Brento Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 .....že je to dost těžké. Ale kdeze neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Moze mi niekto povedat kto uz je v druhej misii kde mam dat vsetky 4 kluce ktore som pozbieral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 řekl bych, že úplně dole u dveří jsou zámky (2 napravo a 2 nalevo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Ludia potrebujem helpnut....som v druhom kole...no v druhom..vysiel som s tej dzungle..a som v tom kostole alebo zamok abo co to je...co sutam tie velke biele stlpy... neviem co tam mam robit..dostal som sa akurat na balkon s neho som skocil na druhy balkon a potom som presiel pomocou lana ku takej soche co su na nej biele svetla..ale co s tym ???? neviem co mam robit kde mam ist atd..help me..inac je to ppc hra... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ...tohle je jedna ze dvou her, kvuli ktere me mrzi, ze momentalne nemam PSP :( (TOMB RAIDER a CRUSH...nic jinyho podle me za posledni 3 mesice nestoji za hrani :) ..ale az si zas koupim psp, tak tohle bude jedna z prvnich her, co zaparnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ...tohle je jedna ze dvou her, kvuli ktere me mrzi, ze momentalne nemam PSP :((TOMB RAIDER a CRUSH...nic jinyho podle me za posledni 3 mesice nestoji za hrani :) ..ale az si zas koupim psp, tak tohle bude jedna z prvnich her, co zaparnu) Tjn, tahle hra je fakt super, pak se jeste tesim na Silent Hill, pak nekdy v lednu na God of War a pak nekdy v roce 2008 na Devil may cry .......ostatni hry jdou nejak posledni dobu mimo me..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 kemo ty si sa toho ani nedožil :( vidis vidis nemal si predavat PSP,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ku potrebuju ripnout vsechny jazyky krome angl. a nemuzu na tom isu nic najit :( kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ku potrebuju ripnout vsechny jazyky krome angl. a nemuzu na tom isu nic najit :( kde to je? Jazyky Ripnout nejdou....:? jenom 40 MB Update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 ale jdou se nekde cetl ze jsou .. iso ma pak kolem 800 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 idu.. na pspiso je rip .. 833MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 jj ale pres to me to ripnout nejde protoze je to pro full verzi ... ja jsem stahnul verzi od tebe myschoo a tam je ripnutej update ... takze ten rip odtama me to nebere .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 jj ale pres to me to ripnout nejde protoze je to pro full verzi ... ja jsem stahnul verzi od tebe myschoo a tam je ripnutej update ... takze ten rip odtama me to nebere .. :(nemá tu někdo kdo má fw 3.52 save hned na začátku tomb of qualopec? psp mi nechce načíst save z 3.40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 nemá tu někdo kdo má fw 3.52 save hned na začátku tomb of qualopec? psp mi nechce načíst save z 3.40 Sry za Offtopic, ale proc si nedas 3.30 OE-A? :) Zatim na nem funguji uplne vsechny hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Sry za Offtopic, ale proc si nedas 3.30 OE-A? :) Zatim na nem funguji uplne vsechny hry ;)proč bych si měl dávat 3.30 když sem doted měl 3.40 a ted mám 3.52 a na obou jdou všechny hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 proč bych si měl dávat 3.30 když sem doted měl 3.40 a ted mám 3.52 a na obou jdou všechny hry? No ze stejneho duvodu jako sis daval 3.52 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 No ze stejneho duvodu jako sis daval 3.52 :D3.52 sem si dal kvuli tomu menu co je jen na 3.52,ještě něco k tomu? :D:D a konec ot,prdim na to,jdu hrát znova než se tady s někým hádat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 3.52 sem si dal kvuli tomu menu co je jen na 3.52,ještě něco k tomu? :D:D a konec ot,prdim na to,jdu hrát znova než se tady s někým hádat :D Hodne stesti, ja se ted trapim s 1 ,,hadankou" (obrovky komplex plny skakani a premysleni, fuuj :D :D ). Na druhou starnu, hru uz sem 3 (!) dny nevypnul ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 tak uz som mu poslal SAVE :) 8) tak teraz som asi 2h. vkuse drtil TR a dokoncil som cast z vodopadmi, zabil T-Rexa atd :) taktiez som nasiel nove pohyby: a sipka do vody ktoru sa mi nepodarilo zachytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Ja lutujem vas... pokial som presiel jednu otrasnu cast s vodou ktoru ste museli raz vypustit... zhodit tam 2 krabice, napustit a vytiahnut kladu, opat vypustit a posunut kladu vedla, potom opat napustit a pohybovat sa s tou kladou a zas vypustit a posunut ju k sebe na pevnine no otrasne hral som to 7 hodinu tuto pasaz... a na konci bosovia (kentauri)... ufff.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 ja som uz dnes chytal nervy ked som laru zabil asi 15x na rovnakom mieste -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Ja lutujem vas... pokial som presiel jednu otrasnu cast s vodou ktoru ste museli raz vypustit... zhodit tam 2 krabice, napustit a vytiahnut kladu, opat vypustit a posunut kladu vedla, potom opat napustit a pohybovat sa s tou kladou a zas vypustit a posunut ju k sebe na pevnine no otrasne hral som to 7 hodinu tuto pasaz... a na konci bosovia (kentauri)... ufff.... Tu sem prave udelal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 2 myschoo...s tymi pohybmi nesi najrychlejsi......aaaaaaa pomoze mi konecne dakto s tym druhym levolom v tom zamku ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 2 myschoo...s tymi pohybmi nesi najrychlejsi......aaaaaaa pomoze mi konecne dakto s tym druhym levolom v tom zamku ???? Koukej kolem sebe ;) Je tam podobna tabule a tam je ukazany ktery body musi svitit, ovsem na to bys behem 10 minut prisel sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Ta hra je fakt mazec, ted jsem nekde kde musim otvirat 3x mrize, je to hned mise pro T-rexovi, ja se na Vas vali ta koule, co to probori...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.