Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 months later...
Odesláno
bobo:kup si counter strike source..:) nej hra od valve

promin ale jsem ze stare skoly ... cs uznavam jen do 1.6 , za vrchol vyvoje counter-striku povazuji verzi 1.5 ... takze mne css absolutne nic nerika a nelibi se mi ... sorry :D

tommzs a jak to na tom acc funguje ? dokazes se pripojit pokazde ? nedisconnectne te to kdyz se nekdo pripoji z herny ? a vubec ... jak funguji multiplayerovky jako treba cs nebo tf ?

jinak : pocet her na steamu se mi rozrostl o Two worlds a Prey , stoprocentne kupuji assassins creed a mozna jeste nejakou pecku od ubi a taky premyslim o garrys mod ...

Odesláno
promin ale jsem ze stare skoly ... cs uznavam jen do 1.6 , za vrchol vyvoje counter-striku povazuji verzi 1.5 ... takze mne css absolutne nic nerika a nelibi se mi ... sorry :D

tommzs a jak to na tom acc funguje ? dokazes se pripojit pokazde ? nedisconnectne te to kdyz se nekdo pripoji z herny ? a vubec ... jak funguji multiplayerovky jako treba cs nebo tf ?

jinak : pocet her na steamu se mi rozrostl o Two worlds a Prey , stoprocentne kupuji assassins creed a mozna jeste nejakou pecku od ubi a taky premyslim o garrys mod ...

Garry's Mod je pecka... Včera jsem si to stáhnul a co všechno se tam nedá dělat:) Prostě hukot...

Odesláno

Jo steam je super , koupil sem si csko za 180,- a dostal sem HL2:DM , lost coast a par dalsich pytlovin :D jeste asi pujdu do Orange boxu... kdyztak acc: Cvak01 (nečekaně :D ) Jenom jedna drobnost mě vadí , když mám zaplou hru přes steam , vjedu do winu a někomu přes steam napíšu tak se ozve stejnej zvuk jako je normalne pri prichozi zprave ;)

Odesláno
Jo steam je super , koupil sem si csko za 180,- a dostal sem HL2:DM , lost coast a par dalsich pytlovin :D jeste asi pujdu do Orange boxu... kdyztak acc: Cvak01 (nečekaně :D ) Jenom jedna drobnost mě vadí , když mám zaplou hru přes steam , vjedu do winu a někomu přes steam napíšu tak se ozve stejnej zvuk jako je normalne pri prichozi zprave ;)

tak si ho vypni .... :) v nastaveni :) ja mam povypinane vsechny popupy a zvuky ... a jsem v klidu

asi 15 kupuju garrys mod ... :D :D :D

Odesláno

mam tam svoje heslo, je to sice trochu nelegální, že používam css acc, ale mam ho od někoho z progamers... jediná chybička... nefungují friends(na co friends v cyber cafe že...)

Odesláno
Stejně , já jsem si koupil přes steam jen Orange Box , a jsem spokojenej , kdyby jste někdo chtěl zahrát Team Fortress 2 tak mi napište na Lance69

ja bych si s tebou klidne nekdy zahral...docela me to bavi ...jeste parim hl2dm a dods taky nekdy...v sekci PC pokec je topisk STEAM console-forum group tak se tam pridej a nekdy dame ;)

[url]http://console-forum.net/showthread.php?t=25051[/url]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu