaky program je nejlepsi pro konvertaci videii pro PSP (byl bych vam vdecny za link) :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 podle mě psp video express (registrovanej pak movie creator) www.pqdvd.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pizzadox Odesláno Leden 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 jj tenhle program mam ale nejak mi s tim nejde pracovat chce to registraci :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pizzadox Odesláno Leden 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 OK uz to mam :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 podle mě taky video express/movie creator. Je to jednoduchý a funguje to. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 PSP Video 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francik_3 Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 nej program pro PSP je Max Media Manager, link newim, ale můžu poslat setup.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 moze mi niekto poradit ako mam spravit z DVDcka MP4?pouzivam video expres 9 na vsetko ale DVD mi naseka po dvd suboroch a chcem film cely a nie po 4 alebo 5 castich.skusal som neake programy ale vsetko na dvd chce registraciu aby to slapalo.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 Zcela jednoznacne je nejlepsi je MENCODER. Jako fronted pokud to nekdo potrebuje asi PMP Simple Converter nebo PMP Simple (coz je starsi verze). Lezou z toho videa v srovnatelne kvalite jako UMD v nativnim rozliseni PSP tedy 480x272. Zatim asi neni player ale pro lidi majici FW 2.0+ a ti sou holt odsouzeni vyuzvat jen toho orezaneho rozliseni a tudiz o dost horsiho obrazu ;o( je to podle mne pekne svinstvo od Sony ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 moze mi niekto poradit ako mam spravit z DVDcka MP4?pouzivam video expres 9 na vsetko ale DVD mi naseka po dvd suboroch a chcem film cely a nie po 4 alebo 5 castich.skusal som neake programy ale vsetko na dvd chce registraciu aby to slapalo.dik jsem slyšel, že na tohle je dobrej prográmek ImTOO DVD Ripper Platinum, akorát si teda nepamatuju kde ho sehnat, třeba to někdo tady bude vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 Zcela jednoznacne je nejlepsi je MENCODER. Jako fronted pokud to nekdo potrebuje asi PMP Simple Converter nebo PMP Simple (coz je starsi verze). Lezou z toho videa v srovnatelne kvalite jako UMD v nativnim rozliseni PSP tedy 480x272. Zatim asi neni player ale pro lidi majici FW 2.0+ a ti sou holt odsouzeni vyuzvat jen toho orezaneho rozliseni a tudiz o dost horsiho obrazu ;o( je to podle mne pekne svinstvo od Sony ;o) Mmt nechapu proc ty co maji FW 2.0 a vyssi jsou v nevyhode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 imTOO DVD ripper plat. je děsně pomalej a navíc mi tam blblo audio...a umí jenom konvertovat rovnou z dvd...a de stáhnout n mininova.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 jak je pomalej nevím, jsem ho jenom stáhnul (nevím odkud :lol: ) a ještě nezkoušel. Jen jsem předával informace, který jsem o tom slyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 psp movie creator je mocmoc prima!!!ještě jednou dikes natelogan!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 hey tak pro me je nej PSP video expres je tak asi nejjednodussu na ovladani a ma hodne fci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 jj s PSP video express sem nadmiru spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 jak udelam z psp express psp movie creator?? piste mi plz PM (osobni zpravu), thx. Jdou dat do toho videa v movie creatoru taky titulky???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 movie creator uděláš z expressu tak, že se ho upgradeuješ. Já mám jen express, takže ti neřeknu, jestli v tom drůhým dou dávat titulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Zcela jednoznacne je nejlepsi je MENCODER. Jako fronted pokud to nekdo potrebuje asi PMP Simple Converter nebo PMP Simple (coz je starsi verze). Lezou z toho videa v srovnatelne kvalite jako UMD v nativnim rozliseni PSP tedy 480x272. Zatim asi neni player ale pro lidi majici FW 2.0+ a ti sou holt odsouzeni vyuzvat jen toho orezaneho rozliseni a tudiz o dost horsiho obrazu ;o( je to podle mne pekne svinstvo od Sony ;o) Mmt nechapu proc ty co maji FW 2.0 a vyssi jsou v nevyhode No pokud vim, tak PSP s FW 2.0+umoznuji prehravat vlastni videa takrka polovicni velikosti jak PSP s FW 1.50 a PMP MODEM. Prijde mi to jako zcela zasadni nedostatek. Pokud se mylim opravte mne. Ja na PSP s 1.50 prehravam videa o rozliseni 480x272 a jake nejvetsi rozliseni umi PSP s 2.0+ ? Podle mne to je 368x208 coz je skoro polovicni rozliseni oproti 480x272. Ne ? ;o) MAK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Nebo to je nejak jinak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 mno pokud vim tak ten taky přehrává vydea v 480*272...akorát navíc umí menší videa...nvm, to pak zkusim....a zkusim i něco s většim rozlišenim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 350Z Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Ja teraz pouzivam PSP video express/movie creator a chcem este vyskusat psp video 9.To s tym rozlisenim je ako pravda?Nepojde mi video v rozliseni 480x272 ked mam 2.0? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 video expres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBoxer Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 mate na ten movie creator registracni kod? mam versi 1.0 bild 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 zkus tuhle stránku, tam bys to mohl najít http://astalavista.box.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pizzadox
Jaky program je nejlepsi pro konvertaci videii pro PSP (byl bych vam vdecny za link) :twisted:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
13
11
4
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 28
16
led 29
13