Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ssx on tour psp


sk8boarder

Recommended Posts

by:sk8boarder

je tu další adrenalinová hra ssx on tour

ssx on tour

big_ssx4ontourpsp00.jpg

cena :cca 700,-

přístupnost:3

multiplayer:ano

datum vydání:28.10 2005

požadavky:psp firmware 2.00

a tady je o hře více

Sérii SSX tu máme vlastně od samotného počátku PS2 a zatím každý její nový díl přinesl výborné snowboardově adrenalinové závody doplněné o všechny možné efektní triky, které se dají s prkny, které neznamenají svět, provádět. SSX3 se svojí otevřenou stavbou podobal GTA, a proto možná na první pohled překvapí, že SSX on Tour nepokračuje v tomto oblíbeném trendu. V rámci možností si totiž jde vlastní cestou.

To je samozřejmě výborné, málokdo má rád nastavovanou kaši. Od první obrazovky všem bude jasné, že tentokrát hra bude velmi, ale velmi rocková a stylová. Intro ve stylu bizarních čmáranic tužkou na papír dokáže okamžitě zaujmout a perfektní rockový nářez od mistrů z Iron Maiden dodává zběsile animovaným náčrtkům pořádné grády. Tam, kde byly předchozí díly studeně uniformní a nevyčnívající z řady podobně vypadajících her, září On Tour svým grafickým stylem široko daleko.

Těžko se to popisuje. Představte si podivnosti ve stylu jednorožce hrajícího na kytaru, netopýry, tříoké obludy… Prostě takové klasické kresby tužkou do sešitu, které se dělají z nudy během vyučování. A přesně tento styl malůvek si užijete v intru, v menu, při nahrávání a vlastně všude, i během samotné jízdy.

SSX3 díky streamování dat během hry přinesla takřka nekonečné sjezdovky, kdy tu nejdelší jste jeli zhruba hodinu. On Tour už sice podobný extrém nepřináší, ovšem nabízí při krátkých nahrávacích dobách opravdu pořádný kus zasněžené plochy. Každá trať je doslova přecpaná alternativními cestami, zkratkami, tajnými místy a tak podobně. Navíc všude najdete tuny předmětů, domy, stromy, padlé klády, zábradlí, další lyžaře a kdo ví co ještě. Tentokrát totiž nebudete na dráze sami či s protivníky, ale do cesty se vám pletou plužící začátečnici, sváteční lyžaři, snowboardisté amatéři a třeba i sněžné rolby. Ve stylu Burnout Revenge můžete strkat a srážet všechny okolo, za což vás hra ještě odmění troškou do boostu. Dneska se holt hraje na porušování pravidel (děti, tohle na opravdové sjezdovce nedělejte!) a na to být co nejvíc drsnej a „cool“.

Místy by možná neškodilo pár objektů ubrat, protože sem tam narazíte na víc překážek než volného sněhu:-) Animace jízdy vypadá perfektně, stejně jako všechny zběsilé triky. Navíc tvůrci tentokrát kladli důraz na světelné efekty a celkově vše vypadá o něco lépe než minule, ovšem zázraky nečekejte. Vše se navíc hýbe celou dobu naprosto plynule a žádný pokles frame ratu nezaznamenáte, což je pro závodní hru naprosto klíčová vlastnost grafiky.

Jedno prkno nebo prkýnka dvě?

Hlavní mód hry se skrývá pod položkou On Tour, kde se vše točí okolo peněž a prestiže. Na začátku si zahrajete na boha a stvoříte si vlastního jezdce. Možnosti nejsou moc široké: pár odstínů kůže, několik tvarů obličeje, něco účesů, vousů či makeupu a to je více méně vše. Ovšem určitě si v rámci možností vyberete dle libosti a navíc můžete svého bezstarostného jezdce navléknout do tuny zimního oblečení, takže ani nepoznáte, jestli je pod tím vším muž nebo žena. Ještě si můžete vybrat, zda bude postava lyžař či snowboarďák.

Lyže patří mezi jednu z největších novinek SSX on Tour. Jejich přítomnost s sebou přináší zcela novou sadu animací a triků, leč dopad na ovládání je minimální a když už, jedná se pouze o drobné odchylky. Ovšem potěší už jenom tím, že tu jsou. Jak již bylo řečeno, SSX on Tour nedisponuje otevřeností SSX3, a tak si jednotlivé závody budete volit na mapě jedné pořádné hory. Co chybí na volnosti, nahrazují herní módy. Kromě klasického závodu, vytváření co nejsložitějších triků a mixu předchozího narazíte na přehršle nových úkolů.

Výčet začíná poněkud nudným sbíráním bonusů vznášejících se ve vzduchu během časového limitu, ovšem naleznete tu i daleko lepší a svéráznější úkoly. Třeba takové grindování specifické vzdálenosti, či během limitu strávit ve vzduchu určitý počet vteřin. Nakumulovat daný počet bodů jen s omezeným počtem skoků je už náročnější, stejně jako dotknout se během jízdy do cíle se nejméně sněhu. Jednotlivých úkolů je celá paleta, od běžných po originální a zábavné. Pokud máte rádi čísla, vězte, že vás čeká 149 úkolů a 49 medailí na 13 nových tratích. Za každý závod získáváte prestiž a peníze. Díky prestiži se posouváte na žebříčku známosti a peníze lze (jak jinak) utratit. Buď za nové oblečení, lepší vybavení či nové a ještě zběsilejší triky.

SSX není Tony Hawk. Z toho plyne menší důraz na provádění akrobatických prvků. Hlavně ve starších dílech se triky řadily jen mezi takové pocukrování závodů. V On Tour už si akrobacie užijete daleko více, ale pokud chcete vykrucovat jedno salto za druhým a sbírat miliónová skóre, pšenka vám ve sněhu moc nepokvete.

Minule se jim říkalo Uber triky, nyní Monster. Není to nic jiného než speciální triky, které lze provádět až po naplnění ukazatele, který se plní vytvářením jednodušších triků, srážením ostatních jezdců a podobně. Normální triky provádíte pomocí směrových šipek a tlačítek R1 a L1, Monster triky velmi jednoduše jen pomocí pravého analogu. Samozřejmě můžete skákat a grindovat po zábradlích, kládách a dalších vhodných překážkách. Absolutní lahůdkou je pak možnost grindovat po lyžinách letícího vrtulníku a podobných extrémních místech.

Dosáhněte co největší rychlosti a vybojujte vítězství jako hrdina hry SSX™ ON TOUR. Staňte se lyžařem a vybudujte si kariéru závodního jezdce na sjezdovkách nebo ve volném terénu. Bojujte o medaile nebo se vrhněte dolů z nedotčené skalnaté hory. Snažte se vždy o co nejlepší výsledky, jste totiž stále sledováni a Vaše reputace je na prvním místě. Postarejte se o pořádné vzrušení – bez něho by hra SSX™ ON TOUR nebyla tím pravým dobrodružstvím.

Možnosti hry:

  • The Tour – Vytvořte si svého lyžaře. Snažte se vybojovat vítězství ve všech dílčích závodech, teprve pak můžete získat pozvání na lyžařské závody The Tour. Vyšplhejte se v žebříčku na nejvyšší místo a staňte se hvězdou.
  • Feel the Speed – Nejrychlejší hra na sněhu. Proleťte 12 novými trasami mezi zasněženými vrcholky, sledováni novými kamerami se zvýšenou citlivostí.
  • Nové triky ve vzduchu – Ukažte své nové snowboarďácké a lyžařské triky při sjíždění horských masívů.
  • Kultura ožívá – Vychutnejte si pohyb na horách jako nikdy předtím, se skvělou grafikou a úžasnou hudbou.

wallpapery

1737511

1737529

1737542

1737522

1737513

1737522

1737530

1737544

1737546

1737547

1737551

1737554

1737555

1737556

1737558

A ZDE JSOU MÉ 2 VIDEA!!

1:

http://www.youtube.com/watch?v=VUpGj4pb5sI

2:

http://www.youtube.com/watch?v=fVGfz2R3m-o

music from ssx on tour

hot hot heat:pickin it up.mp3

http://uloz.to/149139/09-hot_hot_heat-pickin_it_up-gca.mp3

billy talent:red flag.mp3

http://uloz.to/149150/Billy Talent - Red Flag.mp3

brzy budou další mp3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu