Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lara Croft Tomb Raider: Anniversary

Recommended Posts

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
No tak uz som presiel Peru.. zase som sa nervoval kym som otvoril tie 3 brany :D ale uz to je :)

To me ted ceka zatim jsem otevrel jen 1 a vubec nevim jak na tu druhou, protoze vubec nemuzu preskocit na tu druhou stranu, kde jsem otevrel tu 1 branu.....i kdyz si tam zase prisoupnu tu desku, tak bud mi nedoskoci na tu desku nebo nedoskoci na tu zidku, kde se pritahnu dovnitr te chodby :(

Odesláno

PLS help... uz nevladzem... hram uz jednu misiu cez 10 hodin (dpc) a neviem sa vymotat... som pri nejakej velkom stlpe, ku ktoremu idu 4 moostiky ktore mam ja sam odomknut a oni spadnu a ja potom zoberiem artefakt a dam ho do druheho stlpa zatial mam: Ankh of Isis, Scarab of Osiris a Eye of Horus... posledny mi chyba a neviem ako mam odkomknut ten most... moze mi niekto poradit kde je ta sku*vena packa? dakujem...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu