zuzy Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Čus... Koupil jsem paměťovou kartu s nějakýma videama a k nim mám obrázek, kterej se jmenuje stejně, jako to video. Když pak jdu do PSP do složky Filmy, tak mám to video a mám k němu přiřazenej ten obrázek. Zkoušel jsem stáhnout nový video a přiřadit k tomu obrázek tak, že jsem napsal stejnej návez filmu, jako toho obrázku, ale nic se neděje... Co s tím??? Jak dát k video nějakej obrázek, jako ikonu??? Díky ZUZY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Čus...Koupil jsem paměťovou kartu s nějakýma videama a k nim mám obrázek, kterej se jmenuje stejně, jako to video. Když pak jdu do PSP do složky Filmy, tak mám to video a mám k němu přiřazenej ten obrázek. Zkoušel jsem stáhnout nový video a přiřadit k tomu obrázek tak, že jsem napsal stejnej návez filmu, jako toho obrázku, ale nic se neděje... Co s tím??? Jak dát k video nějakej obrázek, jako ikonu??? Díky ZUZY Myslím ze to pak musis ten obrazek prejmenovat na nazev filmu.THM a pak to myslim pujde...jinak se ten obrazek vytvari pri konvertovani do psp;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 obrázek si udělej přes xvid4psp (nejlíp verze 4.115) (je to někde v Tools) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horracio Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Obrázek se musí jmenovat stejně jak název videa a musí bejt v rozlišení 160x120. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 k filmum ktery jsou ve slozce VIDEO davej obrazky v rozliseni 160x120 se stejnym nazvem jako film k MAQ videim z x:\MP_ROOT\100ANV01 ty .thm soubory ktery jak rika tekken vytvoris pres xvid4psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzy Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Čus... Díky za info. ZUZY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuzy
Čus...
Koupil jsem paměťovou kartu s nějakýma videama a k nim mám obrázek, kterej se jmenuje stejně, jako to video.
Když pak jdu do PSP do složky Filmy, tak mám to video a mám k němu přiřazenej ten obrázek.
Zkoušel jsem stáhnout nový video a přiřadit k tomu obrázek tak, že jsem napsal stejnej návez filmu, jako toho obrázku, ale nic se neděje...
Co s tím??? Jak dát k video nějakej obrázek, jako ikonu???
Díky
ZUZY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts