baronlord Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Mohu-li se zeptat, existuje nejaky firmware nebo aplikace ktera by spustila javu v browseru na psp? potreboval bych spustit toto www.runescape.com, a jak sem se dival spoustu lidi by to chtelo tez. Jde to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p87p999p Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 jesli něco takového je tak šup sem stím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 psp javu nepodporuje... mozna ze casem se dockame, ale momentalne nic neni.. zkus jinej webovej prohlizec, ted nvm jak se menuje, ale je to aplikace, ale je tam vic moznosti. treba tam jde i java Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Nemyslite nahodou Javascript - to je neco uplne jinyho nez Java:D. Jinak zadnou podporu primo Javy jsem na PSP nevidel a po Javascriptu jsem nepatral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ten prohlížeč je links 2 ale moc bych tomu nevěřil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 links 2 v tom jsem runecape nerozjel :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 links 2 v tom jsem runecape nerozjel :( nediv se...moc starej javascript...jako nerozjedes youtube tak nerozjedes vetsinu novych veci ;)...chce to si pockat...treba sony neco udela (ale pres malou ram pamet pochybuji...)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
baronlord
Mohu-li se zeptat, existuje nejaky firmware nebo aplikace ktera by spustila javu v browseru na psp? potreboval bych spustit toto www.runescape.com, a jak sem se dival spoustu lidi by to chtelo tez. Jde to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts