AlexXx Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Tak co říkáte? Federer má match ball EDIT:Tak nic Tipsarevich prohral:cry: jinak dobrý zápas:D EDIT2:Zítra Berdych vs. Federer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ja na tenis koukam, (ptze to je muj oblibenej sport a sam ho hraju), ale na australian open jsem jeste koukat nezazcal:D a ten proti komu hral federer se jmenuje Tipsarevich [typarejevič] a je to uplny hovadu s prominutim kdyz jsem ho videl jak se chova na tom kurte, nechapu jak jsi mu mohl fandit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 já Jankovi taky fandil a moc mě mrzí, že to nezvládnul, ale zase na druhou stranu, kdo se v součsný době může Federerovi postavit :? (na tvrdým povrchu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ja na tenis koukam, (ptze to je muj oblibenej sport a sam ho hraju), ale na australian open jsem jeste koukat nezazcal:Da ten proti komu hral federer se jmenuje Tipsarevich [typarejevič] a je to uplny hovadu s prominutim kdyz jsem ho videl jak se chova na tom kurte, nechapu jak jsi mu mohl fandit :roll: Taky hraju tenis, Tipsarevicha skoro vůbec neznám, protože nejni na žádným dobrým místě v žebříčku.Jinak jsem chtěl aby už někdo porazil Federera.Nevím jak se chová na kurtech, ale zdálo se mi že celkem hral někdy líp než Federer.Jinak zítra hraje Berdych proti Federerovi.Takže nás čeká další napínaví zápas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.