Brento Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Legend je oproti touto nic ;) :D Me se libilo, ze byl o dost vic akcni a konal se vic ve meste. Ovsem chapu tve nezaujeti, takhle uz to nekdy chodi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Mě se Legend líbil víc a také mě více bavil. Než jsem se dostal do Egypta tak kentauři mi dali docela zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog - FaNitos Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Já mám radši staré zborcené chrámy, podzemní prostory, samotu...,než prostředí města a "akčnost". Ale to je věc názoru. Kdyby měl Legend stejnou hratelnost, tak jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Já mám radši staré zborcené chrámy, podzemní prostory, samotu...,než prostředí města a "akčnost". Ale to je věc názoru. Kdyby měl Legend stejnou hratelnost, tak jdu do toho. Ale on ma, vzdyt tenhle dil to je Remake jednicky s vlastnostmi a grafikou Legend. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 no legend ma o dost horsie ovladanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Dohrane ! :) Čas: 13 hod. 44 min. Posledný level som prešiel 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Dohrane ! :)Čas: 13 hod. 44 min. Posledný level som prešiel 2x. Klobuk dole ;) dlha hra... ale zato velmi nadpremierna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 jj vynikajuca hra.. odporucam vsetkym ;) inak aj ty si mal problem dat Natle headshot? v tom finale :D mna vkuse nejak zhodila a nemohol som jej zamierit na hlavu v slow motion :/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ^^pokial som presiel natalku tam mi to pekne dlho trvalo asi na 10x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ja som mal 18 velkych lekarniciek :D hral som na easy :D ale ked som to hral 2x tak som nepouzil ani jednu myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ..ma nekdo nakej tip jak na to recko (je to po peru myslim)... :( ..dostal sem se do toho uzasnyho podzemi toho chramu ..otevrel sem snas uz vsechny "bozsky dvere" (poseidon, hefaistos, atd nevim kdo dal..)..al kdyz do nich du sou tam dalsi dvere a tam se mi otevre jen cast dveri(bodaku..je jich tsm nekolik za sebou), takze nemuzu dal..:( (predpokladam, ze z kazdejch tech dveri potrebuju jeden klic na naky hlavni dvere uplne dole na dne toho chramu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.