zuzy Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2008 Čus... Koupil jsem paměťovou kartu s nějakýma videama a k nim mám obrázek, kterej se jmenuje stejně, jako to video. Když pak jdu do PSP do složky Filmy, tak mám to video a mám k němu přiřazenej ten obrázek. Zkoušel jsem stáhnout nový video a přiřadit k tomu obrázek tak, že jsem napsal stejnej návez filmu, jako toho obrázku, ale nic se neděje... Co s tím??? Jak dát k video nějakej obrázek, jako ikonu??? Díky ZUZY
0 conter Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2008 Čus...Koupil jsem paměťovou kartu s nějakýma videama a k nim mám obrázek, kterej se jmenuje stejně, jako to video. Když pak jdu do PSP do složky Filmy, tak mám to video a mám k němu přiřazenej ten obrázek. Zkoušel jsem stáhnout nový video a přiřadit k tomu obrázek tak, že jsem napsal stejnej návez filmu, jako toho obrázku, ale nic se neděje... Co s tím??? Jak dát k video nějakej obrázek, jako ikonu??? Díky ZUZY Myslím ze to pak musis ten obrazek prejmenovat na nazev filmu.THM a pak to myslim pujde...jinak se ten obrazek vytvari pri konvertovani do psp;)
0 tekken90 Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2008 obrázek si udělej přes xvid4psp (nejlíp verze 4.115) (je to někde v Tools)
0 horracio Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2008 Obrázek se musí jmenovat stejně jak název videa a musí bejt v rozlišení 160x120.
0 marek_2080 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2008 k filmum ktery jsou ve slozce VIDEO davej obrazky v rozliseni 160x120 se stejnym nazvem jako film k MAQ videim z x:\MP_ROOT\100ANV01 ty .thm soubory ktery jak rika tekken vytvoris pres xvid4psp
Otázka
zuzy
Čus...
Koupil jsem paměťovou kartu s nějakýma videama a k nim mám obrázek, kterej se jmenuje stejně, jako to video.
Když pak jdu do PSP do složky Filmy, tak mám to video a mám k němu přiřazenej ten obrázek.
Zkoušel jsem stáhnout nový video a přiřadit k tomu obrázek tak, že jsem napsal stejnej návez filmu, jako toho obrázku, ale nic se neděje...
Co s tím??? Jak dát k video nějakej obrázek, jako ikonu???
Díky
ZUZY
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts