Danos Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Omlouvám se, že sem toto téma vůbec nepatří, ale PSP-čkaři by si měli pomáhat... Prosím hlasujte v anketě nejlepší sportovec roku v anketě na http://sport.idnes.cz/ankety.asp?id=A20080115_elv_888 pro ONDŘEJE HAVELKU (FLORBALISTA) Dík moc za pomoc a PSP ať žije! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 to jsi ty ? bohuzel ve sportu se absolutne nevyznam a tohle je podraz podle mne ...sice je mozne ze ta dana osoba je vazne dobra (nevim jestli to jsi ty nebo nekdo jiny) ale presto tohle by se nemelo delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danos Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 to jsi ty ? bohuzel ve sportu se absolutne nevyznam a tohle je podraz podle mne ...sice je mozne ze ta dana osoba je vazne dobra (nevim jestli to jsi ty nebo nekdo jiny) ale presto tohle by se nemelo delat. To nejsem já, ale viděl sem ho hrát a je vážně skvělej, já taky hraju florbal a kdyby zvítězil, tak se tento sport rozšíří do celé společnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 jj přesně tak :) dal sem mu hlas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 To nejsem já, ale viděl sem ho hrát a je vážně skvělej, já taky hraju florbal a kdyby zvítězil, tak se tento sport rozšíří do celé společnosti.. uz je docela rozsireny i bez nejakeho sportovce ... navic nevim jestli diky jedne ankete se sport nebo sportovni disciplina zapise do podvedomi vsech lidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danos Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 uz je docela rozsireny i bez nejakeho sportovce ... navic nevim jestli diky jedne ankete se sport nebo sportovni disciplina zapise do podvedomi vsech lidi ... Pořád ho nedávaj v telce.. to mě mrzí. To je jasný, že se nerozšíří do celý ČR, ale řekl bych, že mezi pár desetitisícovek lidí snad jo...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 tak jo máš tam můj hlas, když člověk pěkně poprosí proč ne, co se týče mě to nezabije, tak doufám že je to fakt machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ten už vyhraje i beze mě ja dal hlas neumanovej (myslim ze ze vsech co tam jsou toho udělala nejvíc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ten už vyhraje i beze mě ja dal hlas neumanovej (myslim ze ze vsech co tam jsou toho udělala nejvíc) ...hlavně v Liberci toho ted dela hodne :D:D:D BTW: Hlas sem mu poslal a myslim ze uz ma vyhru temer jistou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 heh... cloud ma pravdu :) hlas poslany ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danos Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Dík všem co hlasovali, ale ještě vyhráno neni, soutěží ještě s ostatníma regionama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ..skoda..pral bych to tomu, co hraje vodni polo...floorball je proflaklej..at zije vodni polo (ma muj hlas :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Pořád ho nedávaj v telce.. to mě mrzí.To je jasný, že se nerozšíří do celý ČR, ale řekl bych, že mezi pár desetitisícovek lidí snad jo...:roll: jsem optimista ale realisticky smyslejici optimista ... jinak ja mam florbal docela rad ... je to fajn hra :) jenze jsem to uz davno nehral a navic ani nevim jestli bych to jeste umel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Pořád ho nedávaj v telce.. to mě mrzí.To je jasný, že se nerozšíří do celý ČR, ale řekl bych, že mezi pár desetitisícovek lidí snad jo...:roll: a jakože ho už dáváj v telce. Ne všechny zápasy ale některý už jo. Mimochoden Torpedo Rulezzzz.... je tam hlass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.