Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SONY GPS PSP-290 problem..


Anonymous_

Otázka

Ahoj, jednomu borcovi jsem se snazil rozchodit tuhle GPS na 3.71 M33 - 4 na Slimovi pres nejnovejsi MapThis! 0.5.20 ktery ma podporu pro PSP Slim, mapy jsem nastahoval pres GDML s podporou mapy.cz - stahl jsem na psp.novinky.org..

stahnuli jsme z mapy.cz mapy pro konkretni ulici v Praze ve ktere jsme se nachazeli, vysli jsme ven, PSP chytlo GPSka (sice fixace trvala a vypadavalo to..), chytlo to i souradnice, nadm. vysku i cas/datum, ale z mapy nam to odjelo to cerne tmy a od ulice kde jsme se nachazeli to bylo cca 1000m dal.. myslel jsem si, ze jsou ty GPS na mapy.cz nejak posunute.. Tak jsme stahli celou CR, ale stejne to odjede "do tmy" - tudiz to uz nemuze byt odchylka na mapy CZ, ale bud chyba v mapach nebo v programu, proste brani tomu ukazat bod s gps kdekoliv na mapy, vzdy ukaze mimo.. Ne ze by to ukazalo jine miste - treba o tech 1000m vedle na te mape - nebo treba Misto Prahy Brno, ale ono to zajede do tmy mimo mapu! Napada me ze na mapy CZ se pres GDML nejak nestahli GPS souradnice nebo neco..

Mate s tim nekdo zkusenosti? Jak jste to zprovoznili? Dekuji i za majitele GPSky! Urcite to pomuze i ostatnim..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu