Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

UMD krytka


Guest Anonymous

Otázka

Guest Anonymous

:shock: No vypadla mi z umd krytka asi za to mohu ja,ztratil sem zarucak,a kdyz ji tam nasadim vzdy nkde kouka a psp mi to nebere ,ten disk. Je to takove kolecko s modrym napisem UMD z plexiskla. Nevim jak opravit,kdyz to slepim ,tak hrozi nebezpeci ,ze uz to nepude a uz nikdy neodlepim. Hra mi de i bez toho,ale bojim se oten samotny disk. Nevite o nejake treba opravne-stve me to ,chci parit.... :shock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zkus ji tam pořádně zatlačit. To že někde nesedí a "kouká" by znamenalo jen to, že prostě není dobře zacvaklá. Někde na fóru jsem viděl fotky rozebraného UMD. Pokud vím, tak po složení bylo opět v pohodě. Pokud jsi tam ale něco ztratil (i když si myslím, že není co), tak použij díly z demo UMD. Stejně tam nic není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
http://data1.edisk.cz/stahni/18768/Obrazek-5-.jpg_6.14kB.html

no myslim,ze to nejde,je to jen fotka z mobilu,ale to neva.

Rozeber UMD a to sklicko tam normalne cele zacvakni a pak by to melo byt cele ok, btw. pokud chces ty Burnouty mermomoci hrat, jedny prodavam, dam ti slevu :lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu