merlo Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Zdravim, mam takovej problemek s wifinou, kdyz se chci doma pripojit na sit, tak se mi to na poprve nikdy nepodari (vyhodi to chybu), vzdy az na podruhe. Na tohle uz jsem si celkem zvykl, ale jelikoz se to deje pravidelne, nejde mi nahodit napr Akfim apod. Ten totiz nevyhodi tu chybovou hlasku a nenecha me to znova vybrat connection poit. Asi to nebude nastavenim site doma, ptz jsem dnes zkousel s kamosem zahrat tekkena, vyhledal psp, pripojil se ale kdyz uz to najede do toho nastaveni hry, napise mi to connection lost. Nevim cim by to mohlo byt, ale docela me to zacina sr*t... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Hle a jakou chybu to vyhodi? teoreticky je moznost nizkeho signalu ;).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merlo Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Probiha to asi takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 vyprsi ti casova odezva na prideleni ip adresy ja to doma take resim,ale tak jednou za 3 tydny, nekdy dele. Zrusim dosavadni pripojeni a nastavim to cele znovu, druhe reseni je nastavit vse napevno i v psp myslim musis ale znat ip adresu masku branu dns a sdns jina moznost - mas nastavenej malej rosah na dhcp serveru a proto nedostanes ip automaticky jina moznost - nemas to zabezpeceny a mas malej rosah na dhcp a nekdo se ti tam napojuje a vycerpati volnej rosah tech moznosti je opravdu mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merlo Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ok diky za radu, zkusim to nastavit napevno... btw nejsem zas takovej maslon abych poskytoval pripojeni cele ulici, mam 128-bit WEP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.