Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lara Croft Tomb Raider: Anniversary

atry

Recommended Posts

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mam tu zakys.. nemuzu najit treti kolo :D rek bych z je dole pod vodou jak sem otevrel mriz, ale nejde se tam dostat proud je dost silnej :( fňuk

ne tam neni,od místa kde si umístil to druhý přeskoč naproti pak nahoru a pak furt směrem doprava musíš doskákat do takový jeskyně kde bude checkpoint

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak uz som presiel Peru.. zase som sa nervoval kym som otvoril tie 3 brany :D ale uz to je :)

To me ted ceka zatim jsem otevrel jen 1 a vubec nevim jak na tu druhou, protoze vubec nemuzu preskocit na tu druhou stranu, kde jsem otevrel tu 1 branu.....i kdyz si tam zase prisoupnu tu desku, tak bud mi nedoskoci na tu desku nebo nedoskoci na tu zidku, kde se pritahnu dovnitr te chodby :(

Odkaz ke komentáři

PLS help... uz nevladzem... hram uz jednu misiu cez 10 hodin (dpc) a neviem sa vymotat... som pri nejakej velkom stlpe, ku ktoremu idu 4 moostiky ktore mam ja sam odomknut a oni spadnu a ja potom zoberiem artefakt a dam ho do druheho stlpa zatial mam: Ankh of Isis, Scarab of Osiris a Eye of Horus... posledny mi chyba a neviem ako mam odkomknut ten most... moze mi niekto poradit kde je ta sku*vena packa? dakujem...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu