prague77 Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 zdar, nemuzete nekdo poslat save hned po T-rexovi. nesnasim tyhle bosse a nebavi me to hrat...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 zdar, nemuzete nekdo poslat save hned po T-rexovi. nesnasim tyhle bosse a nebavi me to hrat...diky Bože vzdyt je primitivni staci na nej tak max 2 minuty a jde k zemi !!! Spíš ho nemužes udelat vid ne že tě to neba :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Lol T-Rex je primitivna zalezitost kamarad.. :) na 1. ranu som ho dal vkuse donho strielaj s pistolkou.. ked sa nasere pojde po tebe stlac (O) a daj mu headhsot... narazi do steny... niekedy do tych bodliakov... takto to parkrat sprav a dostanes ho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 mam tu zakys.. nemuzu najit treti kolo :D rek bych z je dole pod vodou jak sem otevrel mriz, ale nejde se tam dostat proud je dost silnej :( fňuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 mam tu zakys.. nemuzu najit treti kolo :D rek bych z je dole pod vodou jak sem otevrel mriz, ale nejde se tam dostat proud je dost silnej :( fňuk ne tam neni,od místa kde si umístil to druhý přeskoč naproti pak nahoru a pak furt směrem doprava musíš doskákat do takový jeskyně kde bude checkpoint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 omg tohle není možný neustále se mi stává že zapomenu uložit :D:D všechno co jsem zatím udělal jsem udělal 2x (asi tak 7x jsem hru neuložil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 No tak uz som presiel Peru.. zase som sa nervoval kym som otvoril tie 3 brany :D ale uz to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 No tak uz som presiel Peru.. zase som sa nervoval kym som otvoril tie 3 brany :D ale uz to je :) To me ted ceka zatim jsem otevrel jen 1 a vubec nevim jak na tu druhou, protoze vubec nemuzu preskocit na tu druhou stranu, kde jsem otevrel tu 1 branu.....i kdyz si tam zase prisoupnu tu desku, tak bud mi nedoskoci na tu desku nebo nedoskoci na tu zidku, kde se pritahnu dovnitr te chodby :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 na to potřebuješ obě "věže" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 na to potřebuješ obě "věže" A jak je tam dostanu, kdyz je jedna zasekla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 na tu musíš shodit (sestřelit) ten gong nebo co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 na tu musíš shodit (sestřelit) ten gong nebo co to je Aha, ok jdu na to, no jsem tam jen chvili.....takze jsem si to tam jeste neprohlidnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Baski: nepotrebujeees :) :P ja som to preskocil cez jednu vezu :P a nespoiluj tu moc... davaj mu tie rady trosku menej napadne :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 :oops: njn, ale říkal si o to :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Take bych rad poradil.......ale presto diky BASKI dam na tve rady, nez na myschoovo, protoze takhle jsem Laru asi 10 zabil a uz jsem mel 100 chuti mrsknout PSP z okna..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja som najprv spravil pravu stranu, potom lavu a nakoniec ........... nepoviem lebo je tu elektro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja som najprv spravil pravu stranu, potom lavu a nakoniec ........... nepoviem lebo je tu elektro :) No jo nech si to pro sebe az budu dal a ty nebudes vedet tak te take poslu nekam skakat hodinu bez pomoci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ty chalapi to je genialne prave som otvoril tu branu hned prva misia po peru.. v tom chrame... super hadanky!!!! !! toto je mega edit. ok teraz robim tie "bozie brany" :D super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 OMG......... bozie brany a la zabite laru 3000x uspesne splnene -__- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 Tak už jsem si včera konečně zahrál taky.Nejlepčí co zatim v Peru bylo byl ten dinosaur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 ted sem prosel peru ... takhle sem se nenervil snad u zadny hry.. :D ale je to mazec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 peru je brnkacka... ked sa dostanes do prvej misie v Grecku tak pochopis co je to MAT NERVY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 peru je brnkacka... ked sa dostanes do prvej misie v Grecku tak pochopis co je to MAT NERVY :D No to jsšem zvědav,ale mám málo času hrát.Nervy mám docela dobré dokážu vydržět hodně tak uvidim jestli mi to nervy vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 PLS help... uz nevladzem... hram uz jednu misiu cez 10 hodin (dpc) a neviem sa vymotat... som pri nejakej velkom stlpe, ku ktoremu idu 4 moostiky ktore mam ja sam odomknut a oni spadnu a ja potom zoberiem artefakt a dam ho do druheho stlpa zatial mam: Ankh of Isis, Scarab of Osiris a Eye of Horus... posledny mi chyba a neviem ako mam odkomknut ten most... moze mi niekto poradit kde je ta sku*vena packa? dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 pozri si navod na abcgames.sk :D tam zatial asi niekto nie je (Brento?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.